05 / 08 / 2024

Kral Konaklama Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Kral Konaklama Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Kral Konaklama Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Önder Özyağci tarafından kuruldu.

Arinser Turizm Konaklama İnşaat Gıda Nakliye Otomotiv Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Arinser Turizm Konaklama İnşaat Gıda Nakliye Otomotiv Ticaret Ve Limited Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kavut tarafından kuruldu.

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Muhammet Ünal tarafından kuruldu.

Bade Konaklama Turizm İnşaat Gıda Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Konaklama Turizm İnşaat Gıda Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 500  bin TL sermaye bedeli ile Evren Demirbilek ve Ulaş Bardakcı tarafından kuruldu.

Arafatoğlu Otomotiv Reklam Danışmanlık Kağıt Konaklama Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arafatoğlu Otomotiv Reklam Danışmanlık Kağıt Konaklama Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Berkan Yardımci tarafından kuruldu.

Ret Turizm Organizasyon Konaklama Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ret Turizm Organizasyon Konaklama Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gök tarafından kuruldu.

Kral Konaklama Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kral Konaklama Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Önder Özyağci tarafından kuruldu.

Seta Pansiyon Konaklama Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Pansiyon Konaklama Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Bayram ve Tugay Çakmak tarafından kuruldu.

Fidelis Turizm Konaklama Kafe Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Fidelis Turizm Konaklama Kafe Otomotiv Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Murat Özbey ve Aykut Tan ortaklığında kuruldu. 

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat Taahhüt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat Taahhüt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Basri Elçi ve Eyyüp Akdulum ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Orhanlar Yapı Teknolojileri Otomotiv İnşaat Konaklama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhanlar Yapı Teknolojileri Otomotiv İnşaat Konaklama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Orhan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Eyüp, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Antalya'da bir gece konaklama 20 TL ile 40 bin TL arasında!

Antalya'da geceliği 20-25 liraya pansiyonlarda konaklama imkanı bulunurken, 5 yıldızlı otellerin lüks villa ve kral dairelerinde bir gecelik tatilin bedeli ise 5 bin liradan başlayıp 45 bin liraya ulaşabiliyor.

Kup10 İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kup10 İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi, Fatih Öztürk, Sezai Karayaka tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 22 Kasım'da Zeytinburnu Beyaz Rezidans'ta kuruldu

Erdi Yatırım Emlak İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdi Yatırım Emlak İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Baş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde kuruldu

Kral Konaklama Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Kral Konaklama Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Kral Konaklama Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Önder Özyağci tarafından kuruldu.

Kral Konaklama Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Otel, motel, kamping, pansiyon,dinlenme evleri,plaj,pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, açık ve kapalı spor salonları, yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir, satabilir, işletebilir. Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak.Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet,otomobil, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, toptan ve perakende...