06 / 05 / 2024

Kovancılar

Kovancılar

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, ilçeye gençlik merkezi ve yüksek öğretim kız erkek öğrenci yurtlarının yapılacağını söyledi. Şuay Alpay gençlik merkezi ve yüksek öğretim öğrenci yurtlarının olurunu çıkarttı.

Kovancılar'a arıtma tesisi inşa edilecek!

M. Sait Dağoğlu ve İller Bankası Bölge Müdürü Ali Tekataş, DSİ 9. Bölge Müdürü Okan Bal’ı ziyaret etti. Bir önceki ziyarette görüşülen yeri ve yapım süreci konusunda görüş birliğine varılan arıtma tesisinin bu kez hibe yoluyla yapılması kararlaştırıldığı

Elazığ Kovancılar TOKİ'de 240 taksit!

TOKİ'nin merakla beklenen Elazığ projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Elazığ Kovancılar projesinde kaç adet konut yapılacak? Elazığ Kovancılar TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Elazığ Kovancılar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Elazığ'da deprem konutlarının anahtar teslim tarihi belli oldu!

Elazığ'ın Palu ve Kovancılar ilçelerinde inşa edilen deprem konutlarında anahtar teslim tarihi belli oldu.

Elazığ Kovancılar'da 7.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kovancılar İcra Dairesi, Elazığ ili, Kovancılar ilçesi, Pınartepe Mahallesi 129 ada 121 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 945 bin 633 TL'ye satıyor...

TOKİ Elazığ Kovancılar 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Kovancılar projesi için başvurular başladı.

Elazığ Kovancılar'da acele kamulaştırma kararı!

Elazığ Kovancılar'da acele kamulaştırma kararı alındı. Kamulaştırma kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı...

Elazığ İl Özel İdaresi'nden 11.6 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Elazığ İl Özel İdaresi, Elazığ İli Merkez, Palu, Kovancılar, Kültür Mahallesi, Yazıkonak Beldesi ve Çaydaçıra Mahallesi'nde yer alan 13 gayrimenkulü toplamda 11 milyon 668 bin 670 TL bedel ile satışa çıkardı.

Elazığ Kovancılar Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Elazığ Kovancılar ilçesi TOKİ Mahallesi'nde inşa edilecek gençlik merkezinin temeli atıldı. Belediye Başkanı Hacı Akpınar, beton atma çalışmasını yerinde inceledi.

Elazığ Kovancılar'da gençlik merkezi inşaatı başladı!

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, Ankara'da Elazığ Milletvekilleri ite birlikte yaptığı temasları neticesinde ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi için ilk kazma vuruldu.

Elazığ'da depremzedeler için yaptırılan konutlar teslim edildi!

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde depremzedeler için yaptırılan son 48 konut daha sahiplerine teslim edildi. 2010 yılında birçok evin hasar gördüğü depremle ilgili daha öncede bin 100 konut yapılarak sahiplerine verilmişti.

Elazığ Kovancılar'a gençlik merkezi yapılacak!

Belediye Başkanımız Hacı AKPINAR geçtiğimiz günlerde Ankara'da Milletvekilimiz Şuay ALPAY ile birlikte yaptığı temaslar neticesinde gençlik merkezi ve yatılı öğrenci yurtlarının olurunu çıkartarak ilçeye büyük hizmetler kazandırdı.

Kovancılar'a öğrenci yurdu ve gençlik merkezi inşa edilecek!

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, ilçeye gençlik merkezi ve yüksek öğretim kız erkek öğrenci yurtlarının yapılacağını söyledi. Şuay Alpay gençlik merkezi ve yüksek öğretim öğrenci yurtlarının olurunu çıkarttı.

Elazığ Kovancılar'a öğrenci yurdu inşa edilecek!

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, ilçeye gençlik merkezi ve yüksek öğretim kız erkek öğrenci yurtlarının yapılacağını söyledi.

Yeşilyurt 5 belediyeyle kardeş oldu!

Yeşilyurt Belediyesi, Halepçe Belediyesi, Melikgazi Belediyesi, Kovancılar Belediyesi, Tut Belediyesi ve Göle Belediyesi'yle kardeş belediye oldu. Yeşilyurt Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısını Hacı Uğur Polat'ın Başkanlığında düzenlendi.

Kovancılar Haberi

Kovancılar

Akpınar, geçtiğimiz günlerde Ankara'da Ak Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay ile birlikte yaptığı temaslar neticesinde gençlik merkezi ve yüksek öğretim öğrenci yurtlarının olurunu çıkartarak ilçeye büyük hizmetler kazandırdı. 


Akpınar yaptığı açıklamada, "Gençlik merkezi için Ankara'da Milletvekilimiz Şuay Alpay ile birlikte girişimlerde bulunduk ve olurunu çıkardık. 

Gençlik merkezi için Kalkınma Bakanlığı aracılığı ile 3 milyon TL bütçe ayrılarak, projesi hazırlanıp ihale aşamasına geldi. Gençlik merkezi için yer tahsisini yaptık yeni imar planımızda TOKİ'de bulunan kapalı spor salonu ve Meslek Yüksek Okulu'nun arasında bulunan 4 dönümlük araziyi gençlik merkezi için ayırmış bulunuyoruz" dedi. 


Akpınar, yüksek öğretim kız erkek öğrenci yurtları için de şu açıklamayı yaptı: "İl çemize dışarıdan gelen öğrenciler kalacak yurt sıkıntısı yaşıyor. Bu sıkıntıyı gidermek  amacıyla yine Ankara'da temaslarda bulunduk. Milletvekilimiz Şuay...