21 / 05 / 2024

Köşk İlçesine hastane projesi

Köşk İlçesine hastane projesi

Aydın'ın Köşk ilçesi Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, 2014 yılını değerlendirerek, 2015 yılında yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kılınç, '' İlçemiz yatırıma doyacak " diye konuştu.

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor!

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde kent yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor.

Aydın Köşk'e entegre hastane inşa edilecek!

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Köşk halkına acil sağlık hizmetleri, aile sağlığı merkezi ve toplum sağlığı çalışmalarının bir arada yürütüleceği entegre hastane müjdesi verdi.

Adana’nın Yumurtalık ilçesine 3'üncü termik santral yapılıyor!

Adana’nın Yumurtalık ilçesine bağlı olan yaklaşık 1800 kişinin yaşadığı Sugözü köyünde üçüncü bir termik santral için lisans alındı. Atagür Elektrik AŞ Kilikya Termik Santrali projesi için lisans alındı.

Körfez İlimtepe hastane projesi iptal mi oldu?

Körfez İlimtepe hastane projesi iptal mi oldu? Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Lütfü Türkkan’ın soru önergesini yanıtladı. Bakan Müezzinoğlu, Körfez İlimtepe’nin hastane yapımına uygun görülmediğini söyledi.

Metin Kılıç kimdir?

Mimar Metin Kılıç, 1987'de kurduğu M artı D Mimarlık ile faaliyetlerine devam ediyor. Metin Kılıç'ın hastane, konut ve ticari merkezler üzerine çok sayıda işleri bulunuyor. Peki Metin Kılıç kimdir? İşte biyografisi...

Diyanet Vakfı'na bağlı 2 hastane Sağlık Bakanlığı'na devrediliyor!

Diyanet Vakfı'na bağlı 2 hastane, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen teklifle Sağlık Bakanlığı'na geçecek. Hastanelerin bedeli en geç bir yıl içerisinde vakfa ödenecek...

Hatay'da hasar gören ve tehlike arz eden binalar yıkılıyor!

Hatay Reyhanlı'da Postane Meydanı'ndaki hasar gören ve tehlike arz eden binalar yıkılıyor

Muhammet Balta: 6.5 milyon konut yıkılıp yeniden yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta: "Türkiye'de afet riski taşıyan alanlarda 6,5 milyon konutun 20 yıl içinde yıkılıp, yeniden inşa edilmesi planlanıyor" dedi.

Mavi Haliç Evleri Kılıç Vanlıoğlu İnşaat'ta 210 bin TL'ye!

İnşaatının başlamış olduğu Mavi Haliç Evleri Kılıç Vanlıoğlu İnşaat'ta fiyatlar 210 bin liradan başlıyor. Projede daire teslimleri 15 ay sonra gerçekleşecek...

Kılıç İnşaat Malzemeleri Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç İnşaat Malzemeleri ve Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Limited Şirketi, Tayfun Özkılıç tarafından 17 Nisan'da 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kira kontratı bitmeden evden çıkılır mı?

İki yıllık kira kontratınız var. Ama kontrat süresi dolmadan evden çıkmak istiyorsunuz. Bu durumda kira kontratı bitmeden evden çıkılır mı, işte yanıtı....

Suat Kılıç: Diyarbakır'a 33 bin kişilik stadyum inşa edeceğiz!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ''Diyarbakır'ı 33 bin koltuk kapasiteli yeni bir stadyuma kavuşturacağız" dedi...

Köşk İlçesine hastane projesi Haberi

Köşk İlçesine hastane projesi

Rıfat Kadri Kılınç, "Köşk Hükümet Konağı, AVM Projesi, Köşk ilçe hastanesi, spor salonu gibi projelerimiz var. İlçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Halkımızın refahı ve mutluluğu için çalışmalarımız hız kesmeden 2015 yılında da devam edecektir. Geçen sene birçok başarılı işe imza attık, bu sene Köşk'ün proje ve yatırım yılı olacak, ilçemiz yatırıma doyacak" diye konuştu. 


Habertürk...