15 / 05 / 2024

kovada gölü milli parkı

kovada gölü milli parkı

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu 48. toplantı gündemi madedleri belli oldu. Toplantı 23 Şubat 2015 saat 09:00'da Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Binası'nda yapılacak.

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti!

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti. Gala Gölü Milli Parkı Sınırlarının Değiştirilmesine Dair Karar bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Trabzon’daki Sera Gölü Tabiat Parkı yenileniyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından "Sera Gölü Tabiat Parkı Peyzaj Uygulaması" projesi başlatıldı.

Gölcük Gölü turizme açılıyor!

Isparta'nın 12 kilometre güneybatısında yer alaıı volkanik Gölcük Gölü turizme açılıyor. Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Gölcük Gölü'nün turizme açılması amacıyla 3 yıl önce çalışma başlattıklarını söyledi.

Antalya Salda Gölü milli park olacak!

Doğa Koruma ve Milli Parklar 6'ncı Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Karacaören Baraj gölünün tabiat parkı, Salda Gölü'nün ise milli park statüsüne alınmasıyla turizmden alınacak payın artırılacağını söyledi.

Manisa Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu’na ek bina yapılacak!

Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu’na yapılacak olan iki katlı altı derslikli ek bina yapımı için kolları sıvayan Serkan Mintaş, ilçe kaymakamı ve ilçe milli eğitim müdürüyle birlikte esnafları dolaşarak ek binanın yapılması için destek arıyor.

Van Gölü sahili temizlenecek!

Boğaziçi Yönetim A.Ş. Genel Müdürlüğü, Erciş İlçe Kaymakamlığı ve Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce başlatılan kampanya çerçevesinde Van Gölü sahili temizlenecek.

Boğaziçi Yönetim A.Ş, Van Gölü sahilini temizleyecek!

Boğaziçi Yönetim A.Ş. Genel Müdürlüğü, Erciş İlçe Kaymakamlığı ve Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce başlatılan kampanya çerçevesinde Van Gölü sahili temizlenecek.

Trabzon’daki Sera Gölü Tabiat Parkı cazibe merkezi olacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü yürüttüğü çalışmalarla Trabzon’daki Sera Gölü Tabiat Parkı’nı yeniden canlandırarak, cazip bir turizm merkezi haline getirecek...

Burdur Gölü çevresinde temizlik çalışması başlatıldı!

Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü Burdur Şube Müdürlüğü, su seviyesinde azalma yaşanan Burdur Gölü çevresinde temizlik çalışması başlattı. Burdur Gölü çevresinde başlatılan temizlik çalışması uzun sürecek.

Burdur Gölü çevresinde temizlik çalışması başlatıldı!

Burdur Gölü çevresinde temizlik çalışması başlatıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü Burdur Şube Müdürlüğü, su seviyesinde azalma yaşanan Burdur Gölü çevresinde temizlik çalışması başlattı.

Kızıltepe Güçlü Köyü Muhtarı okul yapımı için arsasını hibe etti!

Mardin’in Kızıltepe ilçesine bağlı Güçlü köyü yaklaşık bir sene önce mezradan köy statüsüne geçti. Köyün ilk muhtarı seçilen Batırhan, kendine ait iki dönümlük araziyi okul yapımı için Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne hibe etti...

Sarıgül: Maslak'taki Milli Savunma Bakanlığı'na ait araziyi kent parkı yapacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Maslak’taki Milli Savunma Bakanlığı’na ait araziyi İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak alıp ‘kent parkı’ yapacaklarını söyledi...

kovada gölü milli parkı Haberi

kovada gölü milli parkı


23.02.2015 Tarihinde Görüşülecek Konular:

1. Burdur İli, Yeşilova İlçesi, Kayadibi Köyünde Mülkiyeti Maliye adına kayıtlı 114 ada 2 parsel, 1 inci ve 2 inci Derece Doğal Sit Alanında gençlik kampı yapılması amacıyla tahsis talebinin değerlendirilmesi. 


2. Isparta İli, Eğirdir İlçesi, Kovada Gölü Milli Parkı 1 inci Derece Doğal Sit Alanında Günübirlik Kullanım Alanı Ziyaretçi Tanıtım Merkezinde bulunan eski sızdırmalı fosseptiğin yerine sızdırmasız fosseptik yapım talebinin değerlendirilmesi.


3. Isparta İli, Eğirdir İlçesi, Beydere Köyü 1 inci ve 3 üncü Derece Doğal Sit Alanında izinsiz olarak ağaçların sökülerek tarla açılmasının değerlendirilmesi.

4. Isparta İli, Senirkent ilçesi Akkeçili köyü Köy önü mevkiinde 3 inci Derece Doğal Sit Alanında  köy tüzelkişiliğine ait 903 numaralı parselde bulunan  bahçeli kâgir okul ve lojmana, çok amaçlı sosyal ve kültürel faaliyetler...