05 / 05 / 2024

Korkuteli otogarı ne zaman açılıyor

Korkuteli otogarı ne zaman açılıyor

Antalya Korkuteli ilçe otogarı açıldı. Antalya içine veya Korkuteli içerisine yolcu götürmeleri yasak olacak. Otogarda ilçe içi taşıma ücreti normal 1,5 lira, öğrenci 1 lira ve 65 yaş üstü ücretsiz olarak uygulanacak.

Yeni Bodrum Otogarı'nın yüzde 90'ı tamam!

Bodrum'da toplam 30 bin 759 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Bodrum Otogarı tamamlanıyor. Otogarın çatısı altında yer alan güneş panelleri ile otogar kendi enerjisini üretecek.

TOKİ 100 bin konut Antalya Korkuteli 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Antalya Korkuteli 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Antalya Korkuteli 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Antalya Korkuteli başvuru tarihleri ne zaman 2020? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Antalya Elmalı Otogarı’nın inşaatında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otogarı'nda zemin seviyesine ulaştı.

Halkapınar-Otogar demiryolu bağlantısı projesi ne zaman bitecek?

Halkapınar-Otogar demiryolu bağlantısı projesine aktarılan ödeneği ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esenler Otogarı İBB Emlak Müdürlüğü'ne geçti! 

Esenler Otogarı İBB Emlak Müdürlüğü'ne geçti. Yüzlerce dükkan, ofis ve yazıhane bulunan otogardan dev kira geliri bekleniyor. 

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı taşınacak mı?

4 Mayıs 2019 itibariyle otogarın 25 yıllık işletme süresi doldu. Peki şimdi ne olacak? 15 Temmuz Şehitler Otogarı taşınacak mı?

Muğla Menteşe Şehirlerarası Otogarı açıldı!

Tükettiği enerjinin yüzde 80’ini güneş panellerinden meydana gelen çatısından elde eden ve bu özelliği ile Türkiye’de ilklerden olan Menteşe Şehirlerarası Otogarı büyük bir katılımla hizmete açıldı.

Antalya Varsak-Otogar tramvay hattında test sürüşü yapıldı!

Varsak-Otogar hattındaki hafif raylı sistem tramvay hattı test sürüşüne katılan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Çok önemli bir proje. İnşallah kısa bir süre içinde de yine Kepezli ve Varsaklı hemşehrilerimiz bu raylı sistemi kullanmaya başlayacaklar" dedi...

Bodrum'a 74 milyon TL'lik otogar!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum'a arsa bedeli 24 milyon 600 bin TL, otogar ihalesi 45 milyon 548 bin TL ve 4 milyon TL güneş enerji panelleri olmak üzere toplam 74 milyon TL yatırımla yeni ve modern otogar inşa ediyor.

Antalya Korkuteli'ne 200 milyon TL’lik yatırım!

Antalya’nın dört bir yanına yatırım yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi 4 yılda Korkuteli’ne de 200 milyon TL’lik yatırım yaptı. 

Antalya Korkuteli'ne köy konağı inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kent yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Antalya Korkuteli'ne yeni bir köy konağı ve muhtar evi inşa edildi.

Türkiye’nin ilk GES’li otogarı Diyarbakır'a!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından ülkemizde ilk kez uygulanan sistemle Güneş Enerji Santrali (GES) sayesinde hem otogarın enerji ihtiyacını karşılayacak, hem de fazla ürettiği enerjiyi satarak gelir elde edecek proje hayata geçirilecek.

Antalya otogar alanı yargıya taşınacak!

Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu Sözcüsü Abit Küçükarslan Antalya otogar alanı hakkında Antalya Körfez Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Korkuteli otogarı ne zaman açılıyor Haberi

Korkuteli otogarı ne zaman açılıyor

Korkuteli Otogarı hizmete açıldı. Korkuteli Birlik ve yayla taksi Korkuteli otogarından Antalya otogarına 8 lira karşılığında yolcu taşıyabilecekler. Ancak Antalya içine veya Korkuteli içerisine yolcu götürmeleri yasak olacak. Her gün sabah saat 05.45'te Korkuteli'den Antalya'ya ve Antalya'dan Korkuteli'ne ilk sefer başlarken, son sefer yine karşılıklı olarak saat 21.00'de gerçekleşecek. Korkuteli ve Antalya otogarında araçların hareket saatleri belirlenecek ve araçların 25 dakikadan bekleme yapmalarına müsaade edilmeyecek. 



ÖĞRENCİLER İNDİRİMLİ, 65 YAŞ ÜSTÜ ÜCRETSİZ 



Otogarın faaliyete geçmesiyle Korkuteli otogar ile bağlantılı olarak toplam 5 minibüs hattı hizmete girdi. İlçe içi taşıma ücreti normal 1,5 lira, öğrenci 1 lira ve 65 yaş üstü ücretsiz olarak uygulanacak, Öğrenciler öğrenci kimlik kartlarını, 65 yaş üstü olan vatandaşlar ise kimliklerini göstererek faydalanabilecekler. Köy otobüsleri de yine otogar içerisinden...