12 / 05 / 2024

koru mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Parkı

koru mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Parkı

Koru Mahallesi sakinleri, Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nın bir bölümünün Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübü’ne verilmesine tepki gösterdi.

Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Hacıahmet Mahallesi, 1195 ada, 29 parseldeki Hamam ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ, Koru Florya'daki 14 rezidans ile Sütlüce'deki 20 konutu satıyor! 120 ay vadeyle 2+1, 3+1 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesindeki 14 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde yer alan 20 adet konutu satıyor. İşte satışa sunulan konutların fiyatları ve tüm merak edilenler...

TOKİ, Koru Florya'da 12 rezidansı ve Sütlüce'de 33 konutu bugün satıyor! 120 ay vadeyle 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesinde yer alan 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'ndeki 33 adet konutu bugün satışa çıkarıyor. İşte ödeme seçenekleri, fiyatlar ve bütün detaylar...

TOKİ, Koru Florya'da 12 rezidans ile Sütlüce'de 33 konutu 120 ay vadeyle yarın satıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 ev fırsatı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesinde yer alan 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'ndeki 33 adet konutu yarın satışa sunuyor. İşte ödeme seçenekleri, fiyatlar ve tüm merak edilenler...

 TOKİ, Koru Florya'daki 12 rezidans ile Sütlüce'deki 33 konutu satıyor! 120 ay vadeyle 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesindeki 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde yer alan 33 adet konutu satıyor. İşte fiyatlar ve ödeme seçenekleri...

Ahmet Aras: Bodrum'da kamu arazisi satışı durdurulmalı! 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Bitez Mahallesi'ndeki 30 dönüm büyüklüğe sahip Hazine'ye ait arazinin imar planının değiştirilmesine ilişkin açıklamalar yaptı ve duruma olan tepkisini dile getirdi.

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Melikgazi Ahmet Selahattin Sarıalp ASM tamamlanıyor!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayırsever Ahmet ve Selahattin Sarıalp’ın desteğiyle beraberTınaztepe Mahallesi'nde yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi'nde inşaat çalışmaları sürüyor.

Şahinbey Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Şahinbey Belediyesi, Güneykent Mahallesi’ne yaptırdığı Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami’nin açılışını yaptı.

Gazzeli Ahmet Efendi Kültür Merkezi’nde sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından Alipaşa Mahallesi’nde yeniden ayağa kaldırılan 19’ncu yüzyıla ait sivil mimari örneği olan Gazzeli Ahmet Efendi Kültür Merkezi’nin inşaatında son aşamaya gelindi. 

Ankara Büyükşehir'den 15.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Koru Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve imar planında kullanımı Spor Alanı olan taşınmaz üzerine Sınırlı Aynı Hak Tesis edilerek inşaat yaptıracak. İşin bedeli 15 milyon 151 bin TL olarak belirlendi.

Pendik Ahmet Yesevi’de dönüşüm başlıyor!

Ahmet Yesevi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, 700 hak sahibinin tapuya kavuştuğunu dile getirerek “Yeni düzenlemelerle birlikte mahalleye 3 okul, 3 veya 4 park ve 1 spor kompleksi kazandıracağız.”diye konuştu.

Beyoğlu Hacı Ahmet Mahallesi plan tadilatı askıda!

Beyoğlu Hacı Ahmet Mahallesi'nde Hamam ve Çevresine ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

koru mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Parkı Haberi

koru mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Parkı

Koru Mahallesi sakinleri, Büyükşehir Meclisi’nde alınan kararla Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nın bir bölümünün Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübü’ne verilmesine tepki gösterdi. Muhtar Türkan Yezer, “Böyle bir tesis yapılması, otopark ihtiyacı ve trafik yoğunluğunu daha da artıracak” dedi.


Çayyolu Koru Mahallesi’ndeki Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nın bir bölümünün, Büyükşehir Meclisi kararıyla Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübü tahsis edilmesine tepki gösteren Koru Mahallesi muhtarı Türkan Yezer, “Kamu hizmeti için ayrılmış olan bu alanda yapılmak istenen bu tesis çevreye ve kamuya zarar verecektir” dedi. Mahalle sakinlerinin de parktaki yapılaşmaya karşı olduğunu ifade edenmuhtar Yezer, şunları söyledi:


PARKI İKİYE AYIRACAK

“Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla harekete geçen Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, 10 bin 420 metrekare büyüklüğündeki alanı ‘tahsisinde sakınca olmadığı’ görüşüyle özel bir spor tesisine...