29 / 04 / 2024

Krasnodar Arena son durum

Krasnodar Arena son durum

2005 yılından bu yana önemli işlere imza atan Esta Construction'nın en çok sükse yapan projesi Rusya’daki Krasnodar Arena olarak biliniyor.

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Arena Mimarlık 'ın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

2005 yılında Ankara'da kurulan Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Arena Mimarlık'ın konkordato kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

2005'ten beri Ankara'da faaliyet gösteren Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Arena Mimarlık konkordato talep etti!

2005 yılında Ankara'da kurulan Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etti. Arena Mimarlık'ın konkordato davası Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. 

Krasnodar Arena’da Esta’nın imzası var!

2005 yılından bu yana önemli işlere imza atan Esta Construction'nın en çok sükse yapan projesi Rusya’daki Krasnodar Arena olarak biliniyor.

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Esta Construction Rusya'da havalimanı inşa edecek!

Adını Krasnodar Arena ile duyuran Esta Construction Rusya'nın Saratov şehrinde kurulacak yeni havalimanını hayata geçirecek.

Vladimir Putin'den Krasnodar Arena'ya tam not!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve FIFA Başkanı Gianni Infantino ESTA Construction tarafından hayata geçirilen Krasnodar Arena'yı ziyaret etti.

Krasnodar Arena'ya Türk imzası!

Rusya’da bulunan ve dünyanın en lüks stadı olarak bilinen Krasnodar Arena, Türk firması Esta Construction imzası taşıyor. Stadyumun en önemli özelliği ise eksi 25 derecede, iç sıcaklığı 10 dereceye yükseltebilmesi...

Malatya Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

İşte dünyanın en lüks stadı Krasnodar Arena!

Bir Türk firması, Rusya'nın Krasnodar kentine dünyanın en lüks stadını yaptı. Erdal Güner, yapımına 2013'te başladıkları stadı 40 ay gibi bir sürede tamamladıklarını belirtti.

GAP Arena Stadı inşaatında son durum!

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un maçlarını yaptığı GAP Arena Stadı'ndaki çim iyileştirme çalışmalarının 15 gün içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Diyarbakır Arena'nın inşaatında son durum!

Diyarbakır'da yapılan 'Diyarbakır Arena' stadyumunda çatı çalışmaları sürüyor. Statta 639 kişilik basın tribünü ve engelli seyirciler için 253 koltuk bulunacak.

Krasnodar Arena son durum Haberi

Krasnodar Arena son durum

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre  uluslararası arenada önemli işlere imza atan Esta Construction’nın kuşkusuz en sükse yapan eseri Rusya’daki Krasnodar Arena.

40 ayda tamamlanan stat şuan dünyanın en modern, en lüks stadı olarak tanınıyor. 

Çatı kısmı halat germe sistemiyle kurulan ve değişik teknikleriyle dikkat çeken statda ısı sistemi de çok iyi yapılmış. Dışarı eksi 25 derece dahi olsa seyirciler artı 10 derecede maç izleyebiliyor. 

Magnit Grubu’nun merkez ofisi ve 3 şehirdeki perakende inşaatları Esta’nın ilk projeleri arasında yer alıyor. 

Dünyanın ilk 50 markasıyla iş birlikleri gerçekleştiren Esta Construction’nın Mercedes-Benz fabrikası, Morgan Stanley AVM, Fransız Immochan AVM, uzaya yolculuk yapan ilk insan olan Yuri Gagarin’in adının verildiği havaalanında da imzası...