24 / 07 / 2024

Köse Barajı ne durumda

Köse Barajı ne durumda

Köse Barajı buz tuttu. İlçe merkezine 3 kilometre uzaklıkta, 1610 rakımda kurulu bulunan 82 metre gövde yüksekliğindeki Köse Barajı' nın buzla kaplı yüzeyi, vatandaşların da ilgi odağı oldu.

AÖL ders seçimi ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Açık Öğretim Lisesi 2023-2024 yılı ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihleri ile sınav takvimi açıklanmıştı. Öğrencilerin ilk olarak AÖL ders seçimi işlemini gerçekleştirmeleri gerekiyor. Peki, AÖL 1. dönem ders seçimi ne zaman yapılacak?

150 bin TL’nin bir aylık faiz getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar dolar, altın ve borsanın yanı sıra, yatırım yapacak yeni yatırım araçları arıyor. Bu kapsamda, bankaların mevduat faiz oranları yatırım yapmak isteyenler için önemli bir seçenek oluyor. Peki, 150 bin TL’nin bir aylık faiz getirisi ne kadar? İşte detaylar...

Seçim görevlisi ücretleri ne zaman verilecek? Sandık görevlisi ne kadar alacak? 

Sandık görevlisi ücretleri, 2023 seçim sonuçlarının belli olmaya başlamasıyla merak edilen konuların arasında yer aldı. Peki, Seçim görevlisi ücretleri ne zaman verilecek? Sandık görevlisi ne kadar alacak? İşte detaylar...

Vatandaşlık maaşı hesaplara ne zaman yatacak? Vatandaşlık maaşından kimler faydalanacak?

Seçime bir hafta kala Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan 'vatandaşlık maaşı' için Bakan Derya Yanık açıklamalar yaptı. Peki, Vatandaşlık maaşı hesaplara ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak? İşte detaylar...

TOKİ'den Gümüşhane Köse'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ Gümüşhane Köse 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Gümüşhane Köse'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Gümüşhane Köse'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Gümüşhane Köse sosyal konut projesi... 

TOKİ Gümüşhane Köse 2. Etap 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!    

TOKİ  Gümüşhane Köse 2. Etap 2019 fiyatları kaç TL? TOKİ Gümüşhane Köse 2. Etap 2019 başvuruları neler? TOKİ Gümüşhane Köse 2. Etap başvuru şartları neler? TOKİ Gümüşhane Köse 2. Etap 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Gümüşhane Köse 2. Etap 20 soruda tüm detaylarıyla...

Celal Köse kimdir?

Celal Köse, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Celal Köse kimdir? Celal Kösebugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gümüşhane Köse-Gümüşhane yolunda çalışmalar başladı!

Gümüşhane Köse Barajı Mevkiinde meydana gelen heyelanla tehlikeli bir boyuta gelen Köse-Gümüşhane yolunda ihaleyi alan Ensar Ltd. Şti. ve Mak-İş A.Ş. Ortaklığı firması şantiyesini kurarak çalışmalarına başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 4 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait işyerlerinin kiralama ihaleleri yapıldı.

Bizim Evler Büyükçekmece teslimleri ne zaman?

Bizim Evler Güzelce Rezidans 92 bin 393 metrekare arsa alanına sahip. İhlas Yapı imzası taşıyan projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. Peki Bizim Evler Büyükçekmece teslimleri ne zaman?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 5 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait işyerlerinin kiralama ihaleleri yapıldı

Gümüşhane Köse yeniden imar ediliyor!

Modern Şehircilik anlayışı ile yola çıkan Köse Belediyesi öncelikleri arasına koyduğu şehir imar planlarının genişletilerek yapılması işinin son çalışmaları bitirilmek üzere.

Yakacık Hill Kartal ne zaman teslim?

Lokasyona göre Sabiha Gökçen Havalimanı’ na 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daire alanları 77.61 metrekareden başlıyor. Peki Yakacık Hill Kartal ne zaman teslim?

Köse Barajı ne durumda Haberi

Köse Barajı ne durumda

Köse ilçesindeki Köse Barajı buz tuttu.


Köse Deresi üzerinde sulama amacıyla yapımına 1996 yılında başlayan ve 2011'de tamamlanan Köse Barajı'nın yüzeyi, hava sıcaklıklarının sıfırın altında 10 dereceye kadar düşmesi nedeniyle buz tuttu.


İlçe merkezine 3 kilometre uzaklıkta, 1610 rakımda kurulu bulunan 82 metre gövde yüksekliğindeki Köse Barajı'nın buzla kaplı yüzeyi, vatandaşların da ilgi odağı oldu.


Gümüşhane-Köse kara yolunda seyahat eden vatandaşlar, zaman zaman araçlarını durdurarak baraj gölüne...