29 / 04 / 2024

korupark avm Dyson satış noktası

korupark avm Dyson satış noktası

Global teknoloji şirketi olan Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı...

Korupark AVM'nin 2023 değeri 10 milyar TL'ye dayandı!

Korupark Alışveriş Merkezi'nin 2023 yıl sonu değeri açıklandı. Peki Bursa'daki AVM'nin değeri lokasyonuna, mimari ve inşai özelliklerine göre ne kadar oldu? İşte o rakam...

Korupark AVM'nin değeri ne kadar oldu?

Korupark AVM 2007'de açıldı. Peki Bursa Osmangazi'de konumlanan AVM'nin 2021 yılsonu değeri ne kadar oldu?

Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı!

Global teknoloji şirketi olan Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı...

Torunlar GYO Korupark AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Korupark AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO Korupark AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Korupark AVM'nin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Korupark AVM 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Korupark AVM'nin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Korupark AVM 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Korupark AVM'nin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Korupark AVM yılbaşında açık mı?

Korupark AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Korupark AVM yılbaşında açık mı? Korupark AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Korupark AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Korupark AVM'de kiralar sabitlendi!

DÖVİZ kurlarında son dönemde yaşanan ani artışları, kiraların ağırlıkla döviz kurları üzerinden ödendiği AVM'lerde de kira ödemelerini gündeme getirdi.

Korupark AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Korupark AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Korupark AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Korupark AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Yasa, Korupark AVM'de açıldı!

Çiğ börek ve mantısıyla ünlü Yasa, Korupark AVM'de açıldı. Yasa, açıldığı ilk günlerden itibaren Korupark ziyaretçilerinin lezzetlerinden tatmadan geçemeyeceği bir mekan haline geldi.

Defacto Korupark AVM'de açıldı!

Defacto, Bursa'daki 9. mağazasını Korupark AVM'de açıldı. 1400 metrekare alan üzerine kurulu Korupark AVM mağazasında 50.000 parçadan oluşan kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarını Bursalı müşterileriyle buluşturuyor.

Hobix yeni mağazasını Korupark AVM’de açtı!

Türkiye’deki kişisel ve kaliteli hobi ürünlerini sergileyerek bu konseptte ilk mağazasını Mall of İstanbul’da açan Hobix, büyümeye devam ediyor. 4 binden fazla ürünün sergilendiği Hobix’in yeni mağazası Bursa’da Korupark AVM’de açıldı.

korupark avm Dyson satış noktası Haberi

korupark avm Dyson satış noktası

Global teknoloji şirketi olan Dyson, Bursa'daki kullanıcılarına en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla ilk direkt satış noktasını Korupark AVM'de hizmete açtı.

Dyson tarafından yapılan açıklamalara göre, Korupark AVM'deki açılışla birlikte şirketin Türkiye'deki direkt satış noktası sayısı 15'e yükseldi.

Dyson satış noktasında kullanıcılara keyifli bir alışveriş deneyimi sunulurken, ziyaretçiler uzmanlar tarafından karşılanarak diledikleri ürünü deneyimleyebiliyor ve en son teknolojiler hakkında detaylı bilgilere ulaşabiliyor.

Korupark AVM'de yer alan Dyson alanı, markanın İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Bursa'daki ilk direkt satış noktası olma özelliğine sahip.

James Dyson, 74 milyon dolara malikane...