03 / 05 / 2024

köylerin yapılanması

köylerin yapılanması

Köylerde Fiziksel Yerleşimin Düzenlenmesi çalışmasında programda olan 10 köyde ise yer seçimi çalışmaları, hak sahipliği başvurularının tamamlandığı öğrenildi.

Araç sahipleri dikkat! Büyük indirim yapılacak!

TBMM'de hazırlanan vergi borcu yapılanması araç sahiplerini de kapsıyor. Trafik cezası ve Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeyenlere büyük indirim yapılacak.

Tunceli'de bazı köylerin boşaltılıp evlerin yıkılacağı iddiası!

Tunceli Ovacık Kaymakamlığı, bazı köylerin tahliye edileceği ile ilgili çıkan haberle ilgili "İlçemizde hiçbir köy için köy boşaltma kararı bulunmamaktadır ve yapılan haberler asılsızdır" açıklamasında bulundu.

Yığma, ahşap ve kâgir yapılarda aranan şartlar nelerdir?

Uygulama imar planı bulunan alanları kapsayan Yeni İmar Yönetmeliğine göre yığma, ahşap ve kâgir yapılarda aranan şartlar nelerdir?

2 K Milat Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 K Milat Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hakan Belguratü mustafa Kemal kıraç, Sura Kıraç ve Bedir Kıraç ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kırsan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Kırsan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti Abdullah Kınalı tarafından 12 Temmuz tarihinde 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Karat Mimarlık Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Karat Mimarlık Ve Yapı Anonim Şirketi Tuncay Aydın ve İsmail Hakkı Karaer ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kızmazlar Yapı Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Kızmazlar Yapı Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Servet Kızmaz tarafından kuruldu.

Tuana İnşaatçılık Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuana İnşaatçılık Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Emrah Dal tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kırtaylar Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kırtaylar Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Şerif Kırtay ve Baran Kırtay ortaklığından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İBB'den tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi!

İBB, Şile - Kömürcüoba, Kemerburgaz - Odayeri ve Silivri - Seymen Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Alanlarında ihtiyaç duyulan tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi düzenliyor..

Düzce Gümüşova'daki köylerin ulaşım sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'nin Gümüşova ilçesine bağlı bazı köylerin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Arslan'a iletti..

Küresel Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küresel Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İdris Hannarıcı tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gökçepen Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçepen Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadir Gökçe ve Taylan Coşar ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

köylerin yapılanması Haberi

köylerin yapılanması

Köylerde Fiziksel Yerleşimin Düzenlenmesi çalışmasında programda olan 10 köyde ise yer seçimi çalışmaları, hak sahipliği başvurularının tamamlandığı öğrenildi. Yeni yerleşim yerleri için kurum görüşleri alınarak uygun olan alanların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı adına tahsisleri istendi. Bu köylerde de Uluborlu İnhisar köyünde olduğu gibi isteyen vatandaşlara yer gösterilecek, ardından ise 60 bin TL kredi ile yeni evlerini yapabilecekler. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İsparta'daki 11 köyde 5543 sayılı iskan kanunu kapsamında yeni yerleşim alanı oluşturuyor. Geneli hazine arazisi olan yeni yerleşim alanına ev yapmak isteyen köylülere 60 bin TL 2 yıl geri ödemesiz sonrasında ise %2 faizli kredi imkanı sağlanıyor. Çalışma kapsamında hak sahipleri sunulan iki tip projeden birini seçerek, uygulama sırasındaki hak edişe göre krediyi kullanabilecek. 10 köyde 2016...