01 / 07 / 2024

Koru Belediyesi turizme yatırım yapacak

Koru Belediyesi turizme yatırım yapacak

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, turizm konusunda atağa geçeceklerini söyledi. “Sahilde bir tane butik otel projemiz bulunuyor. Onun temeli atılacak. Çınarcık Sahili’nde çalışmalarımız devam ediyor. Marina yapmayı düşünüyoruz" dedi.

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Bakırköy Belediyesi deprem toplanma alanlarını satışa çıkardı!

İstanbul Bakırköy Belediyesi, üyelerin kararları doğrultusunda Koru Florya’nın yanında alan yer alan deprem toplanma alanlarının satışı için karar aldı.

Van'daki tarihi Şamran Kanalı turizme kazandırılıyor!

Van'ın Edremit Belediyesi tarafından Urartu Krallığı döneminde yapılan ve dünya su mühendisliği harikası olarak kabul edilen 51 kilometre uzunluğundaki Şamran Kanalı turizme kazandırılıyor.

Validebağ Korusu Üsküdar Belediyesi’ne tahsis edildi!

Üsküdar Belediye Meclisi'nin olağanüstü oturumunda Validebağ Korusu'nun tahsisi karar bağlandı. Koru Üsküdar Belediyesi'ne tahsis edildi...

Finike'de tarihi yapılar turizme kazandırılacak!

Antalya Valiliği ve Finike Belediyesi işbirliği ile Finike’nin çehresini güzelleştirilecek projesi kapsamında tarihi binalar ve belirlenen caddeler yenilenerek, sağlıklaştırma çalışmaları ile ilçe merkezinin çehresi güzelleştirilip turizme kazandırılması planlanıyor... 

Karaleylek Kanyonu turizme kazandırılıyor!

Elazığ Belediyesi ve YUFKAD tarafından, Keban ve Karakaya baraj göllerinin bağlantı noktasında bulunan Karaleylek Kanyonu'nun turizme kazandırılması için ortak bir çalışma başlatıldı.

Samsun'daki tarihi yapılar turizme kazandırılıyor!

Samsun Ladik'te Ambarköy, Vezirköprü'de Adatepe Çamaşırlığı. Samsun Büyükşehir Belediyesi, Doğu Karadeniz'i bir baştan bir başa turizme açacak olan Yeşil Yol Projesi üzerinde yer alan tarihi değerlere el atıyor.

Kuşadası'nda iki tarihi ev turizme kazandırıldı!

Kuşadası Belediyesi’nin Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan (GEKA) aldığı destekle yaşama geçirdiği "Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi" kapsamında restore edilen iki tarihi Kuşadası evi turizme kazandırıldı...

Ünye Burunucu Adası turizme kazandırılıyor!

Ünye Belediyesi’nin başlattığı çalışmalar kapsamında Ünye’nin önemli noktalarından biri olan tarihi Burunucu yarımadası turizme kazandırılıyor.

Şanlıurfa'da tarihi evler turizme kazandırılacak!

Şanlıurfa'da bulunan tarihi evler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı ekipleri tarafından restore edilerek turizme kazandırılacak.

Aydos Kalesi turizme açılıyor!

İstanbul Aydos Ormanları içindeki Aydos Kalesi, turizme açılıyor. Sultanbeyli Belediyesi'nin hazırladığı koruma amaçlı nazım imar planı değişikliği, Bakanlık tarafından onaylandı.

Koru Belediyesi turizme yatırım yapacak Haberi

Koru Belediyesi turizme yatırım yapacak

Koru Belediyesi ile sahilleri birleştirme projesini 2016 yılına ertelediklerini belirten Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, projeyi önümüzdeki yaz sezonuna yetiştireceklerini ifade etti. Turizm konusunda bir atağa geçeceklerini belirten Kurt, aynı zamanda Çınarcık sahiline marina yapacaklarını da söyledi.


‘2016 yaz sezonuna yetiştireceğiz’..

Koru Belediyesi ile sahilleri 2016 yılının yaz sezonunda birleştireceklerini ifade eden Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, “Bu projemizi 2016 yılı programına aldık. Kendimizi ve bütçemizi ona göre ayarlıyoruz. Biz başlayacağız. Koru Belediyesi Kamil Yaman da zaten çok hevesli. Önümüzdeki yaz sezonuna yetiştireceğiz” diye konuştu.


‘Turizm konusunda atağa geçeceğiz’..

İlerleyen zamanlarda ilçede turizm konusunda bir atağa geçeceklerini söyleyen Kurt, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Sahilde bir tane butik otel projemiz bulunuyor. Onun temeli atılacak. Çınarcık Sahili’nde çalışmalarımız devam ediyor. Marina yapmayı düşünüyoruz. Oralarda etüt...