17 / 05 / 2024

Kozaklı Belediyesi İtfaiyesi

Kozaklı Belediyesi İtfaiyesi

Nevşehir'de evinde çıkan yangını söndürmeye giden itfafiye eri Durak S., hayatının en acı gününü yaşadı. 2 oğlunun cesedini elleriyle çıkaran acılı baba, 'Hastaneye giderken öldüler' dedi...

Nevşehir Kozaklı Belediyesi'nden 15 yıllığına kiralık otel!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi tarafından, 88 odalı termal otel ve arsası 15 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 6 Temmuz'da gerçekleşecek..

Nevşehir'de 15 yıllığına kiralık termal otel!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi, 88 Odalı Termal Otel ve Arsası Kiralama İşi ihale ediyor. İhale, 1 Haziran'da gerçekleşecek..

Nevşehir Kozaklı'da 15 yıl kiralık termal otel!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi, 88 Odalı Termal Otel ve Arsası Kiralama İşi ihale ediyor. İhale 24 Nisan'da gerçekleşecek..

Malatya Kuyuönü İtfaiye Binası'nın inşaatı tamamlandı!

Nitelikli personelin yanı sıra araç gereç olarak da bölgenin en kapsamlı teşkilatına sahip olan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, her geçen gün kendini geliştiriyor.

Nevşehir Kozaklı Belediyesi'nden 15 yıllığına kiralık termal otel!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'da bulunan 88 odalı termal oteli 15 yıllığına kiraya veriyor. İhalesi 25 Aralık 2015 Cuma günü gerçekleşecek.

Nevşehir Kozaklı Belediyesi'nden 15 yıl kiralık termal otel!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı tarafından 15 yıl süreyle 88 Odalı Termal Otel İşletme Kiralama İşi 28 Nisan 2015 tarihinde ihale edilecek.

Nevşehir Kozaklı Belediyesi otel kiralıyor!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi, 88 odalı termal oteli aylık 60 bin TL'den 15 yıllığına işletme kiralama işini ihaleye çıkardı. Kozaklı Belediye Başkanlığı'nın ihale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o ihale...

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tatbikat gerçekleştirdi!

İtfaiye Haftası kapsamında kent genelinde etkinlikler düzenleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin Konak Meydanı’nda gerçekleştirdiği tatbikatta heyecanlı dakikalar yaşandı. Başarıyla gerçekleştirilen kurtarma tatbikatı, izleyenlerden tam not aldı

İBB İtfaiyesi, kayıp gençler için seferber oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kumburgaz’da deniz bisikletiyle açıldıktan sonra haber alınamayan 5 genci arama çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve Büyükçekmece İlçe Kaymakamı İbrahim Yurdakul bölgeye geldi.

Kozaklı Belediyesi'ne ait 192 adet gayrimenkul: 71 bin liraya!

Kozaklı Belediye Başkanlığından: 192 adet konut 2 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, mekanik tesis yaptıracak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kayak bölgesine 6 adet mekanik tesis yaptıracak

Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını yaptıracak!

Kocaeli'de Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını açık ihale usulü ile yaptıracak

Samsun Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi inşa edecek!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yatırım projelerinin yüzde 35'inin çevre etkili projelerden oluştuğu bildirildi

Kozaklı Belediyesi İtfaiyesi Haberi

Kozaklı Belediyesi İtfaiyesi

Nevşehir'de evinde çıkan yangını söndürmeye giden itfafiye eri Durak S., hayatının en acı gününü yaşadı. 2 oğlunun cesedini elleriyle çıkaran acılı baba, 'Hastaneye giderken öldüler' dedi


Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde çıkan, 3 ve 6 yaşındaki iki kardeşin hayatını kaybettiği yangın bir drama sahne oldu. Kozaklı Belediyesi İtfaiyesi'nde çalışan Durak S.'ye ait evde yangın çıktı. Baba Durak S.'nin de müdahale ettiği yangında, Devlet (3) ve Mustafa (6) kardeşler can verirken, baba hayatının en acı günlerinden birini yaşadı. Durak S.,, 'Evime geldiğimde gördüğüm manzara karşısında şok yaşadım. Bir süre eve giremedim. Daha sonra camı kırarak çocukların bulunduğu odaya girdim. Odanın içi su dolmuştu. Çocuklarımı suyun içinden kendi ellerimle çıkardım. Çıkardığımda ikisi de kucağımda yaşıyordu. Hastaneye giderken öldüler. İki çocuğumu kurtaramadım' diyerek ağladı.


Yeni...