18 / 05 / 2024

kozan haberleri

kozan haberleri

İlçede etkili olan fırtına, Bağözü köyünde bazı yapılara zarar verdi. Cami lojmanının çatısı şiddetli rüzgar nedeniyle uçtu. Fırtınanın etkisiyle sabitlendiği yerden koparak havalanan çinko ve ahşap çatı, lojmanın yanındaki bahçeye savruldu.

Son Dakika! Adana'da korkutan deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Adana'nın Kozan ilçesinde deprem oldu. İşte Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklama...

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Kozan Villaları teslimler 30 Eylül'de! 

Kozan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kozan Villaları'nda teslimler 30 Eylül'de başlıyor. Peki Koza Villaları konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

Kozan Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozan Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Can Kozan Oğuz Kozan tarafından kuruldu.

Kozan OSB'ye yatırım talebi arttı!

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu ne zaman tamamlanacak?

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu TBMM gündeminde konu oldu. MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolunun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu..

Kozan'da tehlikeli metruk binalar yıkılıyor!

Adana'nın Kozan ilçesinde tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaların yıkımına başlandı.

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.

Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı

Kozan Ceyhan'da acele kamulaştırma!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Kozan-Ceyhan 2 Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi'' kapsamında ekli haritada gösterilen güzergaha isabet eden taşınmazlarda acele kamulaştırma kararı verildi.

Kozan Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Kozan Belediye Meclisi’nin 2016 yılının faaliyet raporları görüşüldü ve 2017 yılında hedefleri ortaya konuldu. Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyelerin seçti.

kozan haberleri Haberi

kozan haberleri


Kozan ilçesinde, şiddetli rüzgar nedeniyle cami lojmanının çatısı uçtu.


İlçede etkili olan fırtına, Bağözü köyünde bazı yapılara zarar verdi. Cami lojmanının çatısı şiddetli rüzgar nedeniyle uçtu. Fırtınanın etkisiyle sabitlendiği yerden koparak havalanan çinko ve ahşap çatı, lojmanın yanındaki bahçeye savruldu.


Caminin din görevlisi Cumali Sarımehmetoğlu, sabah namazı için camiye gitmek üzere lojmandan ayrıldığını, geri döndüğünde lojmanın çatısının yerinde olmadığını farkettiğini belirtti. Durumu ilçe müftülüğüne bildirdiğini ifade eden Sarımehmetoğlu, çatının onarımı için çalışmaların başladığını...