30 / 04 / 2024

Koza Altın işletmeleri çed

Koza Altın işletmeleri çed

Koza Altın İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan ayzılı açıklamaya göre bazı yayın organlarında çıkan yanlış haberlere ilişkin Koza Altın İşletmeleri'nden ÇED toplantısı açıklaması geldi.

Gram altın için 2 kritik gün açıklandı! Elinde altını olanlara buz kestirecek rakam uzman isimden geldi! Hemen bakın!

Gram altın serbest piyasalarda dün 2 bin 434-2 bin 436 TL seviyelerinde seyretti. Peki gram altın ne olacak? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için hem rakam hem tarih verdi. İşte ayrıntılar...

İslam Memiş'ten altın için rekor sinyali! Net tarih belli oldu! Yatırımcılar şimdiden gardınızı alın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliğe dikkat çekerek rekor siyalini verdi. Altın için rekor tarihini açıklayan Memiş yatırımcıları uyardı.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın Artvin'de yeni cevher madenleri açıyor!

Cevher Maden sayısını her geçen gün arttıran Koza Altın İşletmeleri Artvin'de yeni maden ocakları açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın'ın yeni altın ve gümüş madenine onay!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri'nin Ağrı Mollakara'daki yeni altın ve gümüş madenine onay çıktı...

Koza Altın düğmeye bastı! Trabzon'a 2 günde 2'nci maden ocağı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da ikinci yeni maden ocağı için harekete geçti. İşte detaylar...

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

Hazır olun! İslam Memiş gram altın için ilk kez bu rakam telaffuz etti: 3.500 TL olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ilk kez gram altın için 'hazır olun' diyerek 3,500 TL telaffuzunda bulundu ve tarih verdi.

Koza Altın işletmeleri çed Haberi

Koza Altın işletmeleri çed

Koza Altın İşletmeleri tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bazı basın organlarında şirketimizce İzmir İli Bergama İlçesi Yerli Tahtacı Köyünde yapılmak istenen madene ilişkin ÇED toplantısının yapılamadığına ve sözkonusu projeye ilişkin şirketimizin ruhsatının bulunmadığına ilişkin gerçeği yansıtmayan haberlere yer verilmiştir.

Haberde sözüedilen Kapıkaya maden projesine ilişkin Şirketimizin Madencilik Mevzuatına göre alınmış ve ruhsat hukuku devam eden bir ruhsatı bulunmaktadır. Halkın Katılımı toplantısı Çevre Mevzuatına uygun bir şekilde 04.09.2014 tarihinde yapılmış ve Mevzuatın bütün gerekleri yerine getirilmiştir.

Haberde sözüedilen şekliyle Kaz Dağları'nda bir çalışmamız bulunmamaktadır.

Daha önce de açıklamalarımızda belirtildiği üzere Şirketimiz bütün faaliyetlerini yürürlükteki yasa ve düzenlemelere uyum konusunda azami özeni göstererek gerçekleştirmektedir.  

Şirketimizi ve grup şirketlerini karalamaya ve itibarını zedelemeye yönelik, bu tip haber ve yorumlarla ilgili yasal yollara başvurulacaktır.  ...