26 / 07 / 2024

Koski konya su sorununu çözecek

Koski konya su sorununu çözecek

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Ereğli ve Emirgazi ilçelerine bağlı mahallelerde su özlemini iki adet kuyu ve 2 bin metreküplük hacme sahip gömme su deposu ile giderdi.

O belediye çok sayıda KPSS şartsız personel alacak! Son başvuru tarihi 19 Mayıs!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS şartsız personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Toplam üç farklı alanda personel alımı yapılacağı paylaşıldı. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Memur alımı yapılacak! İşte şartlar

Kanalizasyon İdaresi memur alımına başladığını duyurdu. Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından memur alımı yapılacağı duyuruldu. İşte şartlar...

Murat Kurum'dan Konya Suğla Gölü çevresindeki arazilere yönelik açıklama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya'daki Suğla Gölü'nün çevresinde yer alan arazilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Konya'da kripto para madenciliği operasyonu!

Konya'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerine bir iş yerinde kripto para üreten cihazlar olduğuna ilişkin ihbar yapıldı. İhbarı değerlendiren ekipler, iş yerine baskın düzenledi ve 103 kripto para üretim cihazı buldu.

Konya, Aksaray ve Ankara'da acele kamulaştırma kararı!

Hirfanlı Tatlı Su ve Tuz Gölü Tuzlu Su Deşarj Hattı, Kayseri-Konya-Seydişehir/Tuz Gölü Doğal Gaz Boru Hattı, Tuz Gölü Yüzey Tesisleri ve 48 Adet Kuyu Projesi kapsmında 3 ilde yer alan bazı taşınmazlar acele kamulaştırışacak. 

Konya'daki 8 tesisin temeli atıldı! 

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Konya’da 134 milyon liralık 8 tesisin temelini atarken 3 tesisisin de açılışını yaptı.

Konya Karatay'da 7 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Karatay İlçesi Mezbaha Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor...

Konya Ereğli'ye 7.9 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli'de 7.9 milyon liralık yeni su şebekesi, şebeke ıslah ve su kuyusu toplama hattı yatırımı yaptı.

Konya Büyükşehir'den 6,6 milyon TL'lik yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi kentteki ilçe merkezleri ve mahallelerde sağlıklı ve kesintisiz su hizmeti için çalışmalarına devam ediyor.

Konya Büyükşehir 29 yeni depo inşa etti!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, sağlıklı, kesintisiz ve uzun ömürlü su ihtiyacını karşılamak üzere Konya genelinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında su depolarında bakım ve revizyon çalışması da yapıyor.

Konya Büyükşehir'den dev altyapı yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Konya’nın bütün ilçelerinde 2016 yılında 683 kilometre su, 743 kilometre kanalizasyon şebekesi yaptı. KOSKİ Genel Müdürlüğü, 2016 yılında ayrıca 36 kilometre su, 18 kilometre de kanal ıslahı gerçekleştirdi.

Koski'den su yatırımında altın yıl!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün yaptığı yatırımlarla su sıkıntısı yaşayan yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarını karşıladığını dile getirdi.

Konya'nın 3 mahallesinin su sorunu çözüldü!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Selçuklu Aşağıpınarbaşı, Yunak Saray ve Sarayönü Boyalı mahallelerinin su sorununu gidermek üzere başlattığı sağlıklı içme ve kullanma su temini çalışmasını tamamladı.

Koski konya su sorununu çözecek Haberi

Koski konya su sorununu çözecek

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Ereğli ve Emirgazi ilçelerine bağlı mahalle ve yaylalarda yıllardır süren sağlıklı su özlemini iki adet kuyu ve 2 bin metreküplük hacme sahip gömme su deposu ile giderdi.



Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, su azlığı, sağlıksız su, su şebeke ve altyapı eksikliği olan ilçe merkezleri ve mahallerde yürüttüğü çalışmaları sürdürüyor. Su yetmezliği ve sağlıksız su şikayeti olan Ereğli ilçesine bağlı Kutören ve Emirgazi ilçesi merkez, Belkaya ve Demirci mahallelerinde daha önce içilebilir özelliğini kaybetmiş, insan sağlığını tehdit eden su kaynaklarını iptal edip sağlıklı, güvenli su kaynaklarını devreye alan KOSKİ, Kutören Grup Suyu Projesi kapsamında kuyu açım işlemlerini gerçekleştirdi. Söz konusu yerlerin 30 yıllık sağlıklı, güvenli ve kesintisiz su ihtiyacını karşılayacak olan Kutören Grup Suyu...