02 / 05 / 2024

kredi dosya masrafo geri alma şartları

kredi dosya masrafo geri alma şartları

Yargıtay tarafından alınan karara göre, kredi kullanan ve ne için dosya masrafı ödediği kendisine açıklanmayan tüketiciler yaptığı masrafın iadesini talep edebiliyor. İşte dosya masrafını geri alma şartları..

Anadolubank'tan dijitale özel kredi faizi! Dosya masrafı da yok

Anadolubank, düşük faizle 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Anadolubank'ın yeni ürünü dijital ihtiyaç kredisi, dijitale özel avantajlı faiz oranlı ve dosya masrafsız ve gelire uygun ödeme planı ile müşterilerine sunuluyor. 

Araba alacaklar dikkat! Renault Captur'da dosya masrafsız kredi fırsatı başladı! Captur fiyat listesi 8 Haziran 2022

Yeni Renault Captur'da Haziran ayı fırsatı başladı. Başlatılan kampanya kapsamında dosya masrafsız kredi fırsatı sunuluyor. Peki Yeni Renault Captur fiyatları ne kadar? İşte Captur fiyat listesi 8 Haziran 2022...

TEB konut kredi faizini yüzde 1,20’ye düşürdü!

TEB, konut kredisi faizini yüzde 1,20’ye düşürdü. Dosya masrafı da alınmayan kampanya ile TEB, uygun fiyatlamayla kredi veren bankalardan biri oldu...

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara davasını kazandı!

Yalçın Atlı tarafından Yapı Kredi Koray GYO'ya açılan dava şirket lehine kesinleşti ve dosya tamamıyla kapandı...

Ev kredilerinde dosya masrafı geri ödemesi nasıl olur?

Kredi dosya masrafları Yargıtayın almış aldığı karar gereğince geri iade edilebiliyor. Peki, ev kredilerinde dosya masrafı geri ödemesi nasıl olur?

Ev kredisi dosya masrafı iadesi dilekçe örneği!

Ev kredisi dosya masrafı iadesi için öncelikle kredi kullanılan bankaya bir dilekçe ile müracaat edilmesi gerekiyor. İşte, ev kredisi dosya masrafı iadesi dilekçe örneği!

Konut kredisinde dosya masrafı ne kadar?

Bankada gerçekleştirilen konut kredisi işlemleri için, kredi kullanan kişilerden konut kredisi dosya masrafı ödemesi talep ediliyor. Peki, konut kredisinde dosya masrafı ne kadar?

Konut kredisi dosya masrafı iade talebi nereye yapılır?

Bankada gerçekleştirilen işlemler doğrultusunda, kredi kullanan kişilerden konut kredisi dosya masrafı ücreti talep edilebiliyor. Peki, konut kredisi dosya masrafı iade talebi nereye yapılır?

Konut kredi dosya masrafı iadesi için ne yapılmalı?

-Konut kredisi başvurusu yapacak olanlardan çeşitli hizmet ve isimler ile talep edilen konut kredisi dosya masrafı ve diğer masrafların iadesi mümkün. Peki, konut kredi dosya masrafı iadesi için ne yapılmalı?

Kamu çalışanlarına 16 Mart-30 Nisan arası uygun faiz oranlarıyla kredi fırsatı!

Mortgage Uzmanı Garanti, 16 Mart-30 Nisan 2015 tarihleri arasında tüm kamu çalışanlarına, uygun faiz oranlarıyla dosya masrafsız kredi fırsatı sunuyor.

Ev kredisi dosya masrafı nasıl alınır?

Bankalardan kredi kullanan tüketiciler, kendilerinden ne için istendiği belirtilmeden kesilen dosya masraflarının tarafında iade edilmesini isteyebiliyor. Peki, ev kredisi dosya masrafı nasıl alınır?

Ev kredisi dosya masrafı geri alma dilekçesi!

Ev almak için kredi çeken tüketiciler, Yargıtay Kararı gereğince, bankaların ne için aldıklarını açıklayamadığı ve gerekli olmadan alınan dosya masraflarının iadesini talep edebiliyor. İşte ev kredisi dosya masrafı geri alma dilekçesi...

‘Kredi masraflarınızı geri alacağız’ diye dolandırıyorlar!

Cep’ten vatandaşları ağına düşüren dolandırıcıların yeni hedefi kredi dosya masrafları. Sesli cevap sisteminden arayan dolandırıcılar, kart aidatı ve dosya masrafını geri alma karşılığında para istiyor.

kredi dosya masrafo geri alma şartları Haberi

kredi dosya masrafo geri alma şartları

Dosya masrafını geri alma şartları!

Yargıtay tarafından alınan karara göre, kredi kullanan ve ne için dosya masrafı ödediği kendisine açıklanmayan tüketiciler yaptığı masrafın iadesini talep edebiliyor.


Tüketicilerin iade için öncelikle, kredi kullandığı kuruluştan hangi masrafı neden istediğini, miktarlarının kendisine kalem kalem bildirilmesini istiyor.


Daha sonra bankanın kendisine yapılan bu istem sonrasında masrafları ve miktarları ispatlayamaması halinde tüketici, bilirkişi aracılığıyla hakkını arayabiliyor.


Dosya masrafı iade şartları..

Bankaya Konut kredisi dosya masrafı iadesi istemi içeren dilekçe gönderilmesi.


Tüketici Hakem Heyetine dilekçe gönderilmesi.

Kredi kullandığınız kuruluştan aldığınız bilgi ve belgelere göre sizden kesilen miktar 1.161,67 TL’nin altında olduğu takdirde yaşadığınız yerin ilçe kaymakamlığında bulunan hakem heyetine dilekçe ile başvurmanız gerekiyor. Bu dilekçe ile yapılan masrafların karşı tarafa tahmilini isteyebiliyorsunuz.


Tüketici Mahkemesine dilekçe gönderilmesi.

Eğer banka tarafından sizden kesilen miktar 1.161,67 TL'nin...