19 / 07 / 2024

köyler risk altında

köyler risk altında

Yenice'de 1998 yılında yaşanan sel felaketinin ardından heyelan tehlikesi nedeniyle afet bölgesi ilan edilen bölgedeki 25 köyde boşaltılmayan evlerin elektrikleri kesildi

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Bakan Özhaseki: Türkiye'de 6 milyon bağımsız bölüm risk altında!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye genelinde 6 milyon bağımsız bölümün risk altında olduğunu söyledi.

Acele eden kaybeder! Altında büyük atak geliyor: İslam Memiş açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Aralık ayına işaret ederek yatırımcıları risk değerlendirmesine karşı tavsiyede bulundu. Altında yeni rekorları işaret eden Memiş, acele edenin de kaybedebileceğini ifade etti.

Mayıs ayında en fazla aylık reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde 2023 yılının Mayıs ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 4,55 ile külçe altında gerçekleşti.

Binance yatırımcılarının 2.2 milyar doları riskte!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Binance'in kuruluşları ile şirketin kurucusu Changpeng Zhao'ya 13 suçlamayla dava açmasından sonra 2,2 milyar doların büyük bir risk altında olduğuna vurgu yaptı. İşte ayrıntılar...

Nisan'da en çok kazandıran külçe altın oldu! En çok kaybettiren yatırım aracı da açıklandı! 

TÜİK verilerine göre, Nisan ayına aylık en yüksek reel getiri, Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 8,83, TÜFE ile indirgendiğinde ise yüzde 7,15 oranlarıyla külçe altında kaydedildi. Peki en çok hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Meclis'ten kritik İstanbul depremi tespitleri: Binaların yüzde 15'i risk altında! 7.5 büyüklüğünde deprem...

Uzmanların senelerdir uyarılarda bulunduğu büyük İstanbul depremi yeniden gündemde. Meclis'ten kritik İstanbul depremi tespitleri: Binaların yüzde 15'i risk altında! 7.5 büyüklüğünde deprem...

Altında fırın olan binalar büyük risk altında! İstanbul'da tam 4 bin binayı fırınlar eritiyor!

Mega kent İstanbul’da altında fırın olan binalar büyük risk altında. Bilim insanları fırınların ısısıyla beton ve demirin yapısının bozulduğunu belirtirken, İstanbul’da binaların altındaki toplamda 4 bin fırının yönetmeliğe uygun yapılmadığı belirtildi.

1 gram bile altını olana kötü haber! Altında sular durulmuyor! Fiyatlar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü analist açıkladı!

Altın fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki suların durulmadığı altında son durum ne oldu? Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? İşte merakla beklenen o açıklamalar...

Neşet Ertaş konakladığı Rençber Han yıkılma tehlikesi altında!

Ankara Altındağ'da bulunan ve halk sanatçısı Neşet Ertaş'ın konakladığı Rençber Han, görenlerin yüreğini burkuyor. Mahalle sakinleri konağın virane haline geldiğini dile getiriyor.

Manisa Kula'nın tarihi evleri yıkılma tehlikesi altında!

Manisa'nın Kula ilçesinde bulunan tarihi Osmanlı ve Rum evleri yıkılma tehlikesi altıda.

Yüzde 66'sı risk altında!

Bugün Siirt'te meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan korkutan açıklama geldi. Bakanlık, Türkiye'de 24 bin 500 kilometre uzunluğunda canlı fay hattı bulunduğunu ve ülke topraklarının ise yüzde 66’sının deprem riski altında olduğunu söyledi. 

köyler risk altında Haberi

köyler risk altında

Karabük Yenice'de 1998 yılında yaşanan sel felaketinin ardından heyelan tehlikesi nedeniyle afet bölgesi ilan edilen bölgedeki 25 köyde boşaltılmayan evlerin elektrikleri kesildi. 

Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gazanfer Erbay'ın yaptığı açıklamada, 1998 yılında o zamanki adıyla Afet İşleri Genel Müdürlüğü tarafından, Yenice ilçesine ait bir alanın, yaşanan sel felaketinin ardından afet bölgesi ilan edildiğini hatırlatarak, aynı yıl bu alan içerisinde kalan 25 köy için tahliye kararı çıktığını söyledi. 

Afet bölgesi ilan edilen bölgedeki köylerde yaşayan 960 aile için ilçe merkezinde ve Yortan beldesinde konut yapıldığını, buna rağmen bazı köylülerin köy evlerinde kalmayı tercih ettiğini ifade eden Erbay, ''Köylerini boşaltmak istemeyen aileler risk altında. Bu nedenle boşaltılması gerekiyor. Kaymakamlık önderliğinde bu yönde bazı çalışmalar başlatıldı. Bazı köylerin elektrikleri kesildi. Vatandaşlarımızın...