06 / 05 / 2024

Köy projesi fiyat

Köy projesi fiyat

Köy projesi "Şehrin doğası" sloganıyla tanıtılan proje 467 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Konut teslimlerinin 2016'da yapılacağı Zekeriyaköy Köy projesi tüm detayları haberimizin devamında yer alıyor.

Köy şehrin doğası detayları!

467 bin metrekare alan üzerinde yayılan Köy projesinde konut tipleri 420 apartman dairesi, 584 çift dubleks daire, 21 müstakil villa, 68 ikiz villa ve 74 sıra evler olarak inşa edildi. Köy şehrin doğası detayları...

Foça'daki EKO Köy projesi tartışmalara neden oldu! İşin rengi inşaat başlayınca değişti!

İzmir Foça’daki “Ekolojik Köy” projesinde lüks villa yapımına başlandı. Çevreciler ve meslek odaları bunun bir rant projesi olduğunu iddia ederek, söz konusu projenin iptali istemiyle yargıya başvurdu.

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

Mercan Kıyı Vesen fiyat listesi Ekim 2022! 

Vesen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mercan Kıyı Vesen projesinde 158 yalı dairesine yer veriliyor. Peki Mercan Kıyı Vesen fiyat listesi belli oldu mu? İşte Mercan Kıyı Vesen fiyat listesi Ekim 2022! 

Başka Köy Milas nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi!

Başka Köy nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Tiny Köy Ormanlı nerede? Tiny Köy Ormanlı fiyat listesi!

Tiny Köy Ormanlı nerede sorusunun yanıtı ve Tiny Köy Ormanlı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tiny Köy Ormanlı detayları...

Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat! 

Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat bilgisi ve proje ile ilgili diğer detaylar...

Emlak Konut GYO Köy Projesi 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Köy Projesi 2. Etap 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Köy Projesi 2. Etap'ın değeri ne oldu?

Mercan Kıyı Vesen fiyat!

Mercan Kıyı Vesen fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Mercan Kıyı Vesen fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Ümraniye'ye 250 dönüm arazide spor köyü projesi geliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'ye yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Hekimbaşı tarafında 250 dönüm arazi üzerinde 22 ayrı dalda spor yapılabilecek, 350-400 milyon liraya mal olacak bir spor köyü projesi var" dedi.

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta 36 villayı kiraya verdi!

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta çocuklarıyla iş başına geçti ve köyü 1 Temmuz'a yetiştirdi. Akın, projedeki 36 villayı da kiraya verdi...

Köy Zekeriyaköy projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Zekeriyaköy'deki KÖY projesi için ÇED süreci başladı.

Köy projesi fiyat Haberi

Köy projesi fiyat

1+1 ile 6+1 arasında değişen daire seçenekleri bulunan proje Siyah Kalem İnşaat tarafından inşa ediliyor. İşte Zekeriyaköy Köy projesi tüm detayları...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen Köy projesi Sarıyer İDO'ya ise 10 dakika, Hacıosman Metro İstasyonu'na 12 dakika ve Maslak'a 20 dakika uzaklıkta yer alıyor.



1.3 milyar TL yatırım bedeline sahip olan proje, ''Şehrin doğası'' sloganıyla satışa sunuluyor. Daire teslimlerinin 2016'da gerçekleşmesi öngörülen Köy projesi İstanbul Zekeriyaköy'de yükseliyor. 



Köy projesi fiyat:

467 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Köy projesinde konutların metrekare birim fiyatları 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.



Zekeriyaköy Köy projesi tüm detayları:  

Projenin sosyal donatıları arasında yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, alışveriş alanları, spor alanları ve yürüyüş yolları bulunuyor.



Köy Evleri iletişim

Tel: 0212 202 64 64 

Web: www.koy.com.tr

Ezgi...