12 / 05 / 2024

Köy Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul adres

Köy Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul adres

Köy Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Bilhan Öztürk, Cemal Karayanız tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Şahinbey Caddesi'nde kuruldu

Foça Club Med’in yerine lüks tatil köyü yapılacak! Tam 50 milyon dolarlık yatırım!

Foça'daki Club Méditerranée veya kısa ismiyle Club Med'in yerine 50 milyon dolar yatırımla lüks tatil köyü yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Kadıköy Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Zeynep Karakoç tarafından  kuruldu.

Köyüm Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köyüm Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi2de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salim Yılmaz tarafından kuruldu.

Farbam Marine Kıyı Yapıları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farbam Marine Kıyı Yapıları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehtap Uğurkan tarafından kuruldu.

Kırklareli Elmacık Köyü'ndeki yapılaşmaya yargı dur dedi! 

Kırklareli'ndeki Elmalı Köyü yapılaşma tehdidi altında. Bölge sakinleri dava açarak yapılaşmayı durdurdu. 

Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek!

Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bornova Karaçam Köyü’nde çocuk köyü hayata geçirecek. Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek.

Fransa’da Alzheimer hastaları için köy yapılıyor!

Fransa’da, Alzheimer hastaları için köy inşa ediliyor. 120 hastanın kalacağı hastanede bakıcılar, gönüllüler ve bilim insanları hizmet verecek; süpermarket, kuaför, spor merkezi, lokanta ve kütüphane olacak...

Giresun'a onkoloji sağlık köyü inşa edilecek!

Giresun Üniversitesi tarafından, kanser hastalarına doğayla iç içe sağlık hizmeti verecek bir "onkoloji sağlık köyü" yapılacak.

Kıyı yapılaşmasında yanlışlıklar mı var?

Milliyet Gazetesi yazarlarından Mert İnan, kıyı bölgelerindeki çarpık kentleşme hususunu değerlendirdi. İşte, Mert İnan'ın yazısı...

Kıyı yapıları için kullanma izni verilecek!

Hazine'nin özel mülkiyetindeki veya devletin tasarrufu altındaki yerlere yeni yapılacak yat limanları ve yatlara, özel teknelere hizmet verecek kıyı yapıları için en fazla 30 yıla kadar irtifak hakkı/kullanma izni verilecek.

Kütahya Emet Yenice grup köy yolu açıldı!

2015-2016 yılı onarım ve stabilize programında grup köy yolunda bulunan Emet İlçesi Yenice, Göncek ve Doğanlar köylerine hizmet vermek için Kütahya İl Özel İdaresi tarafından yapılan 5 km’lik yolun alt yapı çalışmalarının ardından başlatılan sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi.

Tunceli Batman grup köy yolu yenilendi!

Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım. ''Batmak grup köy yolunda asfaltlama çalışmaları yapıyoruz. Öncelikle grup köy yollarından başlamak üzere asfaltlama çalışmalarını ivedilikle bitirmek istiyoruz" dedi.

Antalya Çaybaşı'ya çocuk köyü geliyor!

Muratpaşa Belediyesi tarafından Çaybaşı Mahallesi'nde 16 bin metrekare büyüklüğündeki alanda inşaatına başlanan Çocuk Köyü yapılıyor. Parkın inşaatının devam ettiğini kaydeden Başkan Uysal, önümüzdeki Ağustos ayında açılışını yapmayı istediklerini belirtti.

Köy Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul adres Haberi

Köy Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul adres

Köy Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Bilhan Öztürk, Cemal Karayanız tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu. 


Köy Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Köy Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Şahinbey Caddesi, Tepe Üstü Sokak, No:1...