02 / 05 / 2024

Koza Park Tenis Turnuvası

Koza Park Tenis Turnuvası

Koza Park Rezidans projesinde fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor. Yüzde 10 peşinatla 60 ay sıfır faiz ödemelerin yapıldığı Koza Park Rezidans projesinde 45 dönümlük yüzülebilir yapay göl bulunuyor...

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Garanti Koza Nitto ATP Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünya çapında konut projeleri ile inşaat taahhüt ve gayrimenkul geliştirme konusunda sektörde projeler üreten Garanti Koza; tenis dünyasının büyük bir heyecanla beklediği Nitto ATP Finalleri’ne altın sponsor oldu.

Garanti Koza, Barclays ATP World Tour Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünyanın en prestijli tenis turnuvaları arasında gösterilen ve Londra’daki The O2 Arena’da düzenlenen Barclays ATP World Tour Finalleri’ne Garanti Koza, 1+3 sene olmak üzere turnuvanın gold sponsorluğuna imza attı.

Batman'da Yaşam Parkı Projesi'ne start verildi!

24 Dönümlük alanda yapılacak Çamlıtepe mahallesindeki Yaşam parkı projesine start verildi. Futbol, basketbol, tenis kortları, çocuk oyun alanları, şelale, sergi salonu ve cafenin yanı sıra 12 dönümlük alanda dinlenme yerleri nefes aldıracak.

Sarıyer Kilya Villaları çocuk parkını site içine aldı!

Kilyos'ta lüks site, çocuk parkını duvarla çevirip tenis sahası yaptı. Semt sakinleri park gaspına göz yuman CHP'li Sarıyer Belediyesi'ne isyan etti

Bodrum'da icradan 3.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bodrum1. İcra Dairesi, Muğla Bodrum'da bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. 3 katlı ana bina, misafir evi, bakıcı evi, yüzme havuzu, çocuk parkı, tenis kortu alanından meydana gelen gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Adana'ya değer katacak!

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana'nın batısına değer katacak.

Adana Koza Park Center 1. etap çalışmaları sürüyor!

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana’nın batısına değer katacak.

Koza Park Center Adana'ya değer katacak!

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana'nın batısına değer katacak.

Adana Koza Park Center 2016 yılında tamamlanacak!

Çalışanların sağlığı ve iş verimi açısından olumlu katkıları bilimsel olarak kanıtlanmanın yanı sıra kurumsallığın da en önemli unsurlarından olan iş yeri ortamının en prestijlisini Adana’da, Gaziantep ve Adana’lı iki güçlü ortak hayata geçiriyor.

Adana'ya Koza Park Center projesi geliyor!

Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa’nın da içinde bulunduğu tüm Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri dahil bir başka örneği bulunmayan Koza Park Center Projesi Adana’nın batısında hayat buluyor.

Koza Park Center yükseliyor!

Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa'nın da içinde bulunduğu tüm Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri dahil bir başka örneği bulunmayan Koza Park Center Projesi Adana'nın batısında hayat buluyor.

Adana Koza Park Center'ın 2. etabı 2017'de tamamlanacak!

Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa’nın da içinde bulunduğu tüm Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri dahil bir başka örneği bulunmayan Koza Park Center Projesi Adana’nın batısında hayat buluyor.

Koza Park Tenis Turnuvası Haberi

Koza Park Tenis Turnuvası


Garanti Koza tarafından hayata geçirilen Koza Park Rezidans projesinin lansmanı bu ay içerisinde yapılacak. 4 bin 600 konutun yer aldığı Koza Park Rezidans projesi 40 katlı 7 blok olarak yükseliyor.


200 dönüm alan üzerinde yükselen Koza Park Rezidans projesi Esenyurt Esenkent Mahallesi'nde inşa ediliyor. Proje içerisinde Türkiye'de ilk olarak 45 dönümlük  kumsalı ve iskelesi bulunan yüzülebilir yapay göl olacak.


160 adet cadde dükkanın da bulunduğu Koza Park Rezidans projesinde 1+1 dairelerden 5+1'lere kadar seçenekler sunuluyor. 64 adet tenis kortunun bulunduğu projede 10 yıl boyunca uluslararası tenis turnuvaları yapılacak.


Banka kredisinin de kullanıldığı Koza Park Rezidans projesinde yüzde 10 peşinatla 60 ay firma bünyesinde vade farksız taksitli ödemeler yapılıyor.



Koza Park Rezidans nerede?

Koza Park Rezidans adres: Sanayi Mah. Akbatı AVM dış restaurantlar bölümü satış...