03 / 05 / 2024

kozan imar

kozan imar

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'ün, ilçedeki mimarlar, müteahhitler ve inşaat mühendisleri ile değerlendirme toplantısı yaptığı bildirildi.

Kozan'ın imar planı onaylandı!

Kozan'ın 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oylanarak kabul edildi. Plan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün başkanlık ettiği meclis oturumunda karara bağlandı.

Kozan'da CBS çalışmaları sürüyor!

Kozan'ın 360 derece 3 boyutlu panoramik ortam çekimlerinin yapılarak internetten paylaşıma açılmasını sağlayacak Coğrafi ve Kent Bilgi Sisteminin ( CBS ) görüntüleme çalışması devam ediyor.

Kozan dijital ortama aktarılıyor!

Kozan dijital ortama aktarılıyor. Coğrafi Bilgi Sistemi'nin, bu kapsamda, Kozan'daki tarihi ve kültür varlıklarının korunmasına yönelik çalışmanın yanında, belediyenin diğer birimlerinin yararlanması açısından da önemli faydaları olacak.

Adana Kozan'da 700 fidan toprakla buluştu!

ADANA'nın Kozan ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ve İlçe Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Orman Haftası etkinlikleri kapsamında OSB'nin yeşil alan olarak ayrılan bir kısmına 700 adet fıstık çamı dikimi yapıldı.

Kozan Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Kozan Belediye Meclisi’nin 2016 yılının faaliyet raporları görüşüldü ve 2017 yılında hedefleri ortaya konuldu. Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyelerin seçti.

Adana'da FETÖ'ye imar rantı mı sağlandı?

Büyükşehir ve Kozan Belediye Meclisi’nin FETÖ’den tutuklanan zanlılar için imar değişiklikleri yaparak rant sağlamalarına olanak tanıdığı ileri sürüldü. Savcılık, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Adana Kozan'da imar değişikliğiyle ilgili açıklama!

Adana Kozan'da imara açılan bölgelerin tekrardan imara kapatıldığı yönünde çıkan haberler, Kozan Belediyesi tarafından yalanlandı.

Adana Kozan'da nazım imar planının 5 etabı bitti!

Adana'nın Kozan ilçesi; tarihi kalelerini, manastırlarını, konaklarını, hamamlarını ve daha birçok özelliğini dünya turizmine kazandırabilmek için Hükümetin 1 yıllık eylem planı içerisinde bulunan 'Kadim Şehirler' projesinde pilot bölge olmak istiyor.

Adana Kozan'da İmar Mevzuatı Eğitimi tamamlandı!

Adana Kozan Belediyesi'nin Çukurova Kalkınma Ajansı'nın (ÇKA) 2015 yılı Teknik Destek Programı kapsamında, meclis üyeleri ve İmar-Şehircilik Müdürlüğü personeli için düzenlediği 'İmar Mevzuatı Eğitimi' tamamlandı.

Musa Öztürk: Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabı bitirildi!

6 Etap olarak hazırlanan Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabının bitirildiğine dikkat çeken Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, yürürlükteki Yeni Büyükşehir Yasasının tüm olumsuzluklarına rağmen verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyledi.

Kozan'da imar mevzuatı eğitiminin imzaları atıldı!

Kozan Belediyesi’nin geçtiğimiz ay kabul edilen ‘İmar Mevzuatı Eğitimi’ projesinin sözleşmesi ÇKA imzalandı. Kozan Belediyesi meclis üyelerine verilecek 2 günlük eğitim ile imar mevzuatı hakkında genel bilgilendirme yapılacak.

Kozan'ın İmar Mevzuatı Eğitimi başvurusu ajanstan destek alacak!

Kozan Belediyesi 2016’nın ilk ayında Çukurova Kalkınma Ajansı’ndan (ÇKA) proje desteği almaya hak kazandı. Mevzuat eğitimiyle teknik personelin mesleki bilgisinin arttırılması ve meclis üyelerinin konuyla ilgili olarak bilgilendirilmesi hedefleniyor.

Kozan yeniden imar edilmeli!

Adananın Kozan ilçesinde, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Musa Öztürk'ün ev sahipliğinde bir araya gelerek ilçenin başlıca sorunları üzerinde çalışma yaptı.

Kozan'ın imar durumu değerlendirildi!

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'ün, ilçedeki mimarlar, müteahhitler ve inşaat mühendisleri ile değerlendirme toplantısı yaptığı bildirildi.

Adana Kozan'da 2016'da imar problemi bitecek!

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk birinci etabı tamamlanan yağmur suyu projesi çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Öztürk burada yaptığı açıklamada 2016 yılı içerisinde yapacakları bazı hizmetleri de açıkladı.

Adana Kozan'ın 1/1000'lik imar planı askıda!

Kozan Belediyesi Basın Bürosundan yapılan açıklamada, 1/1000'lik revizyon uygulama imar planının Mahmutlu, Taş, Aslanpaşa, Tufanpaşa, Yarımoğlu, Şevkiye ve Varsaklar mahallelerini kapsayan 1., 2., ve 3. etapları askıya çıktı.

Adana Kozan'da inşaat ruhsatı verilmeye başladı!

Adana Kozan Belediyesi, Eylül ayında son hali verilen 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planının 5. etabında inşaat ruhsatı vermeye başladı.

kozan imar Haberi

kozan imar



Kozan Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kozan Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda ilçenin yeni hazırlanan 1/5000'lik Nazım İmar Planı ve buna bağlı gelişmeler görüşüldü.


Başkan Musa Öztürk, her zaman diyalogdan yana olduklarını vurgulayarak, Kozan'ın imar planını 1 buçuk yıl gibi kısa bir sürede hazırladıklarını hatırlattı.


Başkan Öztürk şunları kaydetti:


"5 Yılda bitirilemez denilen 1/5000 ölçekli nazım imar planını 1,5 yılda tamamlayarak inşaat izinlerini vermeye başladık. Yaşanabilir bir Kozan için herkes elini taşını altına koymalıdır. Birlik ve uyum içinde hareket edersek inanıyorum ki imar başta olmak üzere tüm sorunların üstesinden gelebiliriz. Belediyenin durumu ortada, kıt kanaat kaynaklar ile ilçemiz için azim ve sabırla çalışıyoruz. Her zaman ifade ettiğim gibi Yeni Büyükşehir Yasası'nın sıkıntılarını bizim gibi küçük belediyeler daha fazla hissediyor. Ancak,...