08 / 05 / 2024

Köşke yeni hizmet binası mı yapılacak

Köşke yeni hizmet binası mı yapılacak

Aydın'ın Köşk Belediyesi yeni hizmet binasının projesi tamamlanarak yapımına başlandı. Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, bir yılda bitirilecek hizmet binasının ilçenin çehresini değişeceğini söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Kocaeli Derince'ye yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince'de yeni hizmet binası inşa edildiğini açıkladı. Belediyeye ait yeni hizmet binası 2022 yılında hizmete girecek. 

Manisa Kent Estetiği Dairesi'ne yeni hizmet binası!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Merkez (Kırtık) Şantiye Binasına, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığının kullanımı amacıyla yeni hizmet binası inşa edildi.

Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası için yeni ihale!

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası inşaatının yeniden ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatını da tamamlıyor.

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının 7 katı tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile ilgili gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılarak binanın inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Kütahya Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelindi!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, inşaat çalışmalarında sona gelinen Belediye yeni Hizmet binasını inceledi.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'ya yeni hizmet binası kazandırıyor.

Kütahya Belediyesi yeni hizmet binasında son durum!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, belediye yeni hizmet binasının inşaatını denetleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Köşke yeni hizmet binası mı yapılacak Haberi

Köşke yeni hizmet binası mı yapılacak


Aydın'da AK Parti'nin kalesi olan Köşk'te belediyenin yatırımları tüm hızıyla sürüyor. Ak Partinin gücünü arkalarına aldıklarını ve Köşk'ün projeler ilçesi olduğunu ifade eden Kılınç, şunları söyledi: "Aydın-Denizli Karayolu kenarında Köşk merkez Dörtyol kavşağında bulunan önceleri Kestane Pazarı olarak bilinen 2 bin metrekare arsamızda yaklaşık 5 milyon lira yatırımla 'Köşk Belediyesi Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Proje'mizi hayata geçiriyoruz. Bu projemizle ilçemizin çehresi değişecek. Tüm belediye hizmet birimleri tek çatı altında toplayacağımız yeni hizmet binamız, Altı Eylül İle Serdaroğlu mahallelerine de yeni bir konum merkezi kazandırıp canlılık getirecek. Bir yıl içinde yeni hizmet binasının inşaatını tamamlayıp hizmete açarak Köşklü vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunacağız."



Yeni Asır


Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, yeni hizmet binasının ilk beton...