27 / 04 / 2024

Koyulhisar TOKİ

Koyulhisar TOKİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 17 Temmuz 2012 Salı günü Sivas Valiliği ve Sivas Belediyesi'ni ziyaretinin ardından Koyulhisar ilçesi ve Aydınlar köyü TOKİ evlerinin açılışını gerçekleştirecek

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

TOKİ Sivas Koyulhisar 370 konut ihalesi bugün!

Sivas Koyulhisar 370 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ 50 bin konut Sivas Koyulhisar başvuruları!

TOKİ Sivas 50 bin konut Sivas Koyulhisar başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Sivas Koyulhisar TOKİ 2019 son başvuru tarihi!

Sivas Koyulhisar TOKİ 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 352 adet konut bulunuyor.

TOKİ Sivas Koyulhisar başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Koyulhisar projesinde yer alan konutlar için başvurular 19 Nisan'da sona eriyor.

TOKİ Sivas Koyulhisar 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Sivas Koyulhisar 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Sivas Koyulhisar 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Sivas Koyulhisar 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Sivas Koyulhisar 2019 ödeme planı nasıl? İşte TOKİ Sivas Koyulhisar 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

Koyulhisar 2. Etap TOKİ kayıtları başladı!

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde TOKİ yatırımları hız kesmiyor. Sivas Koyulhisar 2. Etap TOKİ projesinde kayıtlar başladı. 

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Koyulhisar TOKİ Haberi

Koyulhisar TOKİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 17 Temmuz 2012 Salı günü Sivas'ta resmi ziyaretlerin ardından Koyulhisar ilçesi ve Aydınlar köyünde yapılan TOKİ evlerinin açılışını gerçekleştirecek. 


Bayraktar, 09:30'da Sivas Valiliğini ve 10:10'da Sivas Belediyesi'ni ziyaret edecek.


Çevre ve Şehircilik Bakanı, 13:00'de Sivas'ın Koyulhisar ilçesi merkez TOKİ evlerinin, 16:30'da da Aydınlar köyü TOKİ evlerinin açılış törenlerine...