07 / 07 / 2024

Kral Yapı konumu

Kral Yapı konumu

Kral Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Orhan Mucuk, Hakkın Eravcı ve Cabir Eravcı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Ümiraniye'de kuruldu.

The Guardian'dan flaş bilgi: Kral Charles ölen insanların varlıklarını kendi mirasına geçiriyor! 

Kral 3. Charles'ın özel mülkü olan ve ona gelir sunan Lancaster Dükalığı'nın iç belgelerine ulaşan The Guardian, kimsesi olmayan ve yaşamını yitiren insanların varlıklarının, bağış yapılacağı iddiası ile Kral'ın mirasına aktarıldığını ortaya koydu. İşte detaylar...

Araç satışlarında 'nakit kral'! Satışlar kredisiz yapılıyor

Araç alacaklar dikkat! Araç piyasasında yeni bir detay ortaya çıktı. Kredi ile araç almayı düşünenler bu habere sizi ilgilendiriyor. Uzman isimler satışların büyük bir bölümünün peşin parayla yapıldığını söyledi. İşte tüm detaylar...

Nest Modern Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Modern Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kral Karakoç ve Harun Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye'den gayrimenkul alma yarışında! 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye’de gayrimenkul satın alıyor. Arap televizyon kanallarında 400 bin dolarlık konutlarla T.C. vatandaşlığı satışı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Çimento kralının oğlu Çırağan'da evlendi!

Hintli çimento kralının oğlu, Çırağan Sarayı'nda evlendi. 5 milyon dolara yapılan düğüne 300'ü aşkın davetli katıldı.

Neo Golden Palms nerede? İşte konumu!

21 villadan oluşan Neo Golden Palms projesinde fiyatlar 400 bin dolardan başlıyor.  Proje Neo Yapı imzası taşıyor. Peki Neo Golden Palms nerede? İşte konumu!

Kar Yapı Edonia Garden projesi yolda! Yeni proje!

Kar Yapı imzası ile Pendik'te hayata geçirilen Edonia Garden projesi yakında satışa çıkacak. Henüz ön talebin bile toplanmadığı proje konumu ile dikkat çekiyor...

Niğde Tepeköy'deki Sit Alanı Kral Mezarı TBMM gündeminde!

Tepeköy Köyü'nde Cingören Mevkii'nde bulunan Kral Mezarı olarak bilinen ve 1.Derecede Sit Alanı olarak tescili yapılan mezar TBMM gündeminde konu oldu..

Turmaks, Maldivler'deki Kral Salman Camisi'ni inşa edecek!

Turmaks İnşaat, Maldivler'de yapılacak olan Kral Salman Camisi işini aldı. 6 katlı olarak inşa edilecek cami, 6 bin kişi kapasitesine sahip olacak.

Sur Yapı Ispartakule Projesi'nde ön talep dönemi başladı!

e Avrupa Yakası’nın gelişen bölgesi Ispartakule’de bir yenisini daha ekleyen Sur Yapı, proje için ön talep toplamaya başladı. Benzersiz konumu ve göl manzarasıyla Ispartakule projesi 327 konuttan oluşacak.

Bandırma OSB'nin ikinci etabında imar çalışmaları yapılıyor!

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi coğrafi konumu, BALO ve Bandırma Port Projesi ile yatırımcının tercih noktası oldu. İkinci etapta imar çalışmaları yapılan OSB’de ağır sanayi yatırımlarının değerlendirilmesi düşünülüyor.

AC Yapı Moment İstanbul: Konumu ile iddialı proje!

AC Yapı’nın inşasına hızla devam ettiği üçüncü konut projesi Moment İstanbul, sadece kule şeklindeki mimarisi ile değil, Kartal’ın tam girişindeki benzersiz konumu ile de dikkat çekiyor.

Elysium Serenity Kandilli yüzde 5 peşinle ev sahibi yapıyor!

Ofton İnşaat, eşsiz konumu, ulaşım olanakları, az katlı ve bahçe kullanımlı mimari yapısı ile büyük ilgi gören Elysium Serenity Kandilli Projesi’nde yüzde 5 peşinat ile daire sahibi yapıyor.

Kral Yapı konumu Haberi

Kral Yapı konumu

Kral Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Orhan Mucuk, Hakkın Eravcı ve Cabir Eravcı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Ümiraniye'de kuruldu.


Kral Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- Her türlü inşaat işleri yapmak,yaptırmak aracılık etmek ve inşaat taahhüt işleri yapmak,yaptırmak ortaklıklar kurmak B- Her türlü inşaat malzemeleri almak,satmak,imalatını yapmak,yaptırmak ithalatını ve ihracatını yapmak,ortaklıklar kurmak C- Her türlü inşaat hafriyat işleri yapmak,aracılık etmek,ortaklıklar kurmak,kurulmuşlara ortak olmak, D- Her türlü nakliye işleri yapmak,yaptırmak aracılık etmek, E- Her türlü kara,hava,deniz nakliye araçları almak,satmak,aracılık etmek bayilikler,acentelikler,mümessilikler almak vermek. F- Her türlü mesken ve iş yeri için iç mimarı ve dekorasyon hizmetleri ile alçı,alçıpan,kartonpiyer iç ve dış dekorasyon hizmetleri, bilumum seramik,fayans kalebodur,lavoba,mutfak banya, halı boya...