02 / 05 / 2024

kozmetik indirim

kozmetik indirim

Güzelliğine önem veren kadınların ilk tercihlerinden biri olan Golden Rose birçok üründe indirim kampanyası başlattı. Maskaradan allığa, pudradan ruja kadar geniş bir ürün yelpazesinde indirim sunan Golden Rose’un ürünlerinin bazılarının fiyatları şöyle.

KİKO'da kişisel bakımına özen gösteren kadınlar için indirim günleri! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

İtalyan kozmetik markası KİKO online satışta seçili ürünlerde yüzde 30’a varan indirim kampanyası başlattı. İşte indirimli ürünlerin 9 Eylül 2022 fiyat listesi.

Gratis'te Mart'a özel indirim şöleni! Maskara 68 TL, Eyeliner 112,50 TL! Bu fiyatları duyan Gratis'e koşacak

''Kişisel Bakım ve Kozmetik'' kategorisinde başta Türkiye olmak üzere dünyada hatırı sayılır bir üne sahip GRATİS, ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim yaptı. Müşterilerini memnun etme yolunda büyük adım atan marka ziyaretçilerini bekliyor.

Gratis’te yüzde 50  indirim başladı! İhtiyacınız olanları stoklayın! 19 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Yaptığı indirimlerle yakından takip edilen kozmetik ve kişisel bakım marketlerinden Gratis’te Ocak ayı büyük indirim günleri başladı.   Makyaj ürünlerinden, cilt bakım ürünlerine, şampuandan parfüme çeşitli ürün grupları, Gratis’te  net yüzde 50 indirimle satın alınabiliyor.

Morhipo’da kozmetik ürünlerinde sepette yüzde 25 indirim! 27 Aralık fiyat listesi...

Morhipo kozmetik ürünlerinde sepette indirim kampanyası başlattı.  Peki Morhipo’da kozmetik ürünlerinin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Beymen’de İndirim Yağmuru! İşte 22 Aralık Fiyat Listesi

Beymen’in çeşitli ürün kategorilerinde başlattığı indirim kampanyalarında lüks kozmetik ürünlerinden Giorgio Armani Si EDP 100 ml kadın parfüm 2.750 TL, Divarese erkek siyah kartlık %50 indirimle 389 TL, Timberland sarı kadın bot %25 indirimle 2.799 TL, KYS Tasarım ceviz rengi puf ise 4.700 T

Watsons’ta tüm Pastel ve Note ürünlerinde yüzde 50 indirim! İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi..

Sevilen kozmetik mağazası Watsons’ta tüm Pastel ve Note ürünlerinde yüzde 50 indirim fırsatı başladı. İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi..

Watsons markalı ürünlerde net yüzde 50 indirim! Watsons 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Kozmetik ve kişisel bakım marketi Watsons kendi markasına ait olan ürünlerde net yüzde 50 indirim yapıyor. İşte indirimli ürünler..

English Home kozmetik ürünlerinde yüzde 70’e varan indirim! English Home 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Dönem trendlerini evlere taşıyan ev tekstil mağazası English Home’da tüm kategorilerdeki indirimlere ek kozmetik grubunda sepette yüzde 50 artı 20 indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte o ürünler..

Gratis’te yüzde 50 indirim fırsatı! Fiyatı 14 TL’ye indi! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kozmetiğin sevilen adresi Gratis mağazalarında Eylül ayında yüzde 50 indirim fırsatı var. Gratis en beğenilen ve en çok satan birçok kozmetik ürün çeşidinde büyük sonbahar indirimine gitti. İşte Gratis 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bakımlı kadınların tercihi Yves Rocher’den cilt bakım ürünlerinde yüzde 20 indirim! İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi

Fransız kozmetik ve güzellik markası Yves Rocher cilt bakımı ürünlerinde yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. 3 Ekim’e kadar geçerli olacak kampanya Yves Rocher’in online mağazası ve mobil uygulamasında geçerli. İşte Yves Rocher kampanyalı ürünlerin fiyat listesi

Watsons tüm ürünlerde fiyatı indirdi: %50 indirim! Watsons 19 Eylül fiyat listesi

Kozmetik ve kişisel bakım marketi Watsons, Eylül ayını yepyeni kampanyalarla kapatıyor. Sık sık yaptığı indirimlerle tüketiciyi uygun fiyatlarla buluşturan Watsons kişisel bakım ve kozmetik marketi %50 indirim fırsatıyla karşımızda.

Rossmann’da büyük fırsat günleri başladı! Tüm kategorilerde %50 indirim… Rossmann 14 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ünlü kozmetik ve kişisel bakım marketi Rossmann’da ‘Büyük Fırsat Günleri’ başladı. Pek çok üründe %50’ye varan indirim fırsatı sizleri bekliyor.

KİKO'da kişisel bakımına özen gösteren kadınlar için indirim günleri! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

İtalyan kozmetik markası KİKO online satışta seçili ürünlerde yüzde 30’a varan indirim kampanyası başlattı. İşte indirimli ürünlerin 9 Eylül 2022 fiyat listesi.

Çok satanlardaki indirimleri sizin için derledik! 28 Ağustos 2022 Gratis indirim fiyat listesi…

Kozmetik ve bakım ürünlerinde rafa yansıyan fiyatlar çok fazla olunca herkes indirim kovalar hale geldi. Bizde sizler için Gratis’de satılan çok satanlar katagorisindeki indirimleri topladık. İşte 28 Ağustos 2022 Gratis indirim fiyat listesi…

kozmetik indirim Haberi

kozmetik indirim

Yüzde yüz Türk sermayeli kozmetik şirketi Erkul Kozmetik’in markaları arasında yer alan Golden Rose, pudradan ruja, allıktan maskaraya bir çok üründe indirim kampanyası başlattı.

Golden Rose dışında Classics, Miss Selene ve Emily gibi markalar ile de oje, ruj, maskara, far, allık, fondöten ve lipgloss gibi renkli kozmetik ürünlerinin üretimini yapan Erkul Kozmetik, oje üretiminde dünyanın 5 büyük üreticisinden biri.

Avrupa, BDT ülkeleri, Balkanlar, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Amerika olmak üzere 5 Kıtada 90'dan fazla ülkeye ihracat yapan Erkul Kozmetik, son 9 yıldır Türkiye'de kozmetik ihracatında birinci sırada yer alıyor.

Erkul Kozmetik Türkiye genelinde GR ve Emily markalarıyla parfümeri, eczane ve zincir marketlerden oluşan 7500'ü aşkın satış noktasıyla ve Golden Rose markasıyla 74 seçkin AVM'de yer alan kendi mağazalarıyla...