05 / 05 / 2024

Korkuteli Kanalı nerede

Korkuteli Kanalı nerede

Antalya'da denizle bağlantısı olmayan Korkuteli ilçesinde, yaklaşık 23 bin metrekarelik alanda inşa edilen Kanal Projesi ile tekne gezisi imkanı sağlandı...

Korkuteli Kanal'ı 22 bin 700 metrekarelik alanda açıldı!

Antalya'da denizle bağlantısı olmayan Korkuteli ilçesinde, yaklaşık 23 bin metrekarelik alanda inşa edilen Kanal Projesi ile tekne gezisi imkanı sağlandı...

Van'daki Şamran kanalı, turizme kazandırılıyor!

Urartu Kralı Menua tarafından Van'ın Gürpınar ilçesinden kent merkezine su getirmek amacıyla 3 bin yıl önce yaptırılan Şamran kanalı, günümüzde de varlığını koruyan ve halen kullanılan en önemli Urartu mimarileri arasında bulunuyor.

Şamran kanalı turizme kazandırılıyor!

Urartu Kralı Menua tarafından Van'ın Gürpınar ilçesinden kent merkezine su getirmek amacıyla 3 bin yıl önce yaptırılan Şamran kanalı, günümüzde de varlığını koruyan ve halen kullanılan en önemli Urartu mimarileri arasında bulunuyor.

Fikirtepe'de vatandaşlara tebligatlar, Valilik kanalıyla gönderilmeye başlandı!

Çevreve Şehircilik Bakanlığı' nın Kadıköy Fikirtepe için aldığı ‘ acele kamulaştırma ' kararının ardından firmalar ile uyuşmazlık yaşayan vatandaşlara tebligatlar, Valilik kanalı ile gönderilmeye başlandı.

Nicoll, çevre dostu drenaj kanalının satışına başladı!

Kamusal kanalizasyon alanında faaliyet gösteren Nicoll, Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olan Korur İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. aracılığı ile Türk inşaat sektörüne fayda sağlayacak alışılmışın dışında uzun, çevre dostu drenaj kanalının satışına başl

Yenicekent İletim Kanalı Projesi 26 Aralık'ta tamamlanacak!

Yenicekent İletim Kanalı Projesi 26 Aralık'ta tamamlanacak. Denizli'de Pamukkale, Sarayköy ve Buldan ovalarını su ile buluşturacak Yenicekent İletim Kanalı Projesi'nin tünel kazı çalışmalarının 26 Aralık'ta tamamlanacağı bildirildi.

Kocaeli'deki köy yollarına V kanal uygulaması yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yenileme çalışması yaptığı tüm köy yollarına V kanal uygulaması gerçekleştiriyor. V kanallar ile asfalt altı malzemelerinin aşınmasının da önüne geçiyor.

Hüseyin Karaceliloğlu Korkuteli Atıksu Arıtma Tesisini gezdi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu Büyükşehir Yasası ile Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin işletmesine geçen Korkuteli Atıksu Arıtma Tesisini gezdi. Karacelioğlu Atıksu Tesisi hakkında bilgi aldı.

Korkuteli Atıksu Arıtma Tesisi'nde incelemele yapıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, büyükşehir yasası ile Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin işletmesine geçen Korkuteli Atıksu Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulundu. Tesis 75 dönümlük arazi alanına sahip.

Kanal İstanbul güzergahı belli oldu mu?

Kanal İstanbul güzergahı belli oldu ve güzergaha dair alan bilgisi Resmi Gazete'de yayımlandı. Kanal İstanbul güzergahı 2014 itibariyle nasıl ortaya çıktı? Kanal İstanbul güzergahı hangi ilçe ve mahallelerden geçiyor? İşte Kanal İstanbul güzergahı...

Kanal İstanbul güzergahı değişti!

Kanal İstanbul güzergahı değişti ve yeni Kanal İstanbul güzergahı yayınlandı. Kanal İstanbul güzergahı neden değişti? Kanal İstanbul güzergahı nasıl değişti? Kanal İstanbul güzergahı değiştikten sonra nasıl şekillendi? İşte yeni Kanal İstanbul güzergahı..

Kanal İstanbul güzergahı 2014!

Kanal İstanbul güzergahı 2014 yılında nasıl netleşti? Kanal İstanbul nerede yapılacak? Kanal İstanbul güzergahı belli oldu mu? Kanal İstanbul güzergahı hangi ilçelerden geçecek? Kanal İstanbul güzergahı hangi mahallelerden geçiyor? İşte cevaplar...

Kanal İstanbul resmi güzergah koordinatları!

Kanal İstanbul nerede? Kanal İstanbul güzergahı belli oldu mu? Kanal İstanbul güzergahı koordinatları neler? Kanal İstanbul nerede başlayıp nerede bitecek? Kanal İstanbul projesinin koordinatları neler? İşte Kanal İstanbul resmi güzergah koordinatları...

Korkuteli Kanalı nerede Haberi

Korkuteli Kanalı nerede

Antalya'da denizle bağlantısı bulunmayan Korkuteli ilçesi, yaklaşık 23 bin metrekarelik alanda yapılan Kanal Projesi ile tekne gezisi imkanı sunuyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ilçede dere ıslahı ve çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında, yaklaşık 3,5 ay önce Kanal Korkuteli Projesi'nin temeli atılmıştı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele sürecinde tüm önlemler uygulanarak süren çalışmalarda sona gelindi. 22 bin 700 metrekarelik bir alanda yapılan kanalda, yaklaşık bir kilometre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde tekne gezinti alanı hayata geçirildi. Kanal Projesi'nin birinci etabını oluşturan ve Yörük yaşamını yansıtan açık ve kapalı müze de inşa edildi. 

Ayrıca vatandaşların keyifle vakit geçirecekleri yürüyüş alanları, oturma grupları ve oyun alanları da yapıldı.

Her akşam belirli saatlerde ses ve ışık gösterilerinin yapıldığı kanal, vatandaşların beğenisini topluyor.Kanal, açılış töreniyle...