05 / 05 / 2024

Koton iş

Koton iş

Koton, özel konsepti ve dikkat çeken dekorasyonu ile Beyoğlu'nda üçüncü mağazasını açarak mağazalarına bir yenisini daha ekledi.

Koton'da online alışverişe özel büyük kampanya başladı! İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Koton'dan onlinea özel sepette indirim fırsatı! Peki Koton'da hangi kıyafetler indirimde? İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Koton’da elbiseden pantolona fırsat günleri! Çiçekli elbise 279, tişört 48 TL! 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Perakende sektörünün ünlü markalarından Koton’da etekten pantolona, gömlekten tişörte çeşitli ürün grupları Trendyol’da indirime girdi. Koton indirimi hangi ürünleri kapsıyor? İndirimli ürünlerin fiyatları ne kadar?

Bebeğinizle aynı markayı giyin! Koton bebek ürünlerinde indirim var! İşte 19 Eylül 2022 Koton fiyat listesi

Moda ve perakende sektörünün önde gelen markalarından Koton bebek ürünlerinde online mağazaya özel indirim kampanyası başlattı. İşte kampanyalı ürünlerin fiyat listesi

Koton’dan sezon sonu yaz ürünlerinde indirim fırsatı! İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi!

Yaz sezonunun sona ermesiyle birlikte Koton’da seçili yazlık ürünlerde 3 al 2 öde ve tüm indirimlere ek sepette yüzde 20 indirim kampanyası online mağaza üzerinde devam ediyor.  İşte fırsatlar…

LC Waikiki ve Koton personel alacak! Başvurular başladı, sakın kaçırmayın!

Son zamanlarda yaşam pahalılığı sürerken vatandaşlar, tek maaşla ev geçindiremediği için ek iş arayışına çıktı. LC Waikiki ve Koton peş peşe işe alım ilanlarını yayımladı! İşte detaylar...

Koton 2017'de 40 mağaza açacak!

Perakende sektörünün önemli oyuncularından Koton, bu yıl yurt dışında 40 mağaza açmayı hedefliyor. Bu sayı yurt içinde açmayı planladığı mağaza sayısından 10 daha fazla.

Koton, 5 yılda 117 jean mağazası açacak!

Koton jean koleksiyonunu genişletip konsept mağazalar açma kararı aldı. Firma 5 yıl içinde 50 milyon dolarlık yatırımla 117 jean mağazası açacak

Koton Rusya'daki mağaza sayısını 4 yılda 100'e çıkaracak!

Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, Rusya’nın Koton için stratejik bir pazar olduğunu belirtti. Yılmaz, “Halen 34 olan Rusya’daki mağaza sayımızı 2020 Yılında 100’e yükselteceğiz” dedi.

Koton 2018 yılında 700 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Koton, bu yıl için yüzde 55 büyüme ile 3 milyar TL ciro hedefi koydu. Firmanın yeni hedefi 30’uncu yılı olan 2018 yılında 700 mağazaya ve 5.5 milyar TL’lik ciroya ulaşmak olarak belirlendi.

Koton yurtdışında 51 yeni mağaza açacak!

Koton’un Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz, “2016’da ilk defa yurt dışında açacağımız mağaza sayısı, yurt içindekini geçecek. Bu yıl açacağımız 91 mağazanın 51’i yurt dışında olacak” dedi.

Koton Fas'ta 3, Belarus'ta 4 mağaza açacak!

Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, global bir moda markası olmak için büyük bir değişim ve dönüşüm içerisinde olduklarını belirterek, “Artık dünyada Türkiye’yi Koton temsil edecek. Dünyaya tasarım ihraç edeceğiz” dedi.

Koton 7. Cadde Mağazası için Halk GYO'ya ne kadar kira ödüyor?

Halk GYO'nun, Ankara Çankaya ilçesine bağlı Yukarı Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 455 metrekarelik dükkanda kiracı olan Koton 7. Cadde Mağazası aylık ne kadar kira ödemesi yapıyor?

Koton, Rusya'da 8 mağazanın yatırımını durdurdu!

Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, “Rusya’nın girdiği krizde Ruslar önce alışverişi kestiler ama enflasyon korkusu ile tekrar alışverişe başladılar. 10 sene sonra Koton için Türk pazarından daha yüksek bir hacme ulaşacağını öngörüyorum' dedi.

Koton iş Haberi

Koton iş

Türkiye'nin moda ve perakende öncüsü olan Koton, stil sahibi koleksiyonları ve yeni açtığı mağazaları ile istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Beyoğlu'ndaki üçüncü mağazasını açan Koton, mağaza sayısını yurt içinde 265'e çıkardı. Yurtdışında da 138 mağazası bulunan şirket bugün 25 ülkede toplam 400'ün üzerinde mağaza ile hizmet veriyor. 


Özel konsepti ve dikkat çeken dekorasyonu ile Koton Beyoğlu mağazası, 84 bin adet ürün stoğu ve 5 binin üzerinde modeli ile moda tutkunlarına kapılarını açtı. Türkiye'nin en yoğun cadde mağazalarından biri olması beklenen Koton İstiklal Beyoğlu Büyük Cadde mağazası, açılışa özel olarak tüm öğrencilere 19 Mayıs'ta geçerli olacak yüzde 30 indirim fırsatı da sundu.


Koton Beyoğlu mağazasında, Koton'un stil sahibi ve yenilikçi koleksiyonlarının yanı sıra 2015 yılında yaptığı özel iş birlikleri ile hazırlanan özel koleksiyonlar da...