17 / 05 / 2024

kozan cbs

kozan cbs

Kozan Belediyesi, "Taşınmaz Kültür Varlıklarının Turizme Kazandırılması Projesi" kapsamında başlattığı Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemi'ni (CBS) uygulamaya koydu.

Kozan Villaları teslimler 30 Eylül'de! 

Kozan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kozan Villaları'nda teslimler 30 Eylül'de başlıyor. Peki Koza Villaları konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Gökçe Cbs Harita Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Cbs Harita Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mesut Bahitar Gökçe tarafından kuruldu.

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

Kozan Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozan Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Can Kozan Oğuz Kozan tarafından kuruldu.

Kozan OSB'ye yatırım talebi arttı!

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

Adana'ya sanayi sitesi inşa edilecek! 

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışının sadece 5-6 kilometre uzağında, Göztepe mevki yakınlarında, Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde sanayi sitesi inşa edilecek. 

GİSP taşınmaz değerlemede CBS kullanımını masaya yatırdı!    

GİSP İzmir Grubu'nun ikinci yuvarlak masa toplantısı, "Urban GreenUp" ve "Taşınmaz Değerlemede CBS Kullanımı" konu başlıklarıyla gerçekleştirildi...

Serik Kongre ve Kültür Merkezi'nin inşaatı durduruldu!

AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan,

CBS Harita İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CBS Harita İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Çalışkan ve Cemal Vedat Duman ortaklığında kuruldu. 

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu ne zaman tamamlanacak?

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu TBMM gündeminde konu oldu. MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolunun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu..

Kozan'da tehlikeli metruk binalar yıkılıyor!

Adana'nın Kozan ilçesinde tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaların yıkımına başlandı.

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.

Kare Teknik Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Temizlik Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Teknik Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Temizlik Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Zekai Kozan tarafından kuruldu.

kozan cbs Haberi

kozan cbs

Kozan Belediyesi, "Taşınmaz Kültür Varlıklarının Turizme Kazandırılması Projesi" kapsamında başlattığı Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemi'ni (CBS) uygulamaya koydu. Yaklaşık bir yıl önce özel donanımlı araçlarla ilçe merkezindeki 15 mahallede toplam 2 bin 577 cadde ve sokakta, 360 derecelik açıyla 3 boyutlu yapılan çekimler işlenerek internet üzerinden vatandaşların kullanımına sunuldu. 

Coğrafi Bilgi Sistemini (CBS) ve 360 derece panoramik çekimleri bölgede kapsamlı bir şekilde uygulayan tek belediyenin Kozan Belediyesi olduğu; web ve mobil uygulamalar aracılığıyla dünyanın herhangi bir noktasından ilçenin 2015 yılı uydu görüntülerine ulaşılabileceği belirtildi. 

CBS ile vatandaşların cadde ve sokakların 360 derece panoramik görüntüsüne, imar durumuna, taşınmaz varlıklarının ada ve parsellerin konumuna, numarataj (adres) bilgilerine, mahalle muhtarı ve mahalle bilgilerine, nöbetçi eczanelere, hastane, sağlık ocakları, eczane, okul ve diğer kamu kurumlarının...