28 / 04 / 2024

Kourtney Kardashian ev mi kiraladı

Kourtney Kardashian ev mi kiraladı

Kourtney Kardashian 3 çocuğu ve erkek arkadaşıyla tatile çıktı. Kim Kardashian'ın 37 yaşındaki ablası Kourtney Kardashian tatilde kiraladıkları ev için gecelik 7 bin dolar ödedi.

Kanye West, Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından ev aldı!

Kanye West, boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından 4,5 milyon dolar bedelle bir satın aldı. 6,6 milyar dolarlık serveti bulunan West'in yeni aldığı evin mütevazı bir seçim olduğuna vurgu yapılıyor.

Kim Kardashian, Kanye West'ten Hidden Hills'teki evi aldı!

40 yaşındaki reality show yıldızı Kim Kardashian, ayrılmadan önce Kanye West'in de oturduğu, fakat boşanma aşamasında çocuklarıyla beraber yaşadığı konutu satın aldı. Kardashian, West'e ev için 23 milyon dolar ödedi.

Kim Kardashian ve Kanye West'in yaşadığı ev kimde kalacak?

Kim Kardashian ve Kanye West ayrılığının ardından yeni mahkeme belgelerinden alınan bilgiye göre, Hidden Hills’teki konut Kardashian’da kalacak.

Tim Cook, La Quinta’dan ev aldı!

Apple CEO'su Tim Cook, Güney Kaliforniya'da 10 milyon dolar bedelle bir konut satın aldı. Cook'un komşuları arasında Kourtney Kardashian ve Phil Knight yer alıyor.

Kim Kardashian ile Kanye West'in boşanma davasında ev ayrıntısı!

Boşanma aşamasında olan Kim Kardashian ile Kanye West'in mahkeme belgeleri basına sızıyor. Çiftin, "Uzlaşmaz farklılıklar" nedeniyle ayrılık kararı aldığının ortaya çıkmasından sonra şimdi de ikilinin evlilik sürecinde yaşadığı evin Kardashian'da kalacağı öğrenildi. 

Scott Disick çocukları için 100 bin dolarlık oyun evi tasarladı!

ABD'li şov yıldızı Kourtney Kardashian'ın sevgilisi Scott Disick çocukları için 100 bin dolarlık oyun evi tasarladı.

Kanye West'ten Kim Kardashian'a 14 milyon dolarlık ev hediyesi!

Kim Kardashian ve Kanye West, Florida'da milyarderler sitesi olarak bilinen Faena House'taki yeni evlerini gezdi. Rap şarkıcısı Kanye West, 14 milyon dolarlık evi, reality şov yıldızı olan eşi Kim Kardashian'a daha önce hiç göstermemişti.

Kim Kardashian ve Kanye West Miami'den 14 milyon dolara ev aldı!

Kim Kardashian ve Kanye West'in Miami'nin ünlü Faena House binasından 14 milyon dolara bir ev satın aldıkları söyleniyor. 

Khloe ve Kourtney Kardashian, ABD’deki evini dekore ettirdi!

Sık sık sözde Ermeni soykırımını destekleyen Khloe ve Kourtney Kardashian, ABD’deki evlerini Osmanlı aşığı bir mimara dekore ettirdiler.

Kourtney Kardashian geceliği 7 bin dolara ev kiraladı!

Kourtney Kardashian 3 çocuğu ve erkek arkadaşıyla tatile çıktı. Kim Kardashian'ın 37 yaşındaki ablası Kourtney Kardashian tatilde kiraladıkları ev için gecelik 7 bin dolar ödedi.

Ray J, Kim Kardashian'a komşu oluyor!

Cuma günü Hidden Hills adlı bölgeye gidip evi gezen Ray J’in, 2.7 milyon dolarlık (yaklaşık 6 milyon TL) bir teklif sunduğu söyleniyor. 3 tane at ahırı bulunan ev, Kardashian ve West’in evinden 8 ev uzaklıkta bulunuyor.

Kim Kardashian- Kanye West çifti 11 milyon dolarlık malikanelerinde oturmaktan vazgeçti!

Geçtiğimiz ay İtalya'da masalsı bir düğünle evlenen Kim Kardashian- Kanye West çiftinin ev krizi sürüyor. Ünlü çift, Los Angeles'ın Bel Air semtinde bulunan 11 milyon dolarlık evlerinin tadilatının bitmemesi nedeniyle halen ayrı evlerde yaşıyor...

Kim Kardashian-Kanye West çiftinin malikaneleri yenileniyor!

Kim Kardashian-Kanye West çifti oturacak ev bulamadı. Sahibi oldukları 11 milyon dolar değerindeki Bel Air Malikanesi'ni geçen yıl tadilata sokan ünlü çift, evin henüz tamamlanamaması nedeniyle ayrı evlerde yaşıyor...

Kourtney Kardashian ev mi kiraladı Haberi

Kourtney Kardashian ev mi kiraladı

Kim Kardashian'ın 37 yaşındaki ablası Kourtney Kardashian 3 çocuğu ve erkek arkadaşıyla tatile çıktı.



Tatilde kiraladıkları ev için geceliği 7 bin dolar ödeyen Kardashian, tam bir ay boyunca tatil yaptı.



Evin 7 odası, 8 banyosu, oyun salonu ve spor salonu var.