05 / 05 / 2024

Korkuteli Belediyesi tip projesi

Korkuteli Belediyesi tip projesi

6360 sayılı Büyükşehir Kanunu’nun 3.maddesi gereğince Korkuteli Belediyesi Tarafından hazırlatılan tip projeler vatandaşlar tarafından kullanılmaya başladı. Bazı vatandaşlar Belediye’nin projesini kullanarak evini tamamladı.

Muğla Menteşe'de kırsala yönelik konut tip projesine 210 başvuru!

Muğla Menteşe Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde ev yapmak isteyen vatandaşlar için hazırlanan tip proje uygulamasına 210 başvuru yapıldı.

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

Aydın Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı!

Aydın Korkuteli Belediyesi heyeti Arasta Projesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığı görüşmenin ardından ilçeye sevinçli haberle döndü.

Sivas Belediyesi 2021'de kira ücretlerine zam yapmayacak!

Sivas Belediyesi, kentte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında iş yeri kapanan esnafa ve Sivas Belediyesi'ne ait kiracılara yönelik destek paketlerini açıkladı.

Korkuteli Belediyesi'nden satılık 100 gayrimenkul!

Korkuteli Belediye Başkanlığı tarafından 100 adet gayrimenkul ihale ile satılacak. Gayrimenkul satış ihalesi, 8 Temmuz 2020 günü Belediye Toplantı Salonunda Encümen Huzuru'nda gerçekleşecek.

Muharrem Çakan'dan Essen Belediyesi'ne 10 bin maske!

Almanya'da emlak sektöründe çalışan Muharrem Çakan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele için Essen Belediyesi'ne 10 bin maske hibe etti.

Beşiktaş Belediyesi, 2 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Beşiktaş Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle iki öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Beşiktaş Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Beşiktaş Belediyesi yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren komşularına yardım edecek. Faaliyetleri durdurulan işletmelerden kira alınmayacak…

İzmir Büyükşehir Belediyesi AVM'leri kapatıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle AVM'leri geçici olarak kapatıyor...

Antalya Korkuteli'ne 200 milyon TL’lik yatırım!

Antalya’nın dört bir yanına yatırım yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi 4 yılda Korkuteli’ne de 200 milyon TL’lik yatırım yaptı. 

Sakarya Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği eğitimi gerçekleştirildi!

Adapazarı Belediyesi personeline yönelik düzenlediği ‘Planlı Alanlar tip imar Yönetmeliği’ konulu eğitim semineri dün yapıldı. 

Antalya Korkuteli'ne köy konağı inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kent yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Antalya Korkuteli'ne yeni bir köy konağı ve muhtar evi inşa edildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 5 ilçede 11 gayrimenkul satıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa, Elmalı, Korkuteli, Finike ve Manavgat İlçelerindeki 11 adet taşınmazını 12 Ekim 2017 tarihinde satışa çıkarıyor.

Korkuteli Belediyesi tip projesi Haberi

Korkuteli Belediyesi tip projesi

30 Mart 2014 yerel seçimler öncesinde köy statüsünde olan 46 adet mahalle için Korkuteli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 6 adet Tip Proje’yi vatandaşların talepleri doğrultusunda hazırlanmıştı.

Korkuteli Belediyesi’ne başvuruda bulunarak tip projelerden yararlanan vatandaşlar için Proje süresince tüm proje sorumluluğunu Korkuteli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün üstlendiği açıklanmıştı. Projeden yararlanan iki vatandaş projeyi tamamlayarak ev sahibi oldu.

Korkuteli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Dr. Sadık Önal iki proje’nin tamamlandığını belirterek, “Daha öncede açıkladığımız gibi Belediyemizin hazırladığı bu projelerden yararlanan vatandaşlarımız 5 ile 10 bin TL arasında tasarruf sağlıyor. Bu binaların yapımında fenni mesullük tamamen belediyemizdedir. Tip projelerden yararlanan iki vatandaşımız, projelerimizi uygulayarak ev sahibi oldu”...