03 / 05 / 2024

köy yolları yenileme çalışması

köy yolları yenileme çalışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük köylerinde yol yenileme çalışması yapacak

Emlakta Nostalji: 1935 yılındaki Marmara depreminde 7 köy yıkılmış!

Deprem ülkesi olan Türkiye'de 1935 yılındaki Marmara depreminde 7 köy yıkılmış... Çeşme yolları kurumuş, köyler yıkılmış, yer altından korkunç gürültüler geliyormuş...

Emlak Konut GYO KÖY 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO KÖY 2. Etap  1789 Ada 3 Parsel, 1790 Ada 3 Parsel Konut İnşaatları ve Ada Dışı İmar Yolları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabul tutanağı 31 Aralık 2021 tarihinde onaylandı.

Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmeliğe göre, belgesiz işletmeler artık emlakçılık yapamıyor. Peki yetki belgesi kaç yıl geçerli olacak? Emlakçılık yetki belgesi ne zaman yenilenecek? İşte Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021...

Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında belgesi olmayan emlakçılar artık faaliyette bulunamayacak. Yetki belgesi kaç yıl geçerli olacak? Emlakçılık yetki belgesi ne zaman yenilenecek? İşte emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021...

İsrail'in yıktığı Hammisa Bedevi köyü sakinleri başlarını sokacak yer arıyor!

İsrail'in işgal altında olan Hammisa Bedevi köyünü yıkmasının ardından geriye teneke parçalarından başka bir şey kalmazken, köy ahalisi kış arifesinde çocuklarına barınak bulmanın yollarını arıyor.

Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2020!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında belgesiz işletmeler artık emlakçılık yapamayacak. Yetki belgesi kaç yıl geçerli olacak? Emlakçılık yetki belgesi ne zaman yenilenecek? İşte Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2020...

Niğde'nin bazı köylerinde yolların onarılmasına ilişkin sorun mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin bazı köy ve belediye sınırlarındaki yolların onarılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kadıköy’de kentsel dönüşüm yok, kentsel yenileme var!

Taka Gazetesi, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile röportaj yaptı. Nuhoğlu kentsel dönüşümle ilgili sorular bir soruya, "Kadıköy’de kentsel dönüşüm yok. Kentsel yenileme var." dedi.

Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi 40 çağdaş yapı arasında!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Mies Van Der Rohe Ödülü 2017'de yüzlerce projeyi geride bıraktı. Tabanlıoğlu, Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi ile 40 çağdaş yapı arasında gösterildi.

Kocaeli Büyükşehir'den 4 bin 800 metre yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.

Kadıköy'de 3 yılda 2 bin 311 bina test edildi!

Kadıköy Belediyesi Beton Zemin Laboratuvarı’nda son üç yılda 2 bin 311 binanın beton kalitesi test edildi. Beton Zemin Laboratuvarı, Zemin, Kentsel Yenileme Bürosu ve Yeni İnşaatlardan Alınan Taze Beton Alım Birimi olmak üzere üç farklı aşamada testlerini yapıyor.

Batman Sason'un köy yolları yenileniyor!

Sason İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, yüklenici bir firma tarafından köy ulaşım ve altyapı yatırımlarını yerinde inceledi.

TOKİ Çankırı Tarım Köy Konutları'nın yollarına asfalt!

Çankırı Belediyesi, Fatih Mahallesi Tuzlu Bağları Mevkii TOKİ Tarım Köy Konutları'nda sıcak asfalt çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

köy yolları yenileme çalışması Haberi

köy yolları yenileme çalışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında yenileme çalışmalarına başladı. Kış aylarında yıpranan yollar elden geçirilerek ulaşıma uygun hale getiriliyor. Bu çalışmalardan bir de Gölcük köylerinde gerçekleşecek. Yol çalışması Nüzgetiye, Yeni Feradiye ve Kirazpınar grup yolu ile Yeni Ferhadiye Servetiykarşı yollarında yapılacak.




10 KİLOMETRE YOL


Çalışma kapsamında toplam 10 kilometre yol elden geçek. Yolun 9 kilometresi sıcak asfaltla, 1 kilometresi ise soğuk asfalt kaplanacak. Çalışma kapsamında ayrıca trafik çizgi ve işaretlemeleri de yapılacak. Yolun ve gerekli bölümlerinde otokorkuluk ve taş duvar işleri gerçekleştirilecek.


16 BİN 500 TON ASFALT


10 kilometrelik yol bölümünde 16 bin 500 ton asfalt kullanılacak. Yoldaki kaldırımlarda 3 bin 500 metrekare parke ile 4 bin metre bordür kullanılacak. Yola yağmur suyu için V kanal oluşturulacak.


4 FİRMA KATILDI


Büyükşehir Belediyesi işi yapacak firmayı belirlemek...