26 / 07 / 2024

kozaköy engelli bireyler

kozaköy engelli bireyler

Türkiye'deki otistikler ve eğitilebilir zihinsel engelliler için alternatif bir yaşam alanı imkanı sunan Kozaköy kuruldu....

Bakanlık resmen açıkladı: Zamlı evde bakım paraları yattı mı? Bu ay 4.1 milyar TL ödendi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli bireyler ve onların bakımını üstlenen aileleri için sağlanan evde bakım ödemelerinin yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Türk Hava Yolları, İstanbul'da çalıştırmak üzere engelli bireyler istihdam edeceğini açıkladı! 

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da görevlendirmek üzere genç engelli adayları işe alacağını duyurdu. THY'nin internet sitesinde yer alan ilan kapsamında göre, şirket, engelli bireylere iş gücüne katılım ve yeteneklerini sergileme fırsatı olarak tam zamanlı iş olanakları sunacağını vurguladı.

Engelli maaşı alanlar dikkat! Toplu iş sözleşmesinin ardından engelli maaşı yüzde kaç artacak?

Memur, memur emeklisi, 65 yaş maaşı, evde bakım aylığı gibi pek çok ödemeyi etkileyecek olan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin ardından engelli maaşında da değişiklik olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, toplu iş sözleşmesinin ardından engelli maaşı yüzde kaç artacak? İşte detaylar

Engelli aracında rüşvet skandalı! 200 bin TL vermeye araba yok!

Sıfır otomobil satışı yapan bayiler cezalara kesin cezalara karşın bu defa engelli bireyler için tanınan hakka da göz dikti. Bayiler, araç satışı konusunda ÖTV muafiyeti bulunan engellilerden 100 bin ila 200 bin TL arasında ücret istiyor ve vermeyenlere de satış yapılmıyor.

Sosyal destek ödemelerinde zam şoku! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı bir bir açıklandı! Şimdi bakın!

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya, ardından da bayram ikramiyesinin 2 bin liraya yükseltildiği açıklandı. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına da zam yapılacak mı? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı bu sene kaç lira? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden dar gelirli binlerce vatandaş faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden binlerce vatandaş yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Binlerce vatandaş devlet tarafından sağlanan sosyal yardımlardan faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında yeni zamlar buz kestirdi! Hemen tek tek zamlı maaşlara bakın!

Yeni yıla girilmesinin ardından asgari ücret ile memur ve emekli maaşı başta olacak şekilde neredeyse tüm maaşlar arttı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında yeni zamlar buz kestirdi! Hemen tek tek zamlı maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası zamları peş peşe geldi! Şimdi hemen bu yeni maaşlara bakın!

Yeni yılda asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına yapılan zam, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasını da etkiledi. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası zamları peş peşe geldi! Şimdi hemen bu yeni maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına tam bu kadar zam geldi! Hemen peş peşe açıklanan rakamlara bakın! 

Ocak ayıyla beraber neredeyse tüm maaşlar zamlandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında yüzde 30 zam sürprizi! Hemen peş peşe açıklanan rakamlara bakın! 

Sosyal yardım ödemelerinde büyük sürpriz! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, Evde bakım parası, SED desteği.. Hepsi zamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Sosyal yardım ödemelerinde büyük sürpriz! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, Evde bakım parası, SED desteği.. Hepsi zamlandı!

Ocak zamlı maaşlarda büyük deprem! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Peş peşe duyuruldu! Hemen bakın!

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği Ocak zamlı maaşlarda büyük deprem! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Peş peşe duyuruldu! Hemen bakın!

kozaköy engelli bireyler Haberi

kozaköy engelli bireyler


Engelliler için ülkemizde en çok dönemsel kamplar bulunuyor. İlk defa yılın 365 günü eğitim ve hayata hazırlama odaklı bir yaşam köyü Kozaköy kuruldu. Kozaköy'de psikolog ve uzmanlar eşliğinde özel eğitimler veriliyor. Engelli bireyler doğa ile baş başa kendileri için sağlanmış özel bir ortamda hayata...