05 / 05 / 2024

Korucuk Mahallesi pazar

Korucuk Mahallesi pazar

Korucuk Mahallesinde, mahalle sakinleri modern semt pazarı kurulması için imza kampanyası başlattı. Sakinler TOKİ Numan Yazıcı Cami önündeki derenin ıslah edilerek mahalleye modern semt pazarının kurulması için imza kampanyası başlattılar.

Rize Pazar'da 9.4 milyon TL'ye icradan satılık 2 okul binası!

T.C. Rize İcra Dairesi, Rize ili, Pazar ilçesi, Merdivenli Mahallesi, 117 ada 2 parselde yer alan 2 okul binasını 9 milyon 420 bin 19 TL'ye satıyor...

TOKİ Sakarya Korucuk 577 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi 577 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adapazarı 577 konut ihalesi 15 Mayıs'ta!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi 577 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Rize'de kamulaştırma kararı alındı!

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Yeniköy Mahallesi Pazar caddesi yolunu, Güney Çevre Yolu'na duble yolla bağlanacağını söyledi. Avcı, “Yeni orta caminin yukarısından itibaren kamulaştırma kararı alındı'' dedi.

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Ankara Açık Oto Pazarı icradan satılıyor!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Macun-1 Mahallesi'nde yer alan Ankara Açık Oto Pazarı 99 milyon 622 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan Ankara Açık Oto Pazarı için ilk ihale tarihi 7 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

Sultanmurat Pazar Kompleksi ve Otoparkı hizmete açıldı!

Küçükçekmece Sultanmurat Mahallesi Anadolu Sokak’ta hayata geçirilen Pazar Kompleksi ve Otoparkı Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve ilçe protokolünün katılımıyla açıldı.

Sakarya Büyükşehir'den 9.7 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı İlçesi Korucuk Mahallesi ve Karakamış Mahallesi'ndeki 7 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor...

Bağcılar pazar alanı projesi imar tadilatı askıda!

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi, Gençosman Parkı Zeminaltı Otopark ve Pazar Alanı Projesi için imar planı tadilatı bugün askıya çıkı..

Maltepe Bağlarbaşı'na kapalı pazar yeri geliyor!

Maltepe Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Mahallesi'nde inşa edilecek kapalı pazar yerinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Maltepe Bağlarbaşı Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Maltepe Belediyesi, Bağlarbaşı Mahallesi'ne yeni bir pazar yeri inşa ediyor.

İzmir Buca'ya yeni kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Buca Belediyesi, Ufuk Mahallesi'nde yeni bir pazar yeri inşa ediyor.

Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3. kapalı semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi’ne üçüncü kapalı semt pazarını yapıyor.

Korucuk Mahallesi pazar Haberi

Korucuk Mahallesi pazar


Yeni yerleşim bölgesi olan  Korucuk Mahallesinde, mahalle sakinleri modern semt pazarı kurulması için imza kampanyası başlattı. Korucuk Mahalle sakinleri TOKİ Numan Yazıcı Cami önündeki derenin ıslah edilerek mahalleye modern semt pazarının kurulması için imza kampanyası başlattılar. Mahalle sakinleri Korucukta kurulan pazarın yetersiz olduğunu ve Korucuk'a daha modem bir pazarın gelmesi gerektiğini ifade etti. 



Akşam Haberleri...