05 / 05 / 2024

kozzy avm etkinlikleri

kozzy avm etkinlikleri

Kozzy AVM, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na özel gerçekleştireceği etkinliklerle, ziyaretçilerine kelimenin tam anlamıyla bayram coşkusu yaşatacak...

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.

Kozzy AVM yılbaşında açık mı?

Kozzy AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki,Kozzy AVM yılbaşında açık mı?Kozzy AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Kozzy AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Antalya Kozzy AVM için halkın görüşü alınacak!

Kuzguncuk Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılması planlanan "Antalya Kozzy Avm"nin Çevresel Etki Değerlendirme süreciyle ilgili olarak 24 Kasım tarihinde Halkın Katılımı toplantısı yapılacak.

Antalya Kozzy AVM'nin ÇED raporu Bakanlık'a sunuldu!

Antalya kent merkezinde bulunan ve geçtiğimiz Eylül ayında kapatılarak yıkımına başlanan Real AVM'nin yerine yapılacak yeni AVM'nin ismi belli oldu. KOZZY AVM'nin proje sahibi Kuzguncuk firması ise bakanlık talebi ile projenin ÇED raporunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sundu.

Antalya Real'in yerine Kozzy AVM yapılacak!

Kuzguncuk Gayrimenkul Yatırım inşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Kuzguncuk Gayrimenkul) tarafından Muratpaşa Mahallesi sınırları içerisinde Real AVM'nin yerine Antalya Kozzy Alışveriş Merkezi'ni yapacak.

Kozzy AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Kozzy AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kozzy AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Kozzy AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Torium AVM'de kiralık son 3 mağaza!

Torium Alışveriş Merkezi, İstanbul'un yükselen merkezlerinden Beylikdüzü ve Avcılar arasında, Haramidere E-5 karayolu üzerinde yer almaktadır. Torium AVM; alışveriş, eğlence, lezzet, sinema ve etkinlikleri bir arada sunan bir yaşam merkezidir.

Kozzy AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Kozzy AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Kozzy AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Kozzy AVM bayramda kaça kadar açık? Kozzy AVM bayramda kaçta açılacak?

Arastapark AVM'de 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek!

Yahya Kaptan ’da bulunan Arastapark AVM, bugün19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ’nı bir dizi etkinlikle kutlayacak. Etkinlikler saat 13:30 'da başlayacak.

Rönesans Gayrimenkul'den fotoğraf yarışması!

Rönesans Gayrimenkul fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmada dereceye giren fotoğraflar yine Kozzy AVM, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana'daki Optimum Outlet 'ler ile Piazza AVM 'lerinde sergilenecek.

Cevahir AVM'de yeni yılın masal kahramanı siz olun!

Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun...

Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun!

Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.

Sera AVM Kütahyalıların buluşma merkezi oldu!

SERA AVM Genel Müdürü Atakan Tahmas, " Kütahya halkına alış-veriş yanı sıra kültür - sanat etkinlikleri de sunuyoruz. Çocuklara ayrı bir önem veriyoruz " dedi...

kozzy avm etkinlikleri Haberi

kozzy avm etkinlikleri



Kozzy AVM, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na özel gerçekleştireceği etkinliklerle, ziyaretçilerine kelimenin tam anlamıyla bayram coşkusu yaşatacak. Heyecan ve eğlence dolu Freestyle Basketbol ve Freestyle Futbol gösterilerini ziyaretçiler, nefeslerini tutarak izleyecek. Jimnastik ve Bisiklet Akrobasi gösterileri ise izleyenlere unutamayacakları, heyecan dolu anlar yaşatacak. Kozzy’deki 19 Mayıs Gençlik ve Spor etkinlikleri çerçevesinde ayrıca Karikatür ve Hat Sanatı çalışmaları da yapılacak. Gün boyu tüm ziyaretçilerine Türk Bayrağı dağıtarak sürpriz hediyeler de verecek olan Kozzy’deki bu renkli etkinliği siz de...