07 / 07 / 2024

Kozan muhtar binaları

Kozan muhtar binaları

Kozan Belediyesi tarafından mahalle parklarına yapılan muhtarlık binalarına bir yenisi daha eklendi. .karacaoğlan Mahalle muhtarı yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Kozan'da tehlikeli metruk binalar yıkılıyor!

Adana'nın Kozan ilçesinde tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaların yıkımına başlandı.

Mersin Akdeniz'deki eski binalar yıkılmalı!

Mersin Akdeniz ilçesi Bahçe Muhtarı Mehmet Dane, mahallesindeki metruk binaları, altyapı sorunlarını, belediye ile beraber yürüttükleri hizmetleri anlattı.

Adana Seyhan, Çukurova ve Kozan'a sağlık merkezi müjdesi!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni yapılacak olan Seyhan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Çukurova İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Kozan İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binaları inşaatları uygulama projelerinin ihalelerinin önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı.

Aydın Efeler'deki metruk binalar yıkılacak mı?

Aydın'ın Efeler ilçesi Cuma mahallesinde bulunan yıkılmak üzere olan binalar vatandaşları korkutuyor. Cuma Mahallesi Muhtar Nafiz Çamoğlu, "Yetkililer ya evleri yıksın ya da ev sahiplerine tadilat yapmaları hususunda yaptırım uygulasın" dedi.

Konyaaltı Uncalı Muhtar Evi hizmete açıldı!

Konyaaltı Belediyesi, Uncalı Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan muhtar evini hizmeti açtı. Başkan Böcek, “Konyaaltı Belediyesi olarak muhtar hizmet binalarını kısa bir süre içinde inşa ediyoruz." dedi.

Adana Kozan Çarşısı modern pazar olacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan. Sanayi Çarşısı ve Kozan Çarşısı olarak bilinen alan üzerinde bulunan binaların eski ve Adana'ya yakışmayan bir görüntü sergilediğini söyledi.

Kozan'da imara açılan bölgeler ana caddelere bağlanıyor!

Kozan'da imara açılan bölgelerde belediye tarafından açılmaya devam eden yollar ana caddelere bağlanıyor. Çalışmaları yakından takip eden Türkeli Mahalle Muhtarı Hüseyin Bozkurt, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ve ekibine teşekkür etti.

Kozan'da muhtarlar için yeni binalar inşa ediliyor!

Kozan Belediyesi tarafından mahalle parklarına yapılan muhtarlık binalarına bir yenisi daha eklendi. .karacaoğlan Mahalle muhtarı yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Kozan'da muhtarlar yeni binalarına kavuşuyor!

Kozan Belediyesi tarafından mahalle parklarına yapılan muhtarlık binalarına bir yenisi daha eklendi. Karacaoğlan Mahalle muhtarı yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Balıkesir Ağacık'taki eski taş binalar ilgi bekliyor!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ağacık mahallesindeki eski taş binalar ilgi bekliyor. Mahallede yaklaşık 100 dolayında taş bina bulunduğunu anlatan Muhtar Hasan Dayı, taş yapıların Balıkesir Valisi Mustafa Yaman’ın da ilgisini çektiğini anlattı.

Adana Kozan'da tarihi binaların restorasyonu başladı!

ADANA'nın Kozan ilçesinde Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Mali Programları kapsamında kabul edilen 'Tarihi Yeğenoğlu Sokağı'nın Sağlıklaştırılması Projesi'ne başlandı.

Zihni Aldırmaz yeni bulvar açmak için kamulaştırılan binaların yıkımını denetledi!

Zihni Aldırmaz, yeni bulvar açmak için kamulaştırılan binaların yıkımını denetledi. Yıkımı denetleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Burada açacağımız bulvarla Girne Bulvarı ve Kozan Yolu birbirine bağlanacak.

Girne Bulvarı ile Kozan Yolu birbirine bağlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yeni bulvar açmak için kamulaştırılan binaların yıkımını denetledi. Aldırmaz, "açacağımız bulvar ile Girne Bulvarı ile Kozan Yolu birbirine bağlanacak." dedi...

Kozan muhtar binaları Haberi

Kozan muhtar binaları

Kozan Belediyesi tarafından mahalle parklarına yapılan muhtarlık binalarına bir yenisi daha eklendi. 


Karacaoğlan Mahalle muhtarı yeni binasında hizmet vermeye başladı. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilki Varsaklar Mahallesinde bulunan Şevki Paşa Parkına yapılan muhtarlık binasının ikincisi Tufanpaşa Mahallesindeki Ersan Arıkan Parkı içerisine yapılmıştı. 


Gazi Mahallesi Atatürk Parkı içerisine üçüncüsü yapılan hizmet binalarının sonuncusu Karacaoğlan Mahallesinde inşa edildi. 3 yıl önce Gökdere Baraj İnşaatında meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden işçiler anısına yapılan 'Köprü Barajı Emek Şehitleri Parkı' içerisine yapılan Karacaoğlan Mahallesi Muhtarlık binası hizmet vermeye başladı.

Yeni binasına taşınan mahalle muhtarı Sinan Görüş, binanın yapımını üslenen Enerji-SA, Özaltın-Cengiz İnşaat Şirketine ve Kozan Belediyesi'ne teşekkür etti. Vatandaşa daha rahat hizmet verme imkanı bulduğunu ifade eden muhtar Görüş; "Belediye Başkanımız Musa Öztürk biz muhtarlara...