07 / 05 / 2024

KÖY Alaçatı Taş Evleri

KÖY Alaçatı Taş Evleri

KÖY Alaçatı Taş Evleri,‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Balıkesir Karyağmaz köyü yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor! 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı köy, 2010'daki Bakanlar Kurulu'nun kararı ile Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Yalıntaş Mahallesi'nde inşa edilen konutlara yerleşmeye hazırlanıyor. 

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Tek-Art İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli'nin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi. 

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Bensu Soral Alaçatı’dan eski köy evi aldı!

İçerde dizisinin yıldızı Bensu Soral, kazandığını gayrimenkule yatırdı. Oyuncu Alaçatı’dan eski bir köy evi satın aldı.

Farah Zeynep Abdullah Alaçatı’da köy evi kiraladı!

Ailesiyle birlikte Londra’da Farah Zeynep Abdullah, 1 aylığına Alaçatı’da köy evi kiraladı.

KÖY Alaçatı Taş Evleri’nde Mayıs ayına özel fırsatlar!

KÖY Alaçatı Taş Evleri,‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Çankırı Obruklu Köy yeni yerine taşınacak!

Çankırı'da Obruklu köyün sakinleri için eski yerleşim yerine iki kilometre uzaklıkta, Ankara yolu üzerinde 65 konut ve 45 ahırdan oluşan modern bir köy inşa ediliyor.

Kadıköy Belediyesi'nden Taşyapı'ya tazminat kararı bozuldu!

Kadıköy'de meteoroloji arazisi olarak bilinen arazideki 4 gökdelenle ilgili "Kadıköy Belediyesi'nin inşaat firmasına tazminat ödemesi ve kamu mallarına icra konulması" yönündeki karar bozuldu...

KÖY Alaçatı Taş Evleri Haberi

KÖY Alaçatı Taş Evleri


KÖY Alaçatı Taş Evleri, huzuru ve lüksü modern çizgilerle yorumlayarak hayallerinizin çok ötesinde yaşam alanları vadeviyor. Femetal İnşaat tarafından inşa edilen proje, ‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın da kapılarını aralıyor.

Masalsı atmosferiyle Çeşme Alaçatı’nın en güzel projesi KÖY Alaçatı Taş Evleri’nde iki farklı tipte taş ev inşa edildi. 4+1 tasarlanan villalar; şömineli geniş salonu, geniş adalı ve ankastre beyaz eşyalı mutfağı, ferah yüksek tavanları, her villaya özel tasarlanmış yemyeşil bahçesi, pergoleli terası ve müstakil havuzuyla size
hayallerinizin ötesini vadediyor. 6 oda 1 salon villalar ise 6 ebeveyn banyosu, şömineli salonu, geniş özel tasarım mutfağı, rüya gibi bahçesi ve müstakil havuzuyla projenin en geniş kullanım alanına sahip olan tipteki evi. Adeta lüks bir butik otel konsepti yaşatan bu...