04 / 05 / 2024

Kozan belediyesi yatırım çalıştayı yaptı

Kozan belediyesi yatırım çalıştayı yaptı

Kozan Belediyesi, Başkan Musa Öztürk'ün ev sahipliğinde, ilçe ekonomisinin masaya yatırıldığı ve yatırımcıların karşılaştığı sorunların dile getirildiği bir çalıştay düzenledi.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Kozan Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozan Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Can Kozan Oğuz Kozan tarafından kuruldu.

Kozan OSB'ye yatırım talebi arttı!

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Aksaray Belediyesi'nden 4 bölgeye 43 milyonluk yatırım!

Aksaray Belediyesi, 4 bölgeye 43 milyonluk  yatırım gerçekleştirdi. 700 günde tamamlanan yatırımlar halkın hizmetine sunuldu. 

Amasya Sulova Belediyesi'nden 18.3 milyon TL'lik 6 yatırım!

Amasya Sulova Belediyesi tarafından hayata geçirilen 6 dev yatırım hizmete açıldı. 18.3 milyon TL'ye inşa edilen projeler 61. yıldönümde halkın hizmetine sunuldu.

İzmir Büyükşehir yatırım harcamalarını 27 kat artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yatırım harcamalarını son 14 yılda tam 27 kat artırdı ve 15 milyar liranın üzerine çıktı. 

Çorum'a 40 milyon TL'lik Kentpark yatırımı!

Çorum Belediyesi'nin 40 milyon TL'lik yatırımı olan Kentpark’ta çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Projenin yıl sonunda hizmete sunulması bekleniyor.

Fitch, İzmir'in 'yatırım yapılabilir' notunu yükseltti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Fitch Ratings'in mayıs ayı raporunda, İzmir Büyükşehir Belediyesinin "AA+" olan kredi notunu, yatırım yapılabilir seviyesinin en üst basamağı olan "AAA"ya yükselttiği belirtildi.

Amad Gayrimenkul’den Kartal Yatırım Zirvesi'ne destek!

Kartal Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen “Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi”nde, ilçede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm sektörün önde gelen aktörlerinin katılımıyla mercek altına alındı.

2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Maysı'ta!

‘Dönüşümde Kartal Modeli’ ile Türkiye’nin en kapsamlı dönüşüm çalışmalarına imza atan Kartal Belediyesi, “2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım” zirvesini 10 Mayıs’ta Dragos Arkeolojik Kazı Alanı’nda düzenliyor.

Derince'nin altyapısına 87 milyonluk yatırım!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye 87 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıyor,

Trabzon'un 5 ilçesine 30 milyon TL'lik alt yapı yatırımı!

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi kentin 5 ilçesine 30 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapacak.

Kozan belediyesi yatırım çalıştayı yaptı Haberi

Kozan belediyesi yatırım çalıştayı yaptı

Kozan Belediyesi, Başkan Musa Öztürk'ün ev sahipliğinde, ilçe ekonomisinin masaya yatırıldığı ve yatırımcıların karşılaştığı sorunların dile getirildiği bir çalıştay düzenledi. Kozan Belediyesi Millet Bahçesi Kültür Salonunda gerçekleştirilen çalıştay, Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) ile birlikte yürütülen "Taşınmaz Kültür Varlıklarının Turizme Kazandırılması" projesi kapsamında düzenlendi. İlçede farklı sektörlerde yapılan yatırımların, yatırımcıların sahip olduğu imkanların ve karşılaştığı zorlukların, olası çözüm önerilerinin dile getirildiği çalıştayda proje kapsamında yürütülen faaliyetler hakkında da detaylı bilgi verildi.  Türkiye'de tarım sektöründe yaşanan krizin, Kozan gibi ekonomisinin büyük bir bölümünün tarıma dayandığı yerlerde çok büyük maddi kayıplara neden olduğunu dile getiren Başkan Öztürk konuşmasında, Çukurova'nın en eski medeniyetlerinin kurulduğu ve eşsiz bir tarihi geçmişe sahip Kozan'da yatırımların artık özellikle turizm alanına yönelmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Öztürk konuşmasında "Kozan...