02 / 05 / 2024

kozlu köprü maliyeti

kozlu köprü maliyeti

Kozlu’nun büyük projelerinden biri olan yaklaşık 2.5 milyon maliyetli köprünün yapımında sona gelindiğini ifade eden Başkan Ertan Şahin, köprü ile birlikte şehir trafiğinin rahatlayacağına dikkat çekti.

Kanal İstanbul'un 7 köprüsü 2.8 milyar dolara mal olacak!

Son zamanlarda Kanal İstanbul projesine ilişkin yapılan açıklamalar sıklaştı. Kanal İstanbul'un yapımına köprü ile başlanacağı açıklandı. Peki Kanal İstanbul için yapılacak köprülerin maliyeti ne? İşte ayrıntılar...

Dev yatırımlara '1915 Çanakkale Köprüsü' vizesi!

Ocak 2017'de ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Çiğdem Toker bugünkü köşe yazısında Çanakkale Köprüsü'nün maliyeti ve yatırımlarını kaleme aldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün maliyeti 2,5 milyar avro!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adik Karaismailoğlu, yap-işlet-devret projelerinin dünyanın her yerinde kullanılan ekonomik bir model olduğunu belirtti. Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün de bu yöntemle yapıldığını ve maliyetinin  2,5 milyar avro olduğunu söyledi...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım maliyeti meclis gündeminde!

Bağımsız Isparta Milletvekili Nuri Okutan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım maliyetlerine ilişkin olarak soru önergesi hazırladı. Okutan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

ASTİM Köprülü Kavşağı hizmete girdi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin 12 milyon liraya ihale ettiği, ancak maliyeti 24 milyon liraya yükselen ASTİM Köprülü Kavşağı, 9 ayda tamamlanarak dün nihayet hizmete girdi.

3’üncü Köprü nakliye maliyetlerini düşürecek!

UND Başkanı Şener, yakıt maliyetini 5 kat artıran dur-kalkın 3’üncü Köprü’de yaşanmayacağını belirterek, “Kısa mesafede nakliye maliyeti düşecek” dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün çevresi imara açılmayacak!

İstanbul’da 3. köprü ve 3. havalimanı projelerinin çevreye maliyeti ne oldu? Kuraklık konusunda NASA ile yaşanan polemikte son durum ne? Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu cevapladı...

3. köprü geçiş ücretleri neden yüksek?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 3. Köprü geçiş ücretleriyle ilgili: "Köprüyü devletin bütçesinden yapmıyoruz, bunun bir maliyeti var. Bu maliyet de köprüyü kullanan araçlardan ücret almak suretiyle karşılanacak" dedi.

Binali Yıldırım'da 3. Köprü geçiş ücretleri açıklaması!

Binali Yıldırım, 3. Köprü ücretleri hakkında açıklamada bulundu. Yıldırım, " Bu köprüyü devletin bütçesinden yapmıyoruz. Bu köprünün bir maliyeti var.Burada şaşırılacak ya da yadırganacak bir şey yok. " dedi.

Kozlu'ya 2,5 milyon TL maliyetli köprü yapılıyor!

Kozlu’nun büyük projelerinden biri olan yaklaşık 2.5 milyon maliyetli köprünün yapımında sona gelindiğini ifade eden Başkan Ertan Şahin, köprü ile birlikte şehir trafiğinin rahatlayacağına dikkat çekti.

Zonguldak Kozlu'da köprü çalışmaları devam ediyor!

Kozlu girişi Dört Yol Kavşağı ile karşıdaki Dere Sokak ve Güney Mahallesi’nin Kozlu Merkez’le birleştirilmesini sağlayacak olan köprünün çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Zongundak Kozlu'da köprü inşaatı Kasım ayı sonunda tamamlanacak!

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde bir süre önce yapımına başlanan köprü inşaatının Kasım ayı sonunda tamamlanacağı belirtildi.

Kozlu'ya 2 yeni köprü inşa ediliyor!

KOZLU Belediye Başkanı Ertan Şahin Sanayi Köprüsü'nün devlet imkânları ile yapılacağını belirterek, ön çalışmaların en kısa süre içinde başlatılacağını açıkladı.

kozlu köprü maliyeti Haberi

kozlu köprü maliyeti

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin; köprü, halk pazarı, dere ıslahı projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.


Köprü sayesinde alternatif bir yolun oluşacağının altını çizen Başkan Ertan Şahin, “Köprü ölçeğinde büyük projelerden birisidir. 2.5 milyona yakın maliyeti var. Bunun yapılması şöyle önemlidir. Kozlu trafik sorununun çözülmesi açısından ben bunun önemli olduğunu düşünüyorum. Bir de alternatif bir yol olacak. Karşı yerleşimin şehirden kopuk olan yerleşimin de Kozlu şehir merkeziyle birleşmesi sonucu halkımızın şehir merkezine direk girmesini sağlayacak. Kozlu şehir merkezindeki araçların da karşı taraftaki otopark alanlarından ücretsiz olarak yararlanması şeklinde çarşı trafiğine de yeni düzen getirmek suretiyle de Kozlu’daki trafik sorununu inşallah büyük oranda halletmiş olacağız” diye konuştu.


Yeni Halk pazarının projelendirme aşamasında olduğunu ifade eden Başkan Ertan Şahin, “Yeni halk pazarı yapma konusunda çalışmalarımız...