07 / 05 / 2024

Kozcağız imar

Kozcağız imar

Kozcağız'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı. Konu ile ilgili açıklamada bulunana Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, "Halkımızı aydınlatmak amacıyla Kentsel Dönüşüm (Riskli Binalar) ile ilgili düzenlediğimiz toplantıya katılım oldukça yüksekti.

Elbistan’a yeni imar planı geliyor! Elbistan’ın yeni anayasası olacak!

AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Çelik, Elbistan’ın 100 yılını kapsayacak bir imar planına ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, “Bize görev tevdi edilmesi durumunda hazırlayacağımız imar planı, Elbistan’ın yeni anayasası olacak” şeklinde konuştu.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

İnegöl Belediyesi, asılsız imar paylaşımları için harekete geçti!

Bursa İnegöl Belediyesi, sosyal medya üzerinden yapılan Çevre Yolunda İmara Açılması An Meselesi’’ başlıklı arsa ilanı hakkında işlem başlattı.

Tekgündüz İmar Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekgündüz İmar Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Tekgündüz tarafından kuruldu.

Üsküdar Erguvan Evleri kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Güzeltepe Birlik Camii’nin hemen altında sürdürülen “Erguvan Evleri” kentsel dönüşüm projesine ilişkin, “30 yıl sonra yaptığımız imar ile çok güzel bir fırsat yakaladık" dedi...

İmar barışından 10,5 milyon kişi faydalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İmar barışı ile çok önemli bir veri elde edeceğiz, yapı stokuna ilişkin tespitleri yapacağız. 10,5 milyon vatandaşımız imar barışından istifade etti." dedi...

9 milyon 210 bin kişi imar barışına başvurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, imar barışı hakkında açıklama yaptı. Kurum, "9 milyon 210 bin vatandaşımız imar barışına başvurdu" dedi...

İmar barışından 8 milyon 900 bin kişi yararlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: "Türkiye genelinde şu ana kadar 8 milyon 900 bin vatandaşımız imar barışı sürecine başvurdu. Gelir olarak yaklaşık 7 milyar 511 milyon lira gelir söz konusu" diye konuştu.

Cafer Gürcafer: Emirnameye karşıyız, imar planı hayata geçmeli!

İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Mağusa, iskele ve Yeniboğaziçi emirnamelerine karşı olduklarını imar planlarının hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi. 

Avcılar Belediyesi'nde usulsüz imar işleri iddiası!

Avcılar Belediyesi’nin imardan sorumlu Başkan Yardımcısı Yüksel Özcan makam odasını atık merkezine taşıdı. Başkan Toprak’ın eşinin imar işlerini müteahhitlerle gözlerden uzakta hallettiği iddia edildi.

İmar barışı ile ruhsatsız evlere abonelik hakkı!

SASKİ Abone İşleri Dairesi Başkanı Mücahit Yıldız, imar barışıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldız, ruhsatsız ve iskansız yapılarda geçici su aboneliğinin yapılabileceğini söyledi.

Yapı kayıt belgesi bedelini kim öder?

Yapı kayıt belgesi bedelini kim öder? Yalnız imar barışına başvuran malik mi öder, yoksa tüm kat malikleri mi öder?

Ataşehir Kızılay Hizmet Binası'nın imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Atatürk Mahallesi, 2443 ada, 1 parsel ve 2444 ada, 1 parsel arasındaki tescil dışı alana ilişkin Kızılay Hizmet Binası amaçlı hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Kozcağız imar Haberi

Kozcağız imar

Kozcağız yeni sosyal tesis toplantı salonunda gerçekleştirilen programda vatandaşlara 'Kentsel Dönüşüm' ile ilgili bilgiler verildi. Konu ile ilgili açıklamada bulunana Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, "Halkımızı aydınlatmak amacıyla Kentsel Dönüşüm (Riskli Binalar) ile ilgili düzenlediğimiz toplantıya katılım oldukça yüksekti. Hemşehrilerimizin gerekli bilgiyi elde etmek için kapı kapı dolaşması yerine yetkili arkadaşları Kozcağız'a davet ettik. Toplantıda bilgi veren Çevre Şehircilik İl Müdürümüz başta olmak üzere çalışanlara ve banka yetkililerine buradan sonsuz teşekkür ediyorum. Toplantıya iştirak eden hemşehrilerime de canı gönülden teşekkür ediyorum"...