26 / 07 / 2024

kozcağız yuva anaokulu

kozcağız yuva anaokulu

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yaptığı açıklamada, Bartın İl Özel İdaresi tarafından okulun ödeneğinin ayrıldığını, önümüzdeki günlerde yer tahsisinin yapılmasının ardından proje çalışmalarının başlayacağını söyledi...

Samsung Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Yuva kuracaklar dikkat! Samsung VC07T357MHB/TR 750 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza Trendyol sitesinde satılıyor. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz. 

Yuva kuracaklar dikkat! Arzum Cyclone Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'de şok indirim! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Evlilik hazırlığında olanlar, Arzum AR4094 Olimpia Control Cyclone Toz Torbasız Süpürge Carrefoursa sitesinde yüzde 48 indirimle satışa sunuldu. Peki ürün indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

TOKİ'den 5 milyon vatandaşa bir milyon yüz bin sıcak yuva!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 5 milyon vatandaşa bir milyon yüz bin sıcak yuva inşa etti.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek.

Bursa Kinderwelt Anaokulu icradan 8.3 milyon TL'ye satılıyor!

Bursa 14. İcra Dairesi, Nilüfer ilçesinde bulunan 3 katlı anaokulu olarak kullanılan binayı icradan satışa çıkardı. Söz konusu binanın satış bedeli 8.3 milyon TL olarak belirlendi.

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan 460 konut satışa çıktı. Projedeki konutlar kurasız olarak satılacak.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi yarın!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleşirilecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli kız meslek lisesi!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi 8 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kocaeli'ye 24 derslikli kız meslek lisesi!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda da 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu inşa edecek.

81 İl 81 Anaokulu Projesi kapsamında yeni okullar açılıyor!

Türk Kızılay İstanbul Şubesinin hayata geçirdiği "81 İl 81 Anaokulu Projesi" kapsamında Yalova'nın Altınova ilçesinde inşası tamamlanan anaokulunun açılışı törenle gerçekleştirildi. 

Konya Selçuklu'ya 3 yeni anaokulu müjdesi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Selçuklu Belediyesi, 4 anaokulundan sonra ihtiyaç olan bölgelere 3 anaokulu daha inşa ediyor.

kozcağız yuva anaokulu Haberi

kozcağız yuva anaokulu


Bartın’ın Ulus ilçesine Anaokulu yapılacağı bildirildi.


AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yaptığı açıklamada, Bartın İl Özel İdaresi tarafından okulun ödeneğinin ayrıldığını, önümüzdeki günlerde yer tahsisinin yapılmasının ardından proje çalışmalarının başlayacağını söyledi. AK Parti iktidarı olarak okul öncesi eğitime büyük önem verdiklerini belirten Tunç, “Bu kapsamda, Bartın’da Merkez 23 Nisan Anaokulu, Merkez Aydede Anaokulu, Kozcağız Yuva Anaokulu ve Abdipaşa Ayşe Özsoy Anaokulunu hizmete açtık. Ulus ilçe merkezimizde de Anaokulunu projemizi programa aldık. Arsa tahsisinin ardından proje çalışmalarının başlayacak ve Ulus ilçesine bir Anaokulu kazandıracağız” dedi.



Ordu...