07 / 05 / 2024

kosgeb destekleri 2019

kosgeb destekleri 2019

KOSGEB Başkanı Uzkurt, 'Gelecek yıl bütçemizin önemli bir kısmını, özellikle ithal ettiğimiz ürünlerin yerli üretilmesine dönük projelere aktarmak istiyoruz.' dedi.

KOSGEB'den düşük faizli kredi!

TESK Genel Başkanı Palandöken, KOSGEB tarafından KOBİ'lerin rekabet güçlerini artırmak amacıyla 'KOBİ Finansman Destek Programı' hazırladığını belirtti.

Faizsiz 50 bin TL hibe desteği! İşte aranan şartlar…

Binlerce girişimcinin yakından takip ettiği KOSGEB destekleri ile ilgili sıcak gelişme. KOSGEB, mobilya üretip satmak isteyen girişimcilere 50 bin TL hibe desteği verileceğini duyurdu. Peki faizsiz geri ödemesiz kredi desteğini nasıl alınır? İşte faizsiz geri ödemesiz kredi desteğinin detayları.

KOSGEB destekleri teminatsız da verilebilecek!

KOSGEB'in geri ödemeli olarak sağlanacak destekleri ile erken ödemeleri KOBİ'lerin finansmana erişiminin kolaylaştırılması amacıyla teminatlı veya teminat alınmaksızın verilebilecek.

OSB'lerde yatırım yapacaklara bedelsiz arsa müjdesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank sanayici KOBİ ve girişimciler için 16 maddelik yeni bir destek paketi açıkladı. Buna göre KOSGEB kredileri 2019 yılına kadar ertelenirken vadesi geçmiş borçlar yapılandırılacak. 

İşte 2019'da tamamlanacak metro hatları!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2019 yılı içerisinde bir çok metro hattını tamamlayacak. İşte 2019 yılında tamamlanacak metro hatları...

Slovenya'nın minareli tek camisi 2019'da açılacak!

Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da hayata geçirilen tek minareli cami 2019 yılında açılacak. Cami 2 bin kişi kapasitesine sahip olacak. 

Seba Flats Kağıthane'de teslimler 2019 Haziran'da!

Seba İnşaat imzası ile Kağıthane'de inşa edilen Seba Flats projesinde daire teslimleri 2019 yılının Haziran ayında gerçekleşecek..

Skyland İstanbul'da hemen teslim rezidanslarda ödemeler 2019'da!

Eroğlu imzası ile inşa edilen Seyrantepe'deki Skyland İstanbul'da hemen teslim rezidanslarda ödemeler 2019'da başlıyor.

Yeni Zigana Tüneli 29 Ekim 2019'da açılacak!

Bittiğinde Türkiye ve Avrupa’nın en uzun, dünyanın ise 2. en uzun tüneli olacak olan Yeni Zigana Tüneli 2019'da hizmete açılacak.

Natural Garden Houses'ta teslimler 2019'da!

Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Natural Garden Houses Çekmeköy projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor...

Sivas-Ankara YHT Hattı'nda test sürüşleri 2019'da başlıyor!

2015 yılında hizmete açılması planlanan Sivas-Ankara YHT Hattı'nda test sürüşleri 2019 yılında başlıyor.

Sivas-Ankara YHT'nin test sürüşleri 2019'da başlayacak!

Sivas-Ankara YHT hakkında bilgi veren AK Parti Sivas Milletvekili Habip Soluk, "Tünelde ve güzargahta eksiklikler var. Ama hedefimiz en kötü şartlarda, ticari olmasa bile 2019 yılında test sürüşlerine başlamak" dedi.

Ev alacaklara yeni devlet destekleri geliyor!

İlk kez ev sahibi olacak vatandaşlara devlet destekleri artıyor. Mehmet Şimşek’in yaptığı açıklamaya göre Ağustos 2016'da başlatılan ‘konut hesabı’ bugüne kadar 11 bin 348 kişi tarafından açıldı. Hükümet yeni düzenlemeye giderek 4 destek daha getiriyor.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu 2019'da açılacak!

İSG CEO'su Ersel Göral, "Metromuzun inşaatı 2019 yılının başında bitmiş olacak. Böylelikle İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanından Pendik-Kadıköy metrosuna direkt bağlantı sağlanmış olacak. " dedi .

kosgeb destekleri 2019 Haberi

kosgeb destekleri 2019

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Cevahir Uzkurt, "Gelecek yıl bütçemizin önemli bir kısmını, özellikle ithal ettiğimiz ürünlerin yerli üretilmesine dönük projelere aktarmak istiyoruz. Bu bağlamda ithal bir ürünü yerli üretmek isteyen bir KOBİ'miz olursa 'KOBİ TEKNOYATIRIM Desteği' kapsamında 5 milyon liraya kadar destek vereceğiz." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; KOSGEB Başkanı Uzkurt, teknolojik ürün sektörlerini desteklemek amacıyla KOBİ'lere daha fazla ağırlık vermek istediklerini dile getirdi. KOSGEB'in gelecekte önemli ve çeşitli projeleri hayata geçireceğini bildiren Uzkurt, bu kapsamda bütçe oluşturulduğunu belirtti.

İthal edilen ürünleri Türkiye'de üretmek isteyen KOBİ'lere destek vereceklerini dile getiren Uzkurt, şöyle konuştu: "Gelecek yıl bütçemizin önemli bir kısmını, özellikle ithal ettiğimiz ürünlerin yerli üretilmesine dönük projelere aktarmak istiyoruz. Bu bağlamda ithal bir...