13 / 05 / 2024

Kredi dosya masrafları geri alınabiliyor mu

Kredi dosya masrafları geri alınabiliyor mu

Yargıtay kararı ile artık 2003 yılından bu yana ödemiş olduğunuz tüm kredi kartı aidatları ve çekmiş olduğunuz kredilerde ki sizden alınan kredi dosya masrafları yasal faizleri ile birlikte geri alınabiliyor...

İşte ihtiyaç kredisi almak isteyenlere tüyolar! Düşük faizli kredi alabilmenin yolları neler?

Yaz aylarında evlenmeyi düşünenler veya evlilik hazırlığında olanlar masraflarını karşılayabilmek için kredi arayışına girdi. Düşük faizli kredi kullanabilmek için ise bazı şartları yerine getirmek gerekiyor. İşte, encazip.com ihtiyaç kredisi çekmeyi düşünlere yönelik çeşitli tüyolar verdi.

Kredi kartı kullananlar bu habere hemen bakın! Başvuran herkes 189 TL'sini geri alacak

Kredi kartı sahibi olan milyonlarca kişi için mahkeme emsal kararıyla önemli bir açıklama geldi. Senelik kart aidat masraflarına ait usuller tespit edildi.  İşte alınan kararın detayları.

Konut kredilerinde limit yükseldi! Ev alacaklar hemen bakın! Sigorta masraflarından tasarruf edebilirsiniz!

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, kredi kullanılabilecek üst limitin artmasıyla, hayat sigortalı kredi teklifi seçeneğiyle başvurmayı tercih eden tüketicilerin sigorta masraflarının da arttığını söyledi.

Anadolubank'tan dijitale özel kredi faizi! Dosya masrafı da yok

Anadolubank, düşük faizle 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Anadolubank'ın yeni ürünü dijital ihtiyaç kredisi, dijitale özel avantajlı faiz oranlı ve dosya masrafsız ve gelire uygun ödeme planı ile müşterilerine sunuluyor. 

Kredi kartı ekstrelerini azaltmak isteyenler için 'taksit' detayı! 

Tatiller, okula hazırlık, ev ihtiyaçları, ek masraflar derken kredi kartı harcamalarının yoğun olduğu, limitlerin sonuna kadar tüketildiği bir zamandan geçiyoruz.

Araba alacaklar dikkat! Renault Captur'da dosya masrafsız kredi fırsatı başladı! Captur fiyat listesi 8 Haziran 2022

Yeni Renault Captur'da Haziran ayı fırsatı başladı. Başlatılan kampanya kapsamında dosya masrafsız kredi fırsatı sunuluyor. Peki Yeni Renault Captur fiyatları ne kadar? İşte Captur fiyat listesi 8 Haziran 2022...

Bankadan kredi çekenlere güzel haber! Eğer bu şartları yerine getirirseniz ücret ve masraflar iade edilecek

Banka kredileriyle ilgili yeni düzenleme. Kredi borcunu erken ödeyen vatandaşlardan ücret ve masraf alınmayacak, ayrıca devre mülklerin satışında ön ödemeli usulü de yasaklandı.

Konut kredisi dosya masrafı iadesi 2022 nasıl olur?

Konut kredilerinde tüketiciden açık bir şekilde belirtilmeden talep edilen dosya masrafları iade alınabiliyor. Peki, konut kredisi dosya masrafı iadesi 2022 nasıl olur?

Konut kredisi dosya masrafı dilekçesi 2021!

Konut sahibi olmak için bankalardan konut kredisi kullanan tüketiciler, yaptıkları masrafların iadesini isteyerek parasını geri alabiliyorlar. Peki konut kredisi dosya masrafı iade dilekçesi nasıl hazırlanıyor? İşte konut kredisi dosya masrafı dilekçesi 2021...

Konut kredisi dosya masrafı dilekçesi 2020!

Konut sahibi olmak için bankalardan konut kredisi kullanan tüketiciler, yaptıkları masrafların iadesini isteyebiliyor. Peki konut kredisi dosya masrafı iade dilekçesi nasıl hazırlanıyor? İşte konut kredisi dosya masrafı dilekçesi 2020...

TEB konut kredi faizini yüzde 1,20’ye düşürdü!

TEB, konut kredisi faizini yüzde 1,20’ye düşürdü. Dosya masrafı da alınmayan kampanya ile TEB, uygun fiyatlamayla kredi veren bankalardan biri oldu...

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları 2019!

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar? Yapı Kredi Bankası’nın konut kredisine ek olarak uyguladığı masraflar neler?

Yapı Kredi Bankası konut kredisi masrafları ne kadar?

Yapı Kredi Bankası 10 yıl vadeye kadar yüzde 1.65 faiz oranı uyguluyor. Peki Yapı Kredi Bankası’nın konut kredisine uyguladığı masraflar ve sigortalar nelerdir?

Kredi dosya masrafları geri alınabiliyor mu Haberi

Kredi dosya masrafları geri alınabiliyor mu

Yargıtay kararı ile artık 2003 yılından bu yana ödemiş olduğunuz tüm kredi kartı aidatları ve çekmiş olduğunuz kredilerde ki sizden alınan kredi dosya masrafları yasal faizleri ile birlikte geri alınabiliyor.


Tüketiciye müjde 

Artık 2003 yılından bu yana ödediğiniz kredi kartı aidatlarını ve çekmiş olduğunuz kredi dosya masraflarınızı yasal faizleriyle birlikte geri alabiliyorsunuz.



  6 Aralık 2011 Yargıtay, bankaların aldığı yıllık kredi kartı kullanım ücreti kesilmesine karşı 10 yıl içinde itiraz edilebileceğine hükmetti.


 Yargıtay 13. Hukuk Dairesi'nin konuya ilişkin kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Karara göre, Koray Karacan adlı bir kredi kartı sahibi, 2006 yılında aldığı kredi kartı için 2007 yılında hesabından kesilen 40 liralık üyelik ücretine karşı 2010 yılında Altındağ Tüketici Sorunları Hakem Heyetine başvurdu.


 Hakem heyeti, kesintinin davalıya iadesine karar verdi. Banka,...