05 / 05 / 2024

köy yolları ulaşıma açık mı

köy yolları ulaşıma açık mı

Doğuda 339 köy yolu ulaşıma kapalı. Doğu Anadolu Bölgesi' ni etkisi altına alan olumsuz hava koşulları nedeniyle Van, Muş, Bitlis ve Hakkari'de 339 köyle ulaşım sağlanamıyor.

İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam! Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı! Acil bakın!

Mega kent İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam... Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı... Acil bakın...

Akaryakıt zammı toplu ulaşıma yansıdı! O ilde toplu taşımaya yüzde 35 zam geldi...

Akaryakıt fiyatlarının yükselmesiyle birlikte toplu ulaşımlara da zam gelmeye başladı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşıma yüzde 35 zam yaptı. İşte detaylar...

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

İBB'den ulaşıma en az yüzde 25 zam teklifi! İstanbul'da ulaşıma zam yapılacak mı? Şimdi bakın!

İstanbul’da yükselen maliyetler sebebiyle esnaftan ve işletmeci kurumlardan gelen talepler üzerine İBB tarafından hazırlanan toplu ulaşıma yüzde 24.79 oranında zam teklifi UKOME’de çoğunluktaki bakanlık temsilcilerinin oyları ile kabul edilmedi. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da toplu ulaşıma en az yüzde 50 zam gündemde!

İETT Genel Müdürü Alper Bilgili İstanbul'da toplu ulaşıma zam talebine ilişkin açıklama yaptı. Bilgili zam konusunda yaptığı açıklamada "Yüzde 50’nin altında olacağını düşünmüyorum" dedi.

Muğla Bozburun’un kıyı şeridindeki yapılaşma için çözüm önerisi!

Muğla’daki Bozburun kasabasının taşıma kapasitesi ile denetlenme konusu için bir çalıştay düzenlendi. Çalıştayda Bozburun’da kıyı şeridindeki yapılaşma için çözüm önerileri sıralandı.

1915 Çanakkale Köprüsü ulaşıma nefes aldıracak!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, köprünün bağlantı tünelleri için de çalışmalar aralıksız sürüyor. İşte Asya ve Avrupa yakası arasında ulaşıma nefes aldıracak projede son durum. 

Rize'de heyelan nedeniyle 4 ev boşatıldı!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde yaşanan heyelanda köy yolu ulaşıma kapandı, 4 ev tedbir amacıyla boşaltıldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.

Fikirtepe mağdurları Kadıköy'de basın açıklaması yapacak!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar bugün Kadıköy Rıhtım'da bir basın açıklaması yapacak.

Kırklareli Elmacık Köyü'ndeki yapılaşmaya yargı dur dedi! 

Kırklareli'ndeki Elmalı Köyü yapılaşma tehdidi altında. Bölge sakinleri dava açarak yapılaşmayı durdurdu. 

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Kadıköy'ün ulaşım sorununa 'metro' çözümü!

Kadıköy'ün ulaşımla ilgili hiçbir sorunu kalmayacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni metro projeleriyle ilgili konuştu.

köy yolları ulaşıma açık mı Haberi

köy yolları ulaşıma açık mı

Doğu Anadolu Bölgesi'ni etkisi altına alan olumsuz hava koşulları nedeniyle Van, Muş, Bitlis ve Hakkari'de 339 köyle ulaşım sağlanamıyor.


Van Valiliğinden yapılan açıklamada, 3 gün önce etkili olan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle 200 köyle halen ulaşım sağlanamadığı belirtildi.


İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı karla mücadele ekiplerinin yağışın etkisini yitirdiği bölgelerde yolları açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirilen açıklamada, çığ nedeniyle kapalı bulunan Van-Bahçesaray karayolundaki çalışmaların da devam ettiği kaydedildi.


Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada da bölge genelinde havanın parçalı bulutlu, sabah ve akşam saatlerinde yer yer sisli ve puslu geçmesinin beklendiği ifade edildi.


Hava sıcaklıklarında da önemli bir değişiklik beklenmediği vurgulanan açıklamada, düşük hava sıcaklıkları, sis, kar yağışı ve tipi nedeniyle oluşacak aksamalar ve çığ tehlikesine...