29 / 04 / 2024

Köy ad levhası

Köy ad levhası

Belediye Teşkilatı Bulunmayan Yerlerde Numaralama ve Levhalama İşlerinin nasıl yürütüleceği, Adres ve numaralandırmaya ilişkin yönetmelikte yer alıyor. İşte belediyesi olmayan yerlerde numaralama işlemleri...

Kadıköy'de devrim niteliğinde bir adım: Dijital kentsel dönüşüm başlayacak!

CHP Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Mesut Kösedağı, Mikro-mobilite gibi akıllı şehir uygulamalarından dijital demokrasi uygulamalarına kadar geniş bir yelpazede bilimin, verinin bizi yönlendireceği bir yönetim sunarak, dijital devrimi Kadıköy’den başlatacağız” dedi.

İYİ Parti'li Kürşad Zorlu'dan TOKİ'den şehit ailelerine ev verilmesi için kanun teklifi!

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, şehitlerin bakmakla yükümlü olduğu ailelerine konut imkanı sağlanmasına ilişkin kanun teklifi verdi. 

Batman Kesmeköprü Köyü sakinleri kira ve çadırdan kurtuluyor!

5 sene önce Prof. Dr. Veysel Eroğlu-Ilısu Baraj Gölü altında kalan Kesmeköprü Köyü’nün yeni yerleşim alanında ilk konut yükseldi. 124 Haneli Kesmeköprü Köy Muhtarı İdris Dezen; "6 ay gibi kısa bir zamanda 165 dönümlük alana 124 konut inşa edileceğini söyledi.

Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı! Altın fiyatları fırladı! 25 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararının ardından yükselişe geçti. Gram altın 1900 TL olurken diğer altın çeşitleri de adeta fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı. 25 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Euro o tarihte 30 TL olacak! Uzman isim resmen açıkladı! Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

Yeni ekonomi yönetiminin  attığı adımlardan sonra rekor üstüne rekor kıran döviz kurları yakından takip ediliyor. Yatırımcılar euro ne kadar olacak? sorusunu araştırırken uzman isimden hem rakam hem de tarih açıklaması geldi. Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

Dolar rekor kırdı! 20 TL'yi aştı! Kıyıda köşede 1  doları bile olanlar yaşadı! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru sabah saatlerinde 20,18 TL seviyesiyesine ulşarak rekor kırdı. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar yaşadı! Son dakika dolar kuru.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Kıyıda köşede 1 gram altını olanlar yaşadı! Hem sizin hem de çocuğunuzun geleceği kurtulacak...

Piyasalarda Fed'in faiz kararından sonra büyük hareketlilik başladı ve halen devam ediyor. Altın ve para uzmanı İslam Memiş kıyıda köşede 1 gram altını olanlara mutlu haberi verdi. Hem sizin hem de çocuğunuzun geleceği kurtulacak. İşte ayrıntılar...

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 190'ıncı defa yıktı!

Yıkımlarına devam eden İsrail güçleri, Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyünü 190. defa yıktı...

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 186'ncı defa yıktı!

İsrail güçleri, ülkenin güneyinde yer alan Necef (Negev) Çölü'ndeki Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyünü 186'ncı defa yıktı...

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 185'inci defa yıktı!

İsrail güçleri, ülkenin güneyinde yer alan Necef (Negev) Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki konutları 185'inci kez yıkarak onlarca kişiyi evsiz bıraktı.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 184'üncü defa yıktı!

İsrail güçleri, ülkenin güneyinde yer alan Necef (Negev) Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki konutları 184'üncü kez yıkarak onlarca kişiyi evsiz bıraktı.

Köy ad levhası Haberi

Köy ad levhası

Belediyesi olmayan yerlerde numaralama işlemleri!

Belediye Teşkilatı Bulunmayan Yerlerde Numaralama ve Levhalama İşlerinin nasıl yürütüleceği, Adres ve numaralandırmaya ilişkin yönetmelikte yer alıyor.


Yönetmeliğe göre, bu sokakların adları ihtiyar heyetinin kararı  ve mülki idare amirinin onayı ile tespit edilebiliyor. Peki, belediyesi olmayan yerlerde numaralama işlemleri nasıl yapılır?

             

Binalara numara verilmesi

MADDE 42 – (1) Belediye teşkilatı bulunmayan yerlerde binalara aşağıdaki esaslara göre numara verilir.

             

a) Özel bir ad verilmiş sokak bulunmayan yerlerde, o yeri şehir veya kasabaya bağlayan yolun giriş kısmından başlanarak, uygun bir sıra takip edilmek suretiyle bütün binalara "1" den itibaren ardışık ve bağımsız numaralar verilir. 

             

b) Binaların yer yer kümelenmiş olmaları durumda, giriş kısmından itibaren...