28 / 04 / 2024

Korkuteli inşaat sertifikası

Korkuteli inşaat sertifikası

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar, Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine Mesleki Yeterlilik Belgeleri verildi.

Konut almak isteyenler dikkat! AYİDER Başkanı uyardı: İnşaat firmalarından YeS-Tr belgesi talep edin!

AYİDER Başkanı Hakan Şişik, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın yurt dışındaki gibi binanın enerji verimliliğini gösteren ‘YeS-Tr (Yeşil Bina Sertifikası’ isimli bir sertifikası'nın konut almak isteyenler tarafından inşaat firmasından bu belgeyi talep etmelerini söyledi.

Şanlıurfa’da bin 200 inşaat işçisine mesleki eğitim sertifikası verildi!

Haliliye Belediyesi ve İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneğinin işbirliğiyle inşaat işçilerinin mesleki yeterlilik sertifikası almalarını sağlamak amacıyla başlatılan Mesleki Yeterlilik Eğitiminin ilk grubunu tamamlayan bin 200 işçiye sertifikaları verildi..

Korkuteli'nde inşaatçılar sertifikalarını aldılar!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar, Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine Mesleki Yeterlilik Belgeleri verildi.

Okmeydanı Hastane inşaatında son durum!

Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olma özelliği taşıyan Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nin kaba inşaatı tamamlandı.

Gayrimenkul sertifikalarından inşaat sektörüne doping etkisi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Uludağ Zirvesi'nde Türkiye'nin ilk gayrimenkul sertifikası ihracına hem küçük hem de büyük yatırımcılardan ciddi bir talep geleceğini belirtti. Turan, gayrimenkul sertifikalarının inşaat sektörüne önemli bir finansman imkanı sağlayacağını müjdeledi.

Korkuteli inşaatçıları bir araya geldi!

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Odası Başkanı Hasan Ülkü ve yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli’yi ziyaret etti.

Manisa'da sertifikasız inşaat işçisi kalmayacak!

Manisa'da Çalışma ve İş Kurumu (İŞ-KUR) İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında belgesiz inşaat işçisi kalmayacak.

Candan Karabağlı inşaat sektörüne girdi!

Abdi ibrahim İlaç eski CEO'su Candan Karabağlı, iş hayatında yeni bir sayfa açtı. 2013'te aldığı melek yatırımcı sertifikası sonrasında girişimcilere destek vermeye başlayan Karabağlı, inşaat sektörüne girdi.

İnşaat bölümü öğrencileri mesleklerini uygulamalı öğreniyor!

Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi inşaat Teknolojisi bölümünde eğitim gören öğrenciler, mesleklerini uygulamalı öğreniyor. Okul bahçesinde ve okulda devam eden inşaatta 22 öğrenci çalışıyor.

Ilıman hava Korkuteli ve Elmalı'da inşaat çalışmalarını yoğunlaştırdı!

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Antalya 'daki ilçelerde inşaat çalışmaları da tam gaz sürüyor. Antalya'nın yayla özelliğiyle ön plana çıkan ilçelerinden Korkuteli ve Elmalı'da inşaat çalışmaları yoğun biçimde devam ediyor...

Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi inşaat teknikeri mezunu verecek!

Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bünyesinde açtığı inşaat teknolojisi bölümünde eğitim gören öğrenciler, ileride inşaat mühendisi olup, depreme dayanıklı binalar inşa edeceklerini söylüyorlar.

Gayrimenkul Sertifikası inşaat sektörü için yeni finansman aracı!

Ertük Mavuk, Gayrimenkul Sertifikası'nın inşaat sektörü için yeni bir finansman aracı haline geldiğini ifade etti...

İnşaatında sertifikasız usta çalıştırana 2 bin lira para cezası!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın, başlattığı “sertifikalı usta” uygulamasının ardından, inşaatçılara yeni standartlar getirmeye hazırlanılıyor. Buna göre ustalar, betoncu, kalıpçı, sıvacı gibi branşlara ayrılarak, sadece uzmanlaştıkları dalda iş yapabile

Korkuteli inşaat sertifikası Haberi

Korkuteli inşaat sertifikası

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar, Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine Mesleki Yeterlilik Belgeleri verildi.Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) öncülüğünde MEKSA ve BELGETÜRK işbirliği ile inşaat sektörü çalışanlarına yönelik başlatılan Mesleki Yeterlilik Eğitim ve Belgelendirme çalışmaları kapsamında mesleki yeterlilik belgesi ilk olarak inşaat sektöründe faaliyet gösteren Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar, Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine verildi. AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Kokuteli Belediye Başkan Vekili İrfan Yılmaz ve Oda Başkanlarının katıldığı sertifika töreninde Alçı levha uygulayıcı, Alçı sıvacı, Duvarcı, Seramik Karo Kaplamacısı, Sıvacı, Betonarme Demircisi, İnşaat Boyacısı ve Ahşap Kalıpçısı olmak üzere 58 kişi mesleki yeterlilik belgesini aldı. 


Bölge...