05 / 05 / 2024

kozan belediyesi ilave revizyon imar planı kabul edildimi

kozan belediyesi ilave revizyon imar planı kabul edildimi

Adana Kozan Belediyesi şubat ayı meclis toplantısında 1/5000 ilave ve revizyon nazım imar planı oy çokluğu ile kabul edildi. Toplantıda Belediye Başkanı Kazım Özgan, Millet Bahçesi, tarihi roma köprüsü projeleriyle ilgili meclis üyelerine bilgi verdi...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

İzmit Belediyesi'nden kaçak yapılara ceza!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı Derya Sokak’taki kaçak yapı için mülk sahibine 4 bin 16 lira, Alikahya Atatürk Mahallesi’ndeki  ilave kat inşaatına 5 bin 648 lira para cezası kesildi.

Bingöl'ün ilave imar planları iptal edildi!

Bingöl Belediyesi, bir önceki meclis toplantısında onanan ilave imar planının iptal edildiğini açıkladı.

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.

Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı

Çekmeköy Doğa Park'a 60 bin metrekarelik ilave alan!

Çekmeköy’ün yeşiline yeşil katan Çekmeköy Belediyesi şimdi de Doğa Park'a ilave ettiği 60 bin metrekarelik yeşil alanın açılışını yaptı.

İnşaat denetimleri arttı!

Kozan Belediyesi inşaat sektöründeki denetimlerini sıklaştırdı. Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde kurulan teknik ekip yeni imar planının büyük bir kısmının yürürlüğe girmesiyle göreve başladı.

Bursa Gül Kavşağı'na ilave yol ve geçit!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, şerit daralması nedeniyle trafikte tıkanmalara yol açan Gül Kavşağı’na ilave yol ve geçit yapmak için düğmeye bastı.

Kozan Kavşağı Projesi hayata geçiyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 8 caddeyi birbirine bağlayacak, 78 metre çapındaki Kozan Kavşağı Projesi uygulama aşamasına geldi.

Adana Kozan'da Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nde sona gelindi!

Adana'nın Kozan ilçe Belediyesi'nin Avrupa Birliği fonlarından aldığı destekle kurduğu Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nin çalışmalarında sona gelindi.

Kozan Otogarı baştan aşağı yenilendi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 130 bin nüfuslu ilçenin 25 yıllık ulaşım merkezinde kapsamlı tadilat gerçekleştirdi, bu kapsamda Kozan Otogarı baştan aşağı yenilendi.

Kozan Belediyesi Dağılcak Tesisleri yenileniyor!

Kozan Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Kozan Şefliği’nin desteği ile Dağılcak mesire alanındaki oturma gruplarını, masaları ve mangal ızgaralarını (ocakları) yeniliyor.

kozan belediyesi ilave revizyon imar planı kabul edildimi Haberi

kozan belediyesi ilave revizyon imar planı kabul edildimi


Adana Kozan Belediyesi şubat ayı meclis toplantısında 1/5000 ilave ve revizyon nazım imar planı oy çokluğu ile kabul edildi. 


Toplantıda, Belediye Başkanı Kazım Özgan, başta kale olmak üzere Millet Bahçesi, tarihi roma köprüsü ve yeni köprü projeleriyle ilgili meclis üyelerine bilgi verdi. Başkan Özgan, “Kalemizin restorasyonu konusunda çalışmamız devam ediyor. Hafta sonu kurul üyeleri ilçedeydi. Projesi ile ilgili aşamaları yerinde incelediler.” dedi. Millet Bahçesi Projesi’nin bitme aşamasına geldiğini kaydeden Başkan Özgan, “Şuan peyzaj düzenlemesi devam ediyor olup, proje içerisinde sergi salonu, kermeslerin, toplantıların yapılacağı bir salon ve pastane.” diye konuştu.


İmar planı çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Özgan şunları söyledi: “1986 yılından bu yana ilçemizde ilk defa derli toplu bir imar planı yapıyoruz. Bundan sonra artık Belediyesi Meclisimiz tek başına plan...