04 / 05 / 2024

Korkuteli Tadköy

Korkuteli Tadköy

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Ekipleri, Korkuteli’ne bağlı Tadköy Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması başladı.

Antalya Arasta'da teslimler yılın ilk çeyreğinde yapılacak!

ADERAN GLOBAL tarafından Antalya Korkuteli'de hayata geçirilen ve Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan Arasta projesinin teslimleri yılın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Milli Emlak, Antalya'daki 13 arazi ile 3 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Korkuteli ilçesinde yer alan 13 arazi ile 3 arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Antalya Korkuteli'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Antalya Korkuteli'nde tapuda 36 bin işlem yapıldı! 

Antalya Korkuteli Tapu Müdürü İsmail Kocaoğlu, 2020 yılında 36 bin 890 tapu işlemi yapıldığını dile getirdi. 

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

Korkuteli-Antalya karayolu surların altından inşa edilecek alt geçitle bağlanacak!

Büyük İskender'in geçemediği, Korkuteli-Antalya karayolu nedeniyle 1950'lerde yıkılan surlar yeniden inşa edilip, birleştirilecek. Karayolu ise surların altından inşa edilecek alt geçitle bağlanacak.

800 yıllık Alaaddin Camisi’nin taç kapısı yenilendi!

Antalya Korkuteli’nde Selçuklu dönemi stilinde yapılan 800 yıllık Alaaddin Camisi’nde taşları statik nedenlerle sökülen ‘taç kapı’nın restorasyonu bitti. Yeni taşlarla silbaştan inşa edilen kapı ‘yepyeni’ oldu.

Antalya Korkuteli'ne 200 milyon TL’lik yatırım!

Antalya’nın dört bir yanına yatırım yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi 4 yılda Korkuteli’ne de 200 milyon TL’lik yatırım yaptı. 

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

Antalya Korkuteli'ne köy konağı inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kent yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Antalya Korkuteli'ne yeni bir köy konağı ve muhtar evi inşa edildi.

Antalya Avdan’a 5 yıldızlı köy konağı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Avdan Mahallesi’ne yeni bir köy konağı ve muhtar evi kazandırdı. Mimarisi ile vatandaşların beğenisini toplayan konak, mahallenin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 5 ilçede 11 gayrimenkul satıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa, Elmalı, Korkuteli, Finike ve Manavgat İlçelerindeki 11 adet taşınmazını 12 Ekim 2017 tarihinde satışa çıkarıyor.

Antalya Korkuteli'ne 8.2 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nde kanalizasyon seferberliğini sürdürüyor. ASAT ekipleri, Korkuteli’nin Uzunoluk, Karşıyaka ve Yenimahallelerine 8 milyon 200 bin TL'lik altyapı yatırımı yapıyor.

Korkuteli İmam Hatip Lisesi yıkıldı!

Adana Korkuteli'de bulunan 1974 yılında eğitime başlayan İmam Hatip Lisesi'nin fiziki yapısı nedeniyle yıkılmasına karar verildi. 42 yıllık lise bugün görevliler tarafından yıkıldı.

Korkuteli Tadköy Haberi

Korkuteli Tadköy

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’ne bağlı Tadköy Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması başladı.


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Ekipleri, Korkuteli’ne bağlı Tadköy Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür eden Tadköy mahalle muhtarı Veli Kısa, “Antalya’nın en şanslı muhtarlarından biriside benim. Büyükşehir Belediye ekipleri sıcak asfaltı bizim mahallemize de döktü. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, “Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Biz sizleri kandırmak için yola çıkmadık. Daha önce Korkuteli’ne bağlı bir çok mahalleye sıcak asfalt yapmıştık. Şimdide Tadköy halkı yollardaki çalışmaları gördüklerinde büyük bir mutluluk yaşadılar. Memnuniyetlerini bizlerle paylaşan vatandaşlarımızın yollarda uygulanan asfaltın kalitesini gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemediklerinin...