16 / 05 / 2024

Kredi not indirimleri

Kredi not indirimleri

Global kredi notlarının görünümün geçen yıldan daha zayıf olduğunu bildiren Fitch, bu yıl ülke kredi notlarında indirimlerin, artırımlardan daha fazla olması olasılığına işaret etti. Kuruluş ayrıca global büyüme tahminlerini de değiştirdi.

Tarım Kredi Market'te yeni indirimler var! Tarım Kredi'de birçok üründe indirim fırsatları sizleri bekliyor...

Tarım Kredi Market indirimleri her hafta devam ediyor. Buna göre, yeni indirimlerini açıklayan Tarım Kredi Market hafta sonuna özel kampanyalar var.

Kiracılar dikkat! Kiracılara not sistemi geliyor, notu düşük olana ev verilmeyecek...

Kredi notunun ardından şimdi de kiracı notu geleceği belirtildi. Ünlü ekonomistten kiracılara kötü haber geldi. Kiracılara not sistemi sayesinde, notu yeterli olmayan kiracıların ev kiralaması zorlaşacak.

Tarım Kredi indirimleri başladı! 3-9 Şubat 2024 kataloğunu yayınlandı, peynir, kıyma, tavuk, sucukta indirimli fiyatlar!

Tarım Kredi Marketleri internet sayfası üzerinden 3-9 Şubat 2024 kataloğunu yayınlandı. Markette, başta kıyma, tavuk, sucuk, peynir olmak üzere bir çok üründe indirim yapılacağı duyuruldu.

Tarım Kredi'den dev kampanya! İndirimler tek tek açıklandı! Sepet dolduracak fırsatta son günler...

Tarım Kredi indirimleri belli oldu. Kampanya 5 Ekim tarihinde sona erecek. Peki, Tarım Kredi'de bu hafta neler indirime girdi? İşte Tarım Kredi aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi....

Tarım Kredi'nin 26 Eylül tarihli indirimleri sepet dolduracak: Sucuk 49 TL'ye, Çay 94 TL'ye, Süt 20 TL'ye düştü!

Tarım Kredi Kooperatifleri market haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda, Sucuk 49 TL'ye, Çay 94 TL'ye, süt 20 TL'ye düştü. İşte detaylar...

Fitch Ratings'ten Türkiye kararı! İki yıl aradan sonra kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, iki yıl aradan sonra Kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

Tarım Kredi indirimleri haftaya bomba gibi düştü! Yeni ay kataloğunda, çay, şeker, et, peynir dip yaptı!

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. 18-31 Ağustos tarihleri arsında geçerli indirimlerde pek çok ürün yer aldı. İşte indirimli aktüel ürünler ve fiyat listesi...

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

Bu habere bakmadan markete gitmeyin! Tarım Kredi Kooperatiflerinde fiyatlar dibi gördü! 

Tarım Kredi Kooperatifleri 15 - 29 mart arası indirimli ürünlerini vatandaşlara duyurdu. Ekonomik olarak zor günlerin yaşandığı şu günlerde market indirimleri vatandaşa nefes aldırıyor.

Tarım Kredi Marketleri'nde peynir 39.95 TL,nohut 29.50 TL! Çılgın indirimleri kaçırmayın! 

Fiyatların yükselmesi ve vatandaşın alım gücünün düşmesi sonucu marketlerin yaptığı aktüel ürünler bir nebze olsun ceplere biraz rahatlık veriyor. Tarım Kredi Marketleri de 15 - 29 Mart arası geçerli olmak üzere, vatandaşa uygun fiyatları ile indirimli ürünlerini duyurdu. 

Tarım Kredi Marketleri'nin Mart ayı indirimleri belli oldu! Ayçiçek yağı, şeker, çay, pirinç.. 1 Mart 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nin Mart ayı indirimli ürünler listesini yayımlandı. Temel ihtiyaç ürünlerini ucuz fiyattan almak isteyen vatandaşlar, Tarım Kredi Marketleri'nin güncel indirimli katoloğunu merakla bekliyorlardı. İşte Tarım Kredi Kooperatif Market güncel Mart indirim kataloğu..

Tarım Kredi Marketleri yine şok eden fiyatları duyurdu! Aktüel ürünlerin fiyatına bakan hemen markete koştu

2023'e girdik gireli marketlerin indirimleri vatandaşı cezbediyor. Tarım Kredi Marketleri bu hafta yine aktüel ürünleri vatandaşla buluşturdu. Ekonomik olarak daralan keselere uygun ürünleri indirime sokarak gözde haline geldi İşte o ürünler...

Kredi not indirimleri Haberi

Kredi not indirimleri

Global kredi notlarının görünümün geçen yıldan daha zayıf olduğunu bildiren Fitch, bu yıl ülke kredi notlarında indirimlerin, artırımlardan daha fazla olması olasılığına işaret etti. Kuruluş ayrıca global büyüme tahminlerini de değiştirdi. 


Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, global kredi notlarının görünümünün tüm sektörlerde bir yıl öncesine göre daha negatif olduğunu bildirerek, ülke kredi notlarının indirim sayısının fazla olabileceğini belirtti. Global büyüme tahminini artırırken, Çin ve Euro Bölgesi için beklentisini düşürdü.


Fitch bugün yayınladığı Global Kredi Görünümü Raporu'nda, "En büyük zorluklara şüphesiz ki tüm sektörlerdeki gelişmekte olan piyasa ihraçıları karşı karşıyalar, ancak bu global bir trend" ifadelerine yer verildi.


'Sektörlerin büyük çoğunluğunda negatif'


Fitch'in Kredi Piyasası Araştırma Ekibi Müdürü Monica Insoll yaptığı değerlendirmede, "Görünüm eğilimi, gelişmiş piyasa kuruluşları için de sektörlerin büyük çoğunluğunda negatif"...