03 / 05 / 2024

Köşe Yapı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Köşe Yapı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Köşe Yapı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdülbaki Alğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Beyazıt, Mimar Hayrettin Mahallesi, Tiyatro Caddesi'nde kuruldu.

Altını ve doları olanlar dikkat! İslam Memiş'ten ters köşe olmayın uyarısı geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın ve doları olanları uyararak, "Ters köşe olmayın" dedi. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

3md İç Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3md İç Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Albayrak tarafından kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zakir Ayaz tarafından kuruldu.

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Altındaki düşüş sonrası İslam Memiş "Ters köşe olmayın" diyerek uyardı

Altın yatırımı yapanların yakından takip ettiği İslam Memiş'ten uyarılar art arda geliyor. Altında meydana gelen iniş çıkışlara vurgu yapan Memiş, altın sahibi olan kişilere ''Ters köşe olmayın'' diyerek uyardı. İşte tüm detaylar...

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Kılıç ve Tuba Gelgit ortaklığında kuruldu.

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de Ömer Faruk Gökçe tarafından kuruldu.

Eke Danışmanlık Eğitim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eke Danışmanlık Eğitim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Habibe İskender Delibaş tarafından kuruldu.

Hk Kılıç Yapı İnşaat Vinç Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Kılıç Yapı İnşaat Vinç Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  10  bin TL sermaye bedeli ile Halit Kılıç kuruldu.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Küçük Ev Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçük Ev Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akar tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Köşe Yapı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Köşe Yapı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Köşe Yapı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdülbaki Alğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 

Köşe Yapı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Köşe Yapı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beyazıt, Mimar Hayrettin Mahallesi, Tiyatro Caddesi, No:1...