21 / 05 / 2024

kötü kokuları engelleyen boya

kötü kokuları engelleyen boya

Şehrin kirli havasından kaçıp, evinde derin ve temiz bir nefes almak isteyenler için Seranit Yapı Gereçleri Oxipaint’i geliştirdi. 9 farklı renk seçeneği bulunan Oxipaint, yaşam alanlarında oluşan kötü kokuları emerek, ferahlık sağlıyor...

Bu aspiratör ile mutfağınız kötü kokulardan arınsın! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Çeşit çeşit yemek yapayım ancak kokuları birbirine karışmasın diyenler için Simfer,çift motorlu hava transfer gücü teknolojisi ile mutfaklardaki kötü kokuyu yok ediyor. Tek kasetli filtre özelliğine sahip aspiratör özellikleri ile ön plana çıkıyor.

Kalekim Betonart Fresh’le evdeki kötü kokular tarih oluyor!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde hem kötü kokuları gideriyor hem de nem dengesi sağlıyor.

Kalekim’den kötü kokuları yok eden Betonart Fresh sıva serisi!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde kötü kokuları giderdiği mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

İzmir kruvaziyer turizmi 2015'e kötü giriş yaptı!

ETİK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, geçtiğimiz yıl yaklaşık yüzde 31 kayıpla kamuoyunu uzun süre meşgul eden İzmir kruvaziyer turizminin 2015 yılına da kötü bir giriş yaptığını söyledi.

Sivas'taki çocuk oyun kütüphanesine kayak simülatörleri kurulacak!

Sivas'ta yapımı devam eden Çocuk Oyun Kütüphanesine "kayak simülasyon merkezi" kurulacağı bildirildi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, gündeme getirdiği kayak simülasyon merkezinin kurulması için çalışma başlattıklarını belirtti.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne yemekhane ve kütüphane binası yapılacak!

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Merkezi Yemekhane ve Merkezi Kütüphane yapım işi ihaleye çıkıyor. Söz konusu yemekhane ve kütüphane bina yapım işi 750 takvim günü sürecek.

Kötü yönetilen kentleşmenin risklerine gereken önem verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kötü yönetilen kentleşmenin risklerine gereken önemin verilmesi gerektiğini söyledi. Topbaş, "Kentlerin Geleceği: Kentsel Sorunlara Bütüncül Yaklaşım" adlı toplantısında konuştu.

Kalekim 'Betonart Fresh' ile kokuları yok ediyor!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde kötü kokuları giderdiği mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

Edremit Zeytinli'de belediyeye ait bina kütüphane olacak!

Edremit Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı Başkan Saka başkanlığında yapıldı. Zeytinli Mahallesinde bulunan belediyeye ait bir binanın Halk Kütüphanesi şubesi olarak kullanılmak üzere 10 yıllığına Kültür ve Turizm Bakanlığına bedelsiz tahsisine karar v

Gaziantep'te kahvehaneler kütüphane oluyor!

Şehitkamil Belediyesince başlatılan " Kahvehaneden Kıraathaneye Geçiş " projesi kapsamında 90 kahvehaneye kütüphane kurularak, müşterilerin kitap okuyup arkadaşlarıyla sohbet edeceği ortamlar oluşturuldu.

Rusya Sosyal Bilimler Akademik Enstitüsü Kütüphanesi yandı!

Rusya Sosyal Bilimler Akademik Enstitüsü Kütüphanesi yandı. 1 milyonu aşkın tarihi belge ve kitap kül oldu..

Faik Baysal Kütüphanesi açılışa hazırlanıyor!

Estetik görünümü ile dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi Faik Baysal Kütüphanesi’nin açılışa hazırlandığını belirten Aktürk, Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Faik Baysal Kütüphanemizde çalışmalar tamamlanmak üzere, dedi.

Moody's'ten Rusya'ya kötü haber!

Moody's'ten Rusya'ya not kötü haber var. Moody's'in notunu düşürdüğü şirketlerin arasında Rusya'nın dev petrol şirketi Rosneft, Lukoil, Gazprom Neft, Transneft, doğalgaz devi Gazprom ve devlet demiryolları da yer alıyor.

kötü kokuları engelleyen boya Haberi

kötü kokuları engelleyen boya

Şehrin kirli havasından kaçıp, evinde derin ve temiz bir nefes almak isteyenler için Seranit Yapı Gereçleri Oxipaint’i geliştirdi. 9 farklı renk seçeneği bulunan Oxipaint,  yaşam alanlarında oluşan kötü kokuları emerek, ferahlık sağlıyor.


Seranit Yapı Gereçleri tarafından geliştirilen ve yaşam alanlarında oluşan amonyak ve benzeri kötü kokuları emilimini sağlayan Oxipaint, daha sağlıklı bir solunuma olanak sağlıyor. Küf ve bakteri oluşumunu önleyen Oxipaint ayrıca nem seviyesini dengeleyerek alerjik rahatsızlıkları ve astımı olan kişilerin temiz ve sağlıklı bir hava solumalarına yardımcı oluyor. 


Yaşam alanlarında sağlıklı ve temiz kokulu bir hava sağlayan Oxipaint, ev dekorasyonunun en moda renkleri olan çakıl, istiridye kabuğu, güz güzeli, mine, sultaniye, kese kağıdı, krem, ıslak kumsal ve lavanta renk alternatifleri ile dekorasyona ve sağlığına önem verenlerin tercihi oluyor.


Yenilikçi ürünlerle müşterilerin...